Ontdek Spant tijdens de online open locatiedag

Gepubliceerd op 2 maart 2021

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor online en hybride evenementen bij Spant? Wij doen mee aan de Open Locatiedag van High Profile Locaties op donderdag 11 maart ! Kom jij ook virtueel langs?

 


DEELNEMEN

Meld je hier aan voor de rondleiding en ontdek de mogelijkheden voor online en hybride events vanaf je eigen (thuis)werkplek. Tijdens de rondleiding krijg je onder andere antwoord op vragen als: hoe komt de sfeer van de livestreamstudio over op beeld? Wat zijn de mogelijkheden tijdens het organiseren van een online event? Welke techniek en ondersteuning is er aanwezig? Wat zijn de kosten? Daarna heb je tijdens de Q&A de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze accountmanager Isabel en
Marie-Louise. Ook is onze technische partner aanwezig. In totaal duurt de online rondleiding 30 minuten. Je kunt de online rondleidingen bijwonen om 12:00, 12:30, 13:00 en 13:30.

MELD JE HIER AAN


OVER ONLINE OPEN LOCATIEDAG

De online Open Locatiedag is een initiatief van High Profile Locaties en ontstond vorig jaar tijdens de eerste lockdown. Event organisatoren konden zich bij verschillende evenementenlocaties in Nederland virtueel laten informeren over de mogelijkheden van 1,5-meter-evenementen. Uit een enquête onder 394 opdrachtgevers van meeting- en eventlocaties  blijkt nu dat 83% behoefte heeft aan online rondleidingen bij locaties om meer te leren over de mogelijkheden voor online en/of hybride events. Lees het volledige artikel hier.


NIET LANGER WACHTEN?

Neem direct contact met ons op!
035 7504705
sales@spant.org