SYMPOSIUM ORGANISEREN IN SPANT

Wil je een symposium organiseren om met klanten, zakelijke relaties of collega’s van gedachten te wisselen? Spant biedt je alle mogelijkheden om dit perfect te doen. Er zijn diverse ruimtes om een symposium te organiseren: plenaire ruimtes en sub zalen van verschillende grootte. Daarnaast bieden we volledige ondersteuning op elk gebied en we zorgen dat het jouw symposium aan niets ontbreekt. Wij werken op maat, met de gewenste professionele ondersteuning en denken graag mee over de mogelijkheden. Samen met jou organiseren we het ideale symposium.

Voor ieder de juiste zaal

Met zalen van 30m² tot 645 m²

Een hybride evenement organiseren?

Er gaat niets boven de kracht van live ontmoetingen!

Een online evenement organiseren?

Kies voor een webinar of webtalk!

Jij de inhoud, wij de faciliteit, samen de kwaliteit

Het kunnen bouwen op degenen met wie je samenwerkt aan het realiseren van je symposium, zodat je met vertrouwen aan de dag begint. Dat is niet eenvoudig, met alle ballen die je in de lucht houdt en partijen en stakeholders – intern en extern – met wie je samenwerkt. Wist je dat de waardering van een symposium echter veelal draait om hoe de lunch smaakte, of men kon parkeren en hoe het sanitair er uit zag? Uiteraard is het inhoudelijke deel het belangrijkste, maar de kwaliteit van eten en drinken, parkeergelegenheid en hoe schoon het is, bepalen in belangrijke mate de beleving van het symposium. Hoe prettig kan het dan zijn als jij je als organisator dáár geen zorgen over hoeft te maken.

Organiseren

Vanaf je eerste contact tot en met de evaluatie van het symposium is één persoon binnen Spant het aanspreekpunt, degene die de interne lijnen verbindt. Dit maakt Spant uniek. Met de kennis en ervaring zorgen we dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Onverwachte problemen worden snel opgelost, we zijn gewend aan de dynamiek van de evenementen branche, dat maakt ons flexibel. Tot en met de laatste minuut blijven we mee bewegen. Het organiseren van het symposium wordt mede hierdoor voor jou een ontspannen proces. Voor je symposium  worden afspraken gemaakt wat bepaald of je symposium succesvol is geweest, het meten van het rendement op de investering van je symposium (ROI). Bij Spant beschikken we over de kennis en kunde om vele targets meetbaar te maken. Dit kan zijn de kwaliteit van de gasten of het aantal gasten die er in totaliteit zijn geweest.

Een symposium organiseren in Spant?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Doel symposium

Het doel van het organiseren van een symposium is het uitwisselen van kennis, het discussiëren met collega’s, het onderhouden en opdoen van contacten. Op het symposium wordt de gelegenheid gegeven om te luisteren naar en te spreken over de nieuwste ontwikkelingen in het betreffende vakgebied.

 

Alle ruimte, in ieder mogelijke opstelling

Spant beschikt over mooie ruimtes voor het organiseren van jouw symposium. De grote theaterzaal, podium één, van Spant kan worden gebruikt als een plenaire zaal. De zaal is geschikt vanaf 250 personen en in de vaste opstelling zijn bijna 800 plaatsen beschikbaar. Wil je toch een intiemere zaal voor het symposium? Dan is de kleinere theaterzaal, podium twee te gebruiken als plenaire ruimte. Deze zaal heeft een tribune met een capaciteit van maximaal 275 personen. Overigens is de tribune in deze zaal vlot en moeiteloos om te bouwen tot een vlakke vloer zaal. Daarnaast beschikt Spant over mooie horecaruimtes, die zijn te gebruiken voor ontvangst, pauzes, lunch en diner.

Design interieur en bloemdecoratie

Onze eigen decorateur draait zijn hand niet om voor boeketten en podiumstukken, een buffet maakt hij prachtig op. Geheel in de huisstijl van jouw bedrijf of van jouw symposium: alles is mogelijk. Om een zo compleet mogelijk symposium te realiseren verzorgen we indien nodig ook de branding. De kleuren, het thema of het logo van je organisatie kan door het hele gebouw tot in de details worden doorgevoerd. Val op met behulp van:

  • vlaggen met je logo en de naam van je symposium
  • verwelkom je gasten op een loper in de kleur naar wens
  • het vullen van informatie naar wens op onze plasma informatieschermen op elke verdieping
  • bestickering van de garderobebalie bij entree, de bar, zuilen of andere podiumdelen met het logo of de slogan van jouw symposium
Symposium organiseren techniek
Symposium organiseren techniek
Symposium organiseren food

Technische kennis

Onze technici hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis en kennen het gebouw door en door. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek. Beamers, laptops, beeldschermen en geluidsinstallaties zijn ruimschoots aanwezig. Ook microfoons en verlichting verzorgen we natuurlijk graag. Doordat we 90% in huis hebben aan techniek kunnen we snel en flexibel handelen. We zijn niet afhankelijk van leveranciers. Op basis van de wensen zetten we natuurlijk de geschikte apparatuur voor je in. Wij denken graag met je mee.

Foodbook

Met onze eigen chef kok en sous chef bedenken we de meest creatieve concepten op het gebied van eten en drinken voor je. Van een intiem diner tot een totale food belevenis. Alles is mogelijk op het gebied van Food & Beverage. Voor ieder wat wils, duurzaam, biologisch, internationale keuken, vers fruit en biologische sappen. Alles wordt vers bereid en snel geserveerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem alvast een kijkje in ons Foodbook!

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met Louise

Benieuwd wat Spant voor jouw evenement, congres of seminar kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.
Offerte aanvragen