Een bedrijfsfeest organiseren?

Bedrijfsfeesten zijn altijd leuk en belangrijk voor een bedrijf. Zit jij er aan te denken om er één te organiseren? Spant heeft alles wat je zoekt! Jij kan bepalen hoe jouw bedrijfsfeest eruit komt te zien. Houd je het klein of ga je ‘all in’? Onze professionals denken graag met je mee om jouw ideale bedrijfsfeest werkelijkheid te laten worden. Zo hebben we veel kennis over alle elementen van een goed evenement; van de organisatie tot de aankleding en de food & beverages.

Spant heeft veel multifunctionele ruimtes waar jouw bedrijfsfeest kan plaatsvinden. Wil je een feest in een grote zaal, op ons sfeervolle Plein of toch op één van onze prachtige foyers? Elke ruimte kan naar jouw wensen worden aangepast. Wil je groter en ruimer? Ook dat kan door onze multifunctionele ruimtes. De verschillende zalen en foyers kunnen makkelijk gecombineerd worden en aangekleed naar jouw style.

Onze zalen hebben verschillende groottes; zo is er in podium één –onze grote zaal- plaats voor bijna 1100 personen, maar ook deze zaal kan weer worden aangepast naar bijvoorbeeld 300 personen. Wil je een ruimte met zowel staan- als zitplaatsen? Dat kan! Centraal in de zaal kunnen de stoelen worden weggehaald en zo wordt er plaats gemaakt voor een dansvloer.

Is podium één nou te groot voor jouw bedrijfsfeest? Dan hebben we ook nog podium twee. Deze ruimte is goed voor 275 plaatsen en zorgt dus voor een intiemere sfeer. Maar ook deze ruimte kan in een kwartier worden omgetoverd van een tribune tot een vlakke vloer. Door deze verschillende opties, kan je jouw bedrijfsfeest helemaal eigen maken.

 

 

Een extra boost voor jouw bedrijfsfeest?

Wil je jouw bedrijfsfeest nog een extra boost geven, dan denken wij hier graag over mee. Wij hebben onze eigen technische specialisten, die met hun nieuwste apparatuur een geweldig spektakel maken van jouw feest. Of je nou een informatieve slideshow wilt of een extravagante lichtshow met geluidseffecten wilt, zij denken graag met je mee. Voor onze specialisten is niks onmogelijk en wordt alles op maat gemaakt voor jouw bedrijfsfeest. Samen met jou bespreken we je wensen, maken een concept dat past bij jouw bedrijf en regelen alles zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

 

Referenties

CommGres congresbureau

Voor onze opdrachtgever hebben wij Spant geselecteerd als locatie voor het 2e Nationale Toetscongres VO. Vanwege de ligging, gratis parkeren, flexibele zalen, mooie complete inrichting.

SNP - Spant congrescentrum
SNP Natuurreizen

Door de fijne samenwerking, jullie prachtige locatie, gastvrijheid, flexibiliteit en prima verzorgde catering kunnen wij terugkijken op een geslaagde SNP Verre Reizen Dag.

Gastvrij Bereikbaar - Spant
Gastvrij Bereikbaar

Voor het organiseren van ons 1e Nationaal Congres over Gastvrije Bereikbaarheid hebben wij met veel tevredenheid gebruik mogen maken van de diensten van Spant! Als je voor de 1e keer een congres organiseert kan je alle advies gebruiken. Denise en Chris hebben ons geholpen om het congres tot een succes te maken.

HSMAI - Spant congrescentrum
HSMAI Nederland

Wat een verademing om hier een bijeenkomst te organiseren! Alles klopte; de ontvangst, F&B verzorging, aardige mensen in de bediening en Marcel om alle mensen welkom te heten en uitgeleide te doen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

neem contact op