Referenties

Door de jaren heen hebben verschillende organisaties hun congressen en evenementen bij ons georganiseerd.
Ontdek wat zij over ons congrescentrum, onze locatie en dienstverlening zeiden.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw mening. Deel jouw ervaring met ons!

 

Referentie plaatsen

Coloplast BV

Gewoon doen Spant!

Op ons lijstje stond: locatie centraal gelegen, ruimte voor 300 personen, veel subzalen. Ja en dus kwamen we uit bij Spant! Zowel tijdens de voorbereiding van het congres als de dag zelf werd ik positief verrast door de professionaliteit van alle medewerkers bij Spant! Niets was teveel en alles wat we wilden was mogelijk. Mede daardoor was deze dag een groot succes. Bedankt!

23 april 2024
SOLA Business Services

Goed is voor Spant! niet goed genoeg

Onlangs hebben we ons congres gehouden bij Spant! en ik kan met vol vertrouwen zeggen dat het een fantastische ervaring was. Het salesteam van Spant! verdient alle lof voor hun buitengewone professionaliteit en flexibiliteit. Ondanks meerdere last-minute variabelen wisten ze alles met uiterste adequaatheid te regelen, waardoor ons evenement vlekkeloos verliep.

De locatie zelf is modern en goed uitgerust, wat een perfecte setting bood voor ons congres. De medewerkers waren vriendelijk, attent en altijd bereid om te helpen. Hun gastvrijheid droeg bij aan de positieve sfeer van het evenement.

Wat betreft de technische aspecten van de locatie, waren de technici van Spant! zeer kundig en professioneel.

Al met al kan ik Spant! van harte aanbevelen als congreslocatie. Hun toegewijde klantfocus, gecombineerd met een prachtige locatie en goede service, maken het een uitstekende keuze voor een zakelijk congres. Tot de volgende keer!

19 maart 2024
Obsession

Prachtige eventlocatie!

Ik beveel Spant! zeker aan als eventlocatie. Vanaf het eerste contact tot de afronding, was de samenwerking uiterst professioneel en plezierig. De locatie combineert functionaliteit met een prachtige uitstraling en duurzaamheid is duidelijk een prioriteit. Het teamwerk was opmerkelijk en droeg significant bij aan het succes van ons evenement. Ik kijk uit naar een volgende samenwerking.

20 februari 2024
Adfiz

Perfecte locatie voor ons netwerkevent!

Voor ons dé perfecte locatie om ons brancheverzekeringsjaar te starten met onze Nieuwjaarsbijeenkomst. Gastvrij ontvangst in een sfeervolle locatie in het midden van het land die goed te bereiken is met de auto en volop gratis parkeergelegenheid.
De catering is helemaal naar wens samengesteld en onze gasten hebben genoten!

30 januari 2024
Logeion

Gastvrijheid en professionaliteit

Vanuit Logeion hebben wij al diverse congressen georganiseerd in ’t Spant. Dat was en is telkens een echt feestje. Beginnend bij de ontvangst van de organisatie in alle vroegte door de altijd gastvrije portier met een verse capu, het snelle schakelen met de dagorganisatie en de mensen ter plekke (geen verzoek is te gek!), de technische ondersteuning en ook de voor- en nazorg van onze events. We voelen ons telkens weer zeer welkom én komen graag weer terug. De nieuwe plenaire zaal én verlichting is overigens echt top! Top dat wij de eerste klant waren die de zaal mocht inwijden!

4 december 2023
SKBNM

't Spant voelde even als een dependance van onze eigen organisatie!

Een bedrijfsdag organiseren bij ’t Spant is zeker een goed idee. Dat is athans onze ervaring. Van begin tot het eind wordt er meegedacht over de invulling van de dag en is niets te veel. Vriendelijk en heel kundig personeel, professioneel en zelfs de kleinste details worden niet aan het toeval overgelaten. De mannen van de techniek voelden precies aan waar onze behoefte lag en mede dankzij hen werd het niet alleen inhoudelijk maar ook (audio)visueel een feestje. Alle SKBNM uitingen buiten en in het pand en het lieve ontvangst bij de voordeur droegen bij aan een warm welkom aan al onze medewerkers. Uiteraard zijn er altijd kleine puntjes die voor verbetering vatbaar zijn maar he.. de volgende keer als we komen zetten we die puntje ook nog op de i.

12 oktober 2023
Kennisnet – OnderwijsInzicht

Hele fijne locatie en organisatie om mee samen te werken!

We hebben een geslaagd congres OnderwijsInzicht achter de rug bij het Spant! De samenwerking vooraf en tijdens het congres was heel fijn. Er werd meegedacht en waren flexibel. We hadden de primeur op de gerenoveerde Podium 1 en het was een hele fijne zaal om het programma te openen. Dank voor de samenwerking en de gastvrijheid!

9 oktober 2023
Sanquin

Geweldig personeelsfeest

De viering van 25-jarig Sanquin vroeg om een sfeervolle locatie waarin we iedereen wat konden bieden. Met 1200 medewerkers reisden we af naar het Spant en hebben een geweldige avond gehad. Door de verschillende ruimtes konden we de sfeer per ruimte variëren en stapten de collega’s steeds in een nieuwe verrassing. Een fijne locatie en bovendien een leuke samenwerking.

9 oktober 2023
SSA-Events

Prettige samenwerking met een mooie dag

Een heel gaaf evenement in jullie mooie theater. Vanwege de verschillende foyers, podia en subzalen was Spant de perfecte locatie voor ons dynamische SSA Jaarcongres op 27 september 2023. Bedankt team Spant!

4 oktober 2023
Detailed Project Management

NLPO Inspiratiedag'23

Spant! is een fijne locatie met een grote plenaire zaal en veel subzalen. Fijne samenwerking in de aanloop naar het event en op de dag zelf alles conform afspraak. Iedereen behulpzaam en vriendelijk. Dank aan allen.

28 juni 2023
Verbond van Verzekeraars

Jaarlijks organiseren we onze Schademiddag in het Spant! Wat erg gewaardeerd wordt is het meedenken en oog voor detail, zowel vooraf als tijdens het evenement.
Fijne samenwerking dus, die we hopelijk in de toekomst voort kunnen zetten.

24 juni 2023
Telecompaper

Geslaagd Telecom Insights congres 2023!

Wij kijken terug op een geslaagd Telecom Insights congres van 7 juni j.l. Dit congres hebben wij eerder georganiseerd in 2022 en na een fijne samenwerking en geslaagd congres destijds, hebben wij weer gekozen voor Spant als locatie. Een fijn contact in de voorbereidingen waarbij er met je mee gedacht wordt tot een succesvolle uitvoering op de dagzelf. Een fijn ontvangst, goede techniek en techniek assistentie in de zaal, gastvrije medewerkers, kortom zeer fijn om mee samen te werken. Wij komen zeker nog een keer terug!

21 juni 2023
ING Bank Nederland

Highly recommended!

Spant is een fantastische locatie: niet zomaar een theater! Een team dat altijd meedenkt en goede ideeën heeft voor decoratie en verrassende effecten. Catering overtreft de verwachtingen. Ze zetten zich in voor 110% of meer, 100% is niet genoeg. Het gebouw is geschikt voor kleine events, als voor events met meer dan 1000 personen. In het kort: highly recommended!

31 mei 2023
Slimstock

Onvergetelijke Klantendag

In samenwerking met medewerkers van Spant! hebben wij een geweldige dag georganiseerd voor onze klanten. Tijdens het gehele proces hebben wij de communicatie als zeer prettig ervaren. Ook werd er goed meegedacht om deze dag succesvol te laten verlopen,

2 mei 2023
Centrum Pedagogisch Contact

Spant! heeft sfeer en is gastvrij

Op 29 maart 2023 hielden wij ons pedagogische “CPC congres” in Spant! 600 mensen waren enthousiast over het programma, maar ook over de sfeer, de gastvrijheid, de lunch en de ruimtes. Het congres werd beoordeeld met een 8,5.
Wij hebben de samenwerking en de manier waarop de medewerkers van Spant! ontzorgen als zeer prettig ervaren. Wij gaan terug naar Spant!!

11 april 2023
Specsavers International

Genieten zonder zorgen!

We hebben op 6 maart een heel mooi seminar gehad. De voorbereiding en tussentijds contact is erg goed geweest. Louise is enthousiast, altijd bereikbaar en denkt mee om binnen de gestelde kaders samen de perfecte dag te organiseren. De gastvrijheid van het team en de heerlijke lunch- en dinergerechten maakten de dag compleet voor ons.

14 maart 2023
’s Heeren Loo

Een gewaardeerde samenwerkingspartner voor ons event!

Afgelopen januari hadden wij onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in het Spant! Wederom een succes, mede door de inspanningen en flexibele medewerkers. De dag was aan alle kanten een succes. Er werd meegedacht en meegevoeld. Op naar nog een mooi event op 30 maart 2023 in het Spant!

14 februari 2023
Nestas communicatie

Dankzij SPANT! een geweldig congres gehad!

In december een congres voor 500 personen gehad. We hadden de hele locatie in gebruik.
Fijn voortraject gehad met Louise van Zaalreserveringen. Tijdens het congres liep alles soepel. Alles wat ik beschreven had in het draaiboek werd vlekkeloos uitgevoerd. De catering was heerlijk. De bediening en de rest van het personeel zeer klantvriendelijk.
Een echte aanrader!

22 december 2022
Heliview

Een geslaagd Cyber congres bij Spant!

Op donderdag 24 november 2022 hebben wij het Cyber Security Experience congres georganiseerd bij het Spant in Bussum.
Een leerzame en leuke dag met diverse keynote sprekers, break-outsessies, een escape truck voor de deur, een hackersplein en nog veel meer!
Dank aan Louise en het team voor alle hulp en ondersteuning! Het was een geslaagde dag!

21 december 2022
Springer Healthcare

In een paar weken een top evenement!

Door onvoorziene omstandigheden moesten wij 6 weken voor de Nationale Diabetes Dag 2022 uitwijken naar een andere locatie. Wat een geluk dat Spant nog beschikbaar bleek. In hele korte tijd hebben we door een hele fijne en professionele samenwerking een prachtig evenement neergezet. Op de dag zelf voelden wij ons als organisatie heel welkom, maar werden vooral ook alle deelnemers, sprekers en sponsoren verwend met aandacht door de medewerkers van Spant.

9 december 2022
Stichting VluchtelingenWerk Nederland

Medewerkersdag VluchtelingenWerk

Op 1 november organiseerden wij samen met Spant! een landelijke dag voor al onze medewerkers. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking! Spant! is een prachtige locatie op een centrale plek in het land met alles erop er eraan en heel prettig, flexibel, meedenkend en kundig personeel. Dankjewel Louise, René en collega’s voor een onvergetelijke dag. Wij komen heel graag nog eens terug voor een ander event.

25 november 2022
VCCN

VCCN - Mariëlle van Kampen

Zakelijk congres georganiseerd in Spant. Goede service, flexibel, mooie locatie, fijne techniek, gezellige sfeer.

Voldoende parkeergelegenheid. Goed en snel contact.
Aanrader voor zakelijke events/bijeenkomsten.

23 november 2022
CKC Seminars

CKC Seminars

Na in 2021 een drietal online congressen georganiseerd te hebben vanuit Studio Spant!, hebben we dit jaar weer naar volle tevredenheid een aantal congressen live mogen organiseren.

Wij ervaren Spant! als een uiterst fijne locatie. Flexibel (in personele zin alsmede in de mogelijkheden), klantgericht, kundig en altijd bereid om gevraagd en ongevraagd mee te denken om het congres succesvol te maken. De communicatielijnen zijn kort en de communicatie is open en helder.

Er blijven altijd verbeterpunten, maar deze zijn te allen tijde bespreekbaar met het personeel en worden actief opgepakt bij een volgend congres, zodat we samen de kwaliteit van de congressen naar een hoger niveau blijven tillen. Met een extra compliment aan de portier die alle aanwezigen altijd met een lach ontvangt en onze omlooptechnicus die zorgt dat wij zelf nauwelijks naar de subzalen om hoeven te kijken!

14 november 2022
FoodService Instituut Nederland – FSIN

FoodService Instituut Nederland - FSIN

Na een paar jaar afwezig te zijn geweest in verband met corona, mochten wij afgelopen voorjaar eindelijk weer ons jaarlijkse zomercongres organiseren bij Spant! De voorbereidende samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren, ze denken met ons mee en geen vraag was hun teveel. Op de dag zelf werden we ook in de watten gelegd en ontzorgd. Voor een mooie locatie met een topservice ben je bij Spant! aan het juiste adres. Alles is van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd.

28 oktober 2022
CKC - seminars
CKC Seminars

CKC Seminars

Op donderdag 1 april en dinsdag 18 mei jl. heeft CKC Seminars een drietal ONLINE congressen georganiseerd vanuit Studio Spant. Via het Online Kennis Platform van SCOOCS en met de assistentie van Polygooi en support van Henkjan van Offeren (StudioCollegare) hebben we vanuit Studio Spant gezorgd voor: kennismaken – kennis delen – kennis overdracht en natuurlijk kennis met beleving. Met waanzinnig licht, beeld en geluid hebben we drie top-programma’s neergezet met in totaal 20 sprekers vanuit Bussum, 30 parallelsessies en 50 sprekers vanuit huis en drie keer een digitale beursvloer met stands. Wij kijken vol trots terug op deze drie congressen en danken Spant, de volledige technische crew, onze sprekers, sponsoren, mediapartners en deelnemers om dit mogelijk te maken.

25 mei 2021
Vier het Leven

Stichting Vier het Leven

Vrijwilligersbijeenkomst – 18 juni 2021

Uiteraard hadden wij elkaar liever weer ‘live’ ontmoet, maar helaas lieten de geldende maatregelen dat nog niet toe. Het is prettig om verbinding met elkaar te hebben, te voelen en te houden, ook al gebeurt dit in een digitale omgeving. Deze doelstelling hebben we weten te bereiken, mede door de professionele hulp vanuit Theater het Spant. Het is de tweede keer dat wij een online event hebben georganiseerd in samenwerking met het theater uit Bussum.  En ook nu voelde de samenwerking bijzonder goed. Niet alleen tijdens de uitzending was alles prima in orde, ook in het voortraject werden wij goed begeleidt.  Een bedankje richting productie, planning en techniek is op zijn plaats. Dus bij deze…

Wij hopen snel weer terug te keren naar het theater voor een nieuwe bijeenkomst, maar dan live (of eventueel  in een hybride vorm).


Nationale vrijwilligersdag – 7 december 2020

De medewerkers van het Spant dachten razendsnel mee om ons online event binnen drie weken vorm te geven. Van de keuze voor audiovisueel partner, decor tot de vorm van het programma. In alle facetten werden wij ontzorgd, zodat wij ons konden focussen op de inhoud van het evenement

Op de dag zelf werd de professionaliteit nog eens extra benadrukt. Het gehele team was even gastvrij als attent. Alles stond klaar zoals afgesproken zodat wij op een hele ontspannen manier het event konden starten.

Spant is een fantastische locatie waar zowel een on- als offline evenementen in goede handen zijn.

Wij kijken uit naar onze volgende bijeenkomst in Spant, of dat nou online is of niet!

26 januari 2021
Retailtrends

What's Next in Retail Tech - 12 november 2020

Fantastisch, dankzij het snelle schakelen met Spant kon ons event tóch doorgaan en hebben we er een succesvolle digitale editie van gemaakt. Ons event zou eerst op een andere locatie plaatsvinden, maar deze ging dicht i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen. Op de valreep konden we bij Spant terecht om vanaf daar te livestreamen. Het contact verliep soepel en we hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Deze toplocatie kunnen we zeker aanraden!

12 november 2020
Brancheorganisatie Kinderopvang

Grootse gastvrijheid & professionaliteit zoals altijd

Kort voor ons evenement werden de maatregelen aangescherpt waarop we tot online vergadering moeten overgaan. Spant schakelde hier snel en flexibel in en samen met hen creëerden we een studi0 waarvandaan geschakeld kon worden naar deelnemers die online de vergadering bijwoonde. De setting was stijlvol als altijd, het ontvangst en de verzorging professioneel en super attent. Wij hebben weer genoten en kijken uit naar een volgende keer. Spant is absoluut is een super locatie waar je in deze tijd veilig en goed je bijeenkomst kunt houden.

15 oktober 2020
NVDA

Algemene Ledenvergadering NVDA - 5 oktober 2020

Op 10 oktober konden we in Spant! onze jaarvergadering houden. Spant heeft deze dag uitstekend verzorgd: o.a. gezondheidscheck bij binnenkomst, desinfectie materiaal, 1,5 meter afstand tussen de leden, goede lunch, gezellige aankleding van de zaal, we voelden ons veilig en vertrouwd, het was weer top!  Met veel dank namens ons allen.  NVDA

5 oktober 2020
Jura

Webtalk Jura - 23 september 2020

Spant heeft razendsnel meegedacht om een live event om te bouwen naar een professioneel digitaal concept. In samenwerking met Buro van Oranje stelden ze het tv-concept Webtalks voor. Een mooie manier om onze doelgroep te bereiken, met oog voor kwaliteit en onze huisstijl. Spant! heeft ons op de dag zelf volledig ontzorgt, waardoor wij ons geheel konden focussen op de opnames van de gesprekken. Op het toneel van de grote theaterzaal werd het interview opgenomen, hier werden wij technische goed ondersteund. Het heeft buitengewoon goed uitgepakt, met een Webtalk maak je het verschil binnen het enorme aanbod aan webinars!

23 september 2020
Alex van Groningen

Hybride congres FM dag - 16 september 2020

“De beleving en gastvrijheid van onze FM Dag in Spant was boven verwachting goed. De gastvrijheid op basis van 1,5 meter was tot in het kleinste detail uitgewerkt en voelde goed aan. Tijdens de FM Dag konden de bezoekers zowel live in Spant als online deelnemen aan het programma. We zijn blij met de professionele samenwerking met het team van Spant. Spant was erg flexibel in de aanloop naar het evenement en in het meedenken hoe een event in een corona-proof setting georganiseerd kan worden. De hybide congres vorm is wat ons betreft voor herhaling vatbaar.”

Claire Eringa – Alex van Groningen

16 september 2020
Logacom

Coronaproof babycongres - 8 september 2020

“Het coronoproof babycongres bij het Spant voelde voor ons én voor de gasten net zo gastvrij aan als voorheen. Door de vele ruimtes is Spant flexibel en kun je hartstikke goed een 1,5 meter event organiseren. De wissel tussen plenair en deelsessies verliepen goed en met name de sfeer en inrichting voelden goed ondanks dat deze is ingesteld op meer ruimte voor 1,5 meter afstand. Fijn om er weer te kunnen zijn en samen een mooie dag neer te zetten. Wij komen graag weer terug!” Aldus Charlotte Koelmans van Logacom.

Benieuwd wat Logacom nog meer organiseert? Bekijk de agenda

8 september 2020
Tuinprofessionals

Fantastisch geregeld

Wij zijn zeer tevreden hoe ons evenement verlopen is. Wij zijn totaal ontzorgd door de medewerkers van Spant! Ontvangst, techniek, catering, alles verliep vlekkeloos volgens planning. Iedereen was ook even aardig en hulpvaardig. Dank jullie wel!

20 januari 2020
Optitrade

Geslaagde Optitrade Audiologie Marathon

Op 28-01-2019, hebben wij samen met onze audiologie leveranciers ons jaarlijkse congres en beurs gegeven in ’t Spant in Bussum, altijd een vertrouwde plek, waar we samen met ’t Spant een geslaagde dag van hebben gemaakt.

Het entree met de portier, de mooie aankleding met verse bloemen, gecombineerd met de prachtige theaterzaal, met sublieme techniek, de catering en het grote plein, maken dat we hier gezamenlijk ons op een professionele manier kunnen presenteren.

18 februari 2019
Koninklijke Auris Groep

Zeer geslaagd evenement bij Spant!

Op 31 januari 2019 organiseerden wij een evenement bij Spant voor onze ca. 420 collega’s. Het contact dat er in het voortraject was met de medewerkers van Spant was zeer prettig. Vragen en wijzigingen werden snel verwerkt en (bijna) alles was mogelijk.
Op de dag zelf was er ruim voldoende personeel ter beschikking om onze dag te begeleiden (horeca, garderobe, techniek, etc.). De catering was uitstekend en viel goed in de smaak, ook werd goed rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Enkele zaken verliepen niet helemaal zoals vooraf besproken, maar werden op aangeven direct opgepakt en opgelost.
Al met al dus een zeer geslaagd evenement waar wij met onze collega’s met plezier aan terug denken!

15 februari 2019
UNETO-VNI

UNETO_VNI organiseert 4e editie Smart Repair Event

Op 5 november heeft UNETO-VNI Techniek Nederland zijn 4e editie van het Smart Repair Event gehouden. Zowel de locatie en medewerkers van Spant hebben we als zeer goed ervaren. We kregen ook van de deelnemers, standhouders als sprekers zeer positieve feedback over de ruimte en faciliteiten. Een groot compliment !

7 november 2018
Qualiora Groep B.V.

Jaarlijkse bedrijf dag

Voor onze jaarlijkse bedrijf dag kozen we voor een middag- en avondprogramma in ’t Spant wat uitstekend bevallen is. Het voortraject is zeer prettig gegaan, alles is mogelijk en flexibiliteit tot het laatste moment.
Voor onze bezoekers was er een prettig en informeel ontvangst, waarna het plenaire middag programma plaatsvond wat afgesloten werd door een borrel. De ruimtes zijn warm aangekleed en personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Na het diner hebben we kunnen genieten van de show van Hans Klok, die plaatsvond in het theater van ’t Spant. Op deze manier hebben we op een uitstekende manier het officiële gedeelte van de dag kunnen koppelen met een ontspannen avond. Een prima combinatie.
Dank voor het meedenken en alle goede zorgen.

Qualiora Groep B.V.
Annemarie van den Broek

4 oktober 2018
De Vergader Stoel - Spant recensies
De Vergaderstoel

Flexibiliteit en dienstverlening zijn top!

De samenwerking met Spant! loopt zeer prettig. De professionele en pro-actieve houding van de sales medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren. Niks is te gek en veel flexibiliteit in het voortraject wat voor onze opdrachtgever erg belangrijk was. De locatie is zeer professioneel ingericht en we hadden geluk met de vele bloemdecoraties die waren blijven staan van een vorig evenement. Alles stond gereed zoals afgesproken wat ook erg fijn is bij de opstart van het congres. De catering is goed en biedt net wat anders dan anders waar ook de gasten van het congres zeer positief op hebben gereageerd. Bij vertrek stond de portier klaar met schepijs aangezien het een warme dag was. Dit werd door de bezoekers erg gewaardeerd. De portier had oprechte interesse in de deelnemers en maakte op gepaste wijze een praatje met de deelnemers. Dit kwam als zeer betrokken en gepassioneerd over. De subzalen zijn iets wat kaal en hebben minder inspiratie dan de rest van de ruimtes in het pand. Hier en daar beschadigingen aan de vloerbedekking. Dit is het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken.

Graag tot een volgend evenement bij Spant!

De Vergaderstoel
Erik Werners

30 mei 2018
Tergooi - Spant Congrescentrum
Tergooi

Netwerkbijeenkomst

Wij kijken terug op een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst in Spant! op 15 mei jl. Dit is mede dankzij jullie gastvrijheid en mooie ambiance gelukt. Ook op de dag zelf was het contact met de eventmanager en het overige personeel zeer prettig, onze complimenten hiervoor.

30 mei 2018
Oriflame referentie - Spant congrescentrum
Oriflame

Bedankt

Wederom was het een fijne dag in Spant. De samenwerking met jullie is zonder meer heel prettig. Er wordt adequaat gereageerd op vragen, verzoeken etc. en niets is teveel.
Dank je wel voor dit alles.

16 januari 2018
Achmea referentie Spant congrescentrum
Achmea

Top evenement!

Super locatie, professioneel, goed personeel.
Heerlijke hapjes en drankjes. Al met al een te gek evenement dat aan al onze wensen voldeed.

19 december 2017
FNV Mooi referentie - Spant congrescentrum
FNV MOOI

Een MOOIe dag!

Ook dit jaar ons evenement de FNV MOOIDag mogen organiseren in Spant! en wederom kunnen we spreken van een succesvolle samenwerking. De FNV MOOIDag is met zo’n 500 bezoekers uit de uiterlijke verzorgingsbranche, een plenair ochtendprogramma, 19 subsessies en een kennis- en belevingsmarkt altijd weer een uitdaging voor alle betrokken partijen, maar wij kijken terug op een zeer geslaagde dag mede dankzij Spant! en medewerkers. De gastvrijheid en behulpzaamheid van Spant! en medewerkers is bijzonder goed, evenals de algehele verzorging en decoratie onderscheidende kwaliteiten van deze locatie. Dank voor de zeer prettige samenwerking en alle goede zorgen, het was weer een MOOIe dag!

19 december 2017
Bureau B'Lieve referentie - Spant congrescentrum
Bureau B’lieve

Echt top!

Op 7 november mochten wij de finalisten van de landelijke verkiezing TopCoach van het Jaar 2017 en hun gasten in theater Spant! ontvangen voor de feestelijke uitreiking van de desbetreffende titel. Los van het feit dat het natuurlijk een mooie locatie is, centraal gelegen en goed bereikbaar, werden we meer dan professioneel ontvangen. Alles en iedereen (voor en achter de schermen, catering, techniek, gastheren en gastvrouwen, tot de portier aan toe) stond in het teken van Gastvrijheid. We werden in alles voorzien, niets was teveel en iedereen had er plezier in om zijn of haar werk op een geweldige manier te doen. Wat een sfeer! En dat maakte onze bijeenkomst nog leuker dan het al was. Oh ja, en de keuken is ook nog eens echt fantastisch!! Wij komen zeker terug!

13 december 2017
Bright New World en Trend Invest

Theatershow

De theatershow van Richard van Hooijdonk was een groot succes! Mede dankzij de geweldige lokatie en de vriendelijke medewerkers van Spant!. Onze genodigden waren heel erg enthousiast. en wij ook! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking ?

7 december 2017
OinO advies referentie - Spant congrescentrum
OinO-Advies

Nationaal Congres OinO-Advies

OinO-Advies heeft op donderdag 9 november haar tiende Nationale Congres gehouden in het Spant! We kijken terug op een geslaagde dag. Deze dag is mede door de prettige samenwerking met het Spant! tot een succes geworden. Spant! staat voor een professionele aanpak, een gastvrije ontvangst in een sfeervolle ambiance.
Wij kijken uit naar wat het jaar 2018 ons gaat brengen!

21 november 2017
Dynamics HUB referentie - Spant congrescentrum
DynamicsHUB

Gastvrij, professioneel en flexibel!

Onze ervaring met SPANT! en haar medewerkers is uitstekend. SPANT! biedt gastvrijheid in een mooie omgeving waarbij er sprake is van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het team van SPANT! is professioneel en denkt mee. Voor ons is SPANT! mede daarom de ideale locatie voor onze congressen. Wij zijn erg tevreden!

21 november 2017
SOLA referentie - Spant congrescentrum
SOLA • congressen • sprekers •

Vriendelijk en professioneel

Hartelijk dank voor de vriendelijke en zeer professionele dienstverlening.
De catering was heerlijk, échte koffie en de medewerkers zeer accuraat.
Dank en wij komen volgend jaar graag weer terug!

17 november 2017
Optitrade Spant
Optitrade

De Foodmarket van de nieuwe chefkok; Decoratie spectaculair; Techniek feilloos; Kortom: Geweldig!

Inmiddels voor de 6de keer ons jaarlijks evenement Optitrade & trends georganiseerd bij Spant in Bussum. Opnieuw werden de hooggespannen verwachtingen volledig waargemaakt. Dat is bijzonder knap van Spant want elk jaar verwachten onze deelnemers weer meer dan het succesvolle evenement een jaar eerder, zo werkt dat nu eenmaal. Dit jaar bijzonder: De Foodmarket van de nieuwe chefkok; Decoratie spectaculair; Techniek feilloos;  Kortom: Geweldig! De mensen van Spant genieten ook van ons succes en laten elke keer weer ons jaarlijks evenement vlekkeloos verlopen in perfecte samenwerking en in een uitstekende locatie. Bedankt Spant!

2 oktober 2017
ProBeleggen Spant congrescentrum
ProBeleggen

De techniek werkte vlekkeloos, het eten was goed en het personeel erg vriendelijk.

Voor het derde jaar op rij hebben we ons jaarlijkse leden symposium georganiseerd in Spant. Zoals we inmiddels gewend zijn was alles keurig geregeld en verliep de communicatie uitstekend.

De techniek werkte vlekkeloos, het eten was goed en het personeel erg vriendelijk. Er werd volop meegedacht toen het programma uitliep, iets wat we ook erg waardeerden.

Nogmaals hartelijk voor het verzorgen van deze mooie dag!

Marion van der Vegte
Project coördinator ProBeleggen

24 juli 2017
vng congressen
VNG Congressen

Uitstekende ervaring met Spant

Eind juni hadden we een bijeenkomst voor 150 deelnemers in ’t Spant in Bussum. Alles was perfect geregeld, van catering t/m techniek. Ook de persoonlijke aandacht vanuit het personeel beviel ons goed. Deelnemers van ons congres hebben de locatie beoordeeld met een 8,5. Voor herhaling vatbaar!

30 juni 2017
Congrescentrum logo Orde kk
Orde van Vrijmetselaren

Wederom fijne dag in 't Spant

Wederom hebben wij onze jaarvergadering op 17 juni mogen beleven in ’t Spant. Hierna hebben wij “ons feestje” gevierd op een warme manier, letterlijk en figuurlijk. Het diner na afloop werd op het podium genoten in een fijne ambiance. De samenwerking met de diverse mensen van ’t Spant verliep vlekkeloos! Dank Denise, Emile en de anderen!

29 juni 2017
Ministerie van Sociale zaken en Winkelgelegenheid - Spant
Ministerie van SZW

Een match op alle fronten!

Op 23 mei hebben we de bijeenkomst ‘Matchen op vrijwilligerswerk’ over vrijwilligerswerk door statushouders en asielzoekers georganiseerd bij het Spant! Tijdens de bijeenkomst is er goed genetwerkt tussen de professionals die uitgenodigd waren. Inhoudelijk was het een zeer geslaagde dag. Dat was alleen mogelijk vanwege de goede match met het Spant! Veel dank voor de goede service, de heerlijke High tea en het meedenken van iedereen.

2 juni 2017
KNGF - Spant
Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

Wij kunnen wederom terugkijken op een succesvolle algemene ledenvergadering in Spant!
Een sfeervolle locatie, goede voorzieningen, uitstekende techniek en een heerlijke lunch.
Denise, Bas en Rob, bedankt voor alle goede zorgen, het meedenken en jullie flexibiliteit.
NGF

9 mei 2017
CommGres congresbureau

Net een stapje verder

Voor onze opdrachtgever hebben wij Spant geselecteerd als locatie voor het 2e Nationale Toetscongres VO. Vanwege de ligging, gratis parkeren, flexibele zalen, mooie complete inrichting. Allemaal ‘harde’ feiten. Maar daarbij krijg je in de persoon van Denise een zeer betrokken en meedenkende vakvrouw erbij die er alles aan deed om creatief om te gaan met de uitdaging van de hoge opkomst. Daarnaast was op de congresdag zelf het gevoel nadrukkelijk, dat we het ‘samen’ als team neer hebben gezet met Spant!

15 maart 2017
HSMAI - Spant congrescentrum
HSMAI Nederland

Alles klopte tot in de puntjes

Wat een verademing om hier een bijeenkomst te organiseren! Alles klopte; de ontvangst, F&B verzorging, aardige mensen in de bediening en Marcel om alle mensen welkom te heten en uitgeleide te doen. Prachtige locatie, heel licht, mooie zalen, lekkere broodjes en heerlijke hapjes bij de borrel. Kortom: voor herhaling vatbaar!

27 februari 2017
IVM Spant congrescentrum
In voor Mantelzorg

Voor de tweede keer uitstekende service

Na ons succesvolle congres van vorig jaar weer voor Spant gekozen vanwege de goede ervaring. Er wordt van tevoren goed meegedacht en op de dag zelf is er een aanspreekpunt en voldoende personeel. De catering was perfect geregeld. Uit de enquête van de deelnemers werd Spant beoordeeld met een 8,27. We zouden deze locatie zeker aanbevelen!

14 februari 2017
SNP - Spant congrescentrum
SNP Natuurreizen

SNP Verre Reizen Dag

Chris, Sander en Bas, dank jullie wel voor alle goede zorgen. Door de fijne samenwerking, jullie prachtige locatie, gastvrijheid, flexibiliteit en prima verzorgde catering kunnen wij terugkijken op een geslaagde SNP Verre Reizen Dag.

2 februari 2017
Gastvrij Bereikbaar - Spant
Gastvrij Bereikbaar

Nationaal Congres Gastvrij Bereikbaar

Voor het organiseren van ons 1e Nationaal Congres over Gastvrije Bereikbaarheid hebben wij met veel tevredenheid gebruik mogen maken van de diensten van Spant!
Als je voor de 1e keer een congres organiseert kan je alle advies gebruiken. Denise en Chris hebben ons geholpen om het congres tot een succes te maken. Ook gedurende de dag van het congres waren alle medewerkers uitstekend op de hoogte van het programma en was het afstemmen met hen een genoegen.
Daar we ons congres over ‘gastvrije bereikbaarheid’ niet konden eindigen met het ‘de file insturen van onze gasten’, hebben wij het congres afgerond met een klein uitgeserveerd diner. Ook dat overtrof de verwachtingen van onze gasten en onszelf. Dank derhalve ook aan de keuken.
Al met al zeer tevreden over de locatie, het gastheerschap, de service en de betrokkenheid bij ons congres.

1 februari 2017
AV accountancy - Spant congrescentrum
MOCuitgever

AV-dag top bij het Spant

We hebben een enorm goed congres achter de rug voor accountants. Waardering locatie en catering beiden een 8,4! De locatie zag er sfeervol uit en nog belangrijker het personeel (techniek, catering en sales) denkt in alles mee. Zowel op de dag als tijdens de voorbereiding. Wat ik zelf erg prettig vond is dat ze in oplossingen denken en ‘nee’ bestaat eigenlijk niet. Daarbij zijn het gewoon leuke mensen om mee samen te werken. Toch ook niet onbelangrijk. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en we komen ook in 2017 weer terug met ons evenement alleen dan op 26 september.

2 januari 2017
Lidz - Spant congrescentrum
Netwerk Lean in de zorg (Lidz)

Prachtige locatie

Op maandag 31 oktober 2016 vond het Lidz Jaarcongres plaats in Spant! De uitstraling van verzorging van Spant! is een van de 5 punten die deelnemers het meest hebben gewaardeerd. Daarnaast zijn we heel welkom en gastvrij ontvangen en waren alle medewerkers van Spant! erop gericht de congresdag tot een succes te maken. Een aanrader voor iedere congresorganisatie!

22 december 2016
FNV Spant
FNV

Inspiratiebijeenkomst op een mooie locatie

Mooie, moderne, open en lichte (foyer) locatie.
Hele fijne samenwerking. Men denkt goed met je mee.
Catering was voortreffelijk en meer dan genoeg.
Professioneel team.

Kortom… een echte aanrader! Bedankt voor de goede zorgen.

20 december 2016
ABN AMRO - Spant congrescentrum
ABN AMRO

Uitstekende service

De samenwerking richting ons evenement op 8 december verliep heel prettig. Er wordt goed meegedacht in mogelijkheden. Spant heeft een professioneel en gedreven team.
Tijdens de dag zijn wij mede door team Spant ontzorgd. Een mooie gezellige locatie die ik zeker aanbeveel.
Complimenten aan Denise en Emile voor een fantastische dag!

15 december 2016
ABN AMRO
ABN AMRO

Bijeenkomst

Zou deze locatie zeker aanbevelen, alsook de begeleiding! Complimenten aan jullie allen!

14 december 2016
Puig

Parfum Training event

Tijdens dit training event maakten de gasten op culinaire wijze kennis met onze nieuwste premium geuren.
Het hele Spant team dacht proactief en creatief mee om van dit event, binnen de opgegeven richtlijnen, een onvergetelijke belevenis te maken voor onze klanten.
De professionaliteit, snelheid en vriendelijkheid van dit hele team maakten echt het verschil!

7 december 2016
Amplify Spant congrescentrum
Amplify EventMarketing – Namens PubMedia / Mediafacts

Nationale Uitgeefdag groot success

Amplify EventMarketing had het voorrecht om de Mediafacts Nationale Uitgeefdag in opdracht van Pubmedia te organiseren. Een waar feestje in de voorbereiding en een vlekkeloze executie tijdens de dag. Mede door het team van Spant! was deze dag een groot succes. Een hele fijne positieve benadering een “alles kan” aanpak en het meedenken in ons voordeel hebben bijgedragen aan een fantastische dag. Het was niet de eerste keer dat wij een congres hebben georganiseerd en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. We kijken er nu al naar uit!

7 december 2016
FNV Mooi - Spant congrescentrum
FNV MOOIDag

FNV MOOIDag

Vakorganisatie FNV MOOI organiseerde op 3 oktober het jaarlijkse evenement de FNV MOOIDag voor alle werkenden binnen de uiterlijke verzorgingsbranche, dit jaar in theater Spant! Tegen de 600 gasten mochten genieten van een inspirerend ochtendprogramma in het ruim opgezette theater, een heerlijke en uitgebreide lunch, diverse workshops in de middag en een ruim opgezette kennis- en belevingsmarkt. De dag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel inclusief lekkere hapjes en drankjes. Het was een zeer geslaagde dag, mede dankzij Spant! Het contact met Mariette en Nina voorafgaand aan het evenement verliep erg prettig; duidelijk, persoonlijk, flexibel en zeer behulpzaam. Er werd goed meegedacht en geen vraag was te veel. Dit gaf vertrouwen en zorgde voor een zeer prettige samenwerking. Nogmaals, bedankt!

28 november 2016
RBI - Spant congrescentrum
Reed Business Information

Reed Business Information

Het ontvangstmoment met koffie/thee voorafgaand werd prima ontvangen. Ook over de lunch waren de gasten dik tevreden. Zelf zijn we ook erg tevreden. We zien dat de geënquêteerden bijna een 8 geven op de vraag of ze de klantendag aan vakgenoten zouden aanbevelen!

Over Spant! zelf zijn we meer dan tevreden, de lunch was prima, zalen waren goed, personeel vriendelijk en behulpzaam (AV-technicus was bijna direct oproepbaar voor beamerproblemen etc.). Ook de mogelijkheid om even een eigen zaal in te kunnen nemen als ‘eigen ruimte’ kwam perfect uit. Bedankt voor de fijne samenwerking!

22 november 2016
Focus Spant congrescentrum
Focus Conferences

Dinsdag 8 november j.l. weer met veel plezier een seminar gehouden in Spant! Chapaux voor de nieuwe inrichting van het restaurant en de nieuwe kleuren van Podium 2. Catering was een beleving met leuke culinaire creatieve snufjes en personeel zoals altijd super attent. Ik zeg zeker tot ziens!

17 november 2016
NVD - Spant congrescentrum
Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen

TOP-dag voor de NVD

Zaterdag 12 november was de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen te gast bij Spant! Bussum.
En wat was het een geweldige dag.
Mede door de gastvrije ontvangst op deze prachtige locatie is onze TOP-dag (trainings- en opleidingsdag) heel succesvol verlopen.

De catering was prima, de bediening uitstekend.
Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat onze leden een heel goede indruk hebben gekregen van wat Spant! te bieden heeft.

Nogmaals dank aan Denise en Isabel voor de voorbereiding en het meedenken.
En natuurlijk aan alle medewerkers voor hun bijdrage.
Wij kijken terug op een zeer geslaagde TOP-dag!

17 november 2016
Constant in beweging - Spant congrescentrum
Constant in Beweging

Constant in Beweging organiseerde een bijeenkomst voor 500 gasten voor 1 van haar klanten, locatie ´t Spant.
Vanaf het 1e contact is alles heel soepel verlopen met Denise van ´t Spant. Alles is bespreekbaar, niks is haar teveel.
Ook tijdens de opbouw en uitvoer liep alles heel soepel. Elke afspraak die we hadden gemaakt, gebeurde ruim op tijd.
Extra dingen waren geen probleem.
Kortom: een hele fijne samenwerking en een prima resultaat voor onze klant!
Team ’t Spant: nogmaals hartelijk dank!!

11 november 2016
Rabobank Gooi en Vechtstreek - Spant congrescentrum
Rabobank Gooi en Vechtstreek

Coöperatiebijeenkomst 2016

Op 2 november organiseerde Rabobank Gooi en Vechtstreek de jaarlijkse coöperatiebijeenkomst in de grote zaal van theater Spant! Vooraf was de begeleiding en het ‘meedenken’ over dit evenement zeer prettig. Denise en Chris vonden geen vraag te veel. Om aan 60 verenigingen en stichtingen in één keer een cheque aan te bieden was het idee bedacht om deze naar beneden te laten komen vanuit de nok van het theater. Leuk idee maar niet zo makkelijk te realiseren. Spant! heeft dit fantastisch voor ons opgelost. Catering en bediening was prima in orde en de techniek was perfect.
Alle hulde!

7 november 2016
Openstack - Spant congrescentrum
Openstack 2016

Openstack 2016

Het evenement is de marketingtool, de locatie is een verlengstuk om de boodschap die je hebt, te verspreiden.

Spant voelt als thuiskomen. Iedereen die ik tegenkom – van sales, tot de mannen van techniek, tot het horecateam en ook het management – is iedereen oprecht. Het voelt als een warm bad waar iedereen het oprecht fijn vindt dat je er weer bent. Je ziet dat de mensen die hier werken, iedereen, van het ‘stoffige’ Spant zoals ik het ken van vroeger, er een bruisende locatie van weten te maken waar je het continu opnieuw ziet door ontwikkelen.24 oktober 2016
Optitrade
Optitrade & trends

Alweer voor de vijfde achtereenvolgende keer ons jaarlijks evenement Optitrade & trends georganiseerd bij Spant! in Bussum

Alweer voor de vijfde achtereenvolgende keer ons jaarlijks evenement Optitrade & trends georganiseerd bij Spant! in Bussum. Elk jaar weer worden de hooggespannen verwachtingen volledig waargemaakt. Dat is bijzonder knap van Spant! want elk jaar verwachten onze deelnemers weer meer dan het succesvolle evenement een jaar eerder, zo werkt dat nu eenmaal. Spant! heeft daar geen moeite mee, integendeel, de mensen van Spant! genieten ook van ons succes en laten elke keer weer ons jaarlijks evenement vlekkeloos verlopen in perfecte samenwerking en in een uitstekende locatie. Bedankt Spant!

Helma Kuipers
Marketing & Communicatie

24 oktober 2016
Shanytkoor het ruime sop - Spant congrescentrum
shantykoor Het Ruime Sop

Musical 'Een Zeemansdroom'.

Ons koor bestaat uit een verzameling mannen met een grote diversiteit aan achtergrond wat hun werkzame leven betreft.
Zij hebben een musical gemaakt en aangeboden aan de ouderen in Bussum. De toegang was gratis. Zij hebben alles zelf geregeld ,de decorbouw, het muzikale deel etc. Samen met de professionele steun van de technici van Spant! en met de equipe die voor de gastvrijheid zorgde is het een geweldig succes geworden waar in de gemeente Gooise Meren nog lang over zal worden gepraat.
Dank Spant!

13 oktober 2016
ABN AMRO
ABN AMRO

Kortom een leuke locatie met een goede organisatie.

Afscheidsreceptie collega
Spant heeft een goede bijdrage geleverd aan de afscheidsreceptie van onze collega Jan Willem Hoogendoorn. Foyer één was een mooie open locatie met veel licht en leuke decoratie. Daarbij was het een toevoeging dat de mogelijkheid er was om naar buiten te gaan op het aangrenzende grote balkon.
Het personeel was zeer vriendelijk en zorgden ervoor dat de receptie goed verliep.

Heldere communicatie
Het contact met Spant verliep via Denise Koopmanschap en daar heb ik een goede ervaring mee. Denise is snel en duidelijk in haar reacties en denkt goed mee met je wensen. Behalve dat ze goed meedenkt, is ze ook goed in het schetsen van verwachtingen.

Kortom een leuke locatie met een goede organisatie.

Ellen Visser
ABN AMRO

15 juni 2016
ProBeleggen - Spant congrescentrum
ProBeleggen

Het eten was fantastisch en de techniek werkte vlekkeloos

Voor het tweede jaar op rij hebben we ons jaarlijkse leden symposium georganiseerd in Spant. Evenals vorig jaar was alles naar volle tevredenheid geregeld en hebben we heel veel positieve reacties van onze gasten ontvangen.

De voorbereiding en het overleg met Denise Koopmanschap waren uitstekend en op de dag zelf was geen moeite teveel voor het ondersteunend personeel. Het eten was fantastisch en de techniek werkte vlekkeloos.

Nogmaals hartelijk voor het verzorgen van deze mooie dag!

Marion van der Vegte
Project coördinator ProBeleggen

10 juni 2016
Delta Lloyd - Spant congrescentrum
Delta Lloyd

Een lokatie waar je graag met je klanten of personeel naar toe gaat voor een event

Spant heeft veel mogelijkheden voor events, borrels, theater. Altijd opgewekt en zeer attent personeel, vanaf het begin tot eind. Altijd even een persoonlijk contact. Lokatie die de opdrachtgever ontzorgt, afspraak is afspraak. Geldt niet alleen voor de uitvoering, maar ook in het voortraject, snel reageren op vragen. Prijs/kwaliteit klopt.
Ligging is natuurlijk perfect, midden in het land goed bereikbaar en voldoende gratis parkeren.
Kortom een lokatie waar je graag met je klanten of personeel naar toe gaat voor een event. Straks met het nieuwe restaurant, is het ook een goede plek om prive naar toe te gaan.

Fred van Dijk
Senior Eventmanager

9 mei 2016
Ultimo

Persoonlijke aandacht en professionaliteit gaan bij Spant hand in hand

Wij hebben een geweldig congres gehad, waarbij Spant één van de grote succesfactoren was. Dit betreft de gebruikte zalen, de techniek, de catering, de parkeerfaciliteit en bovenal de personele inzet. Persoonlijke aandacht en professionaliteit gaan bij Spant hand in hand. We zijn enthousiast over de wijze waarop wij in het voortraject zijn begeleid. Ondanks dat men honderden events per jaar organiseert, voelden wij ons uniek. De reacties van onze congresbezoekers over de ambiance waren dan ook louter positief.

Anneloes Holstege
Marketeer Ultimo Software Solutions bv

14 april 2016
Legal & General - Spant
Legal and General

Wij kijken terug op een geslaagd evenement

Ik wil jullie namens Legal & General bedanken voor een goed verlopen symposium voor en afscheid van onze Algemeen directeur. Op 23 maart 2016 ontvingen wij hiervoor bijna 250 gasten in Spant! Bij de voorbereiding, maar zeker ook op de dag zelf, heeft jullie team (zowel technisch, als in de catering) ons uitstekend ondersteund! Het is fijn om te merken dat onverwachte problemen door jullie snel worden opgelost. Wij kijken terug op een geslaagd evenement.

Jean-Paul de Goede
Teammanager Marketingcommunicatie & Services

23 maart 2016
NRC- Spant congrescentrum
NRC

Een prachtige locatie, super gastvrij personeel, uitzonderlijk behulpzame technici en ontzettend veel & goed eten

Mede dankzij het Spant! Werd Impact Day van NRC live een groot succes.
Een prachtige locatie, super gastvrij personeel, uitzonderlijk behulpzame technici en ontzettend veel & goed eten.

Wij zijn Denise en Mariette dankbaar voor hun heldere communicatie in aanloop naar het event,
Sander voor zijn ondersteuning tijdens het event zodat alle schermen er op en top uit zagen,
Emile omdat hij extra vroeg aanwezig was op de locatie en samen met zijn team voor een goed verzorgde locatie en ontzettend goede culinaire ervaring heeft gezorgd.
En extra dank voor alle mannen van de techniek die ontzettend snel handelden tijdens de presentaties in de grote zaal.

Wij komen heel graag nog eens terug!

Angelina Reijkers
Eventcoördinator NRC Live

11 februari 2016
Iemke Roos Audio B.V.

Het ontvangst was super, de catering erg goed en alle betrokkenen vanuit Spant! waren erg behulpzaam

Ik wil jullie graag even bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen gisteren.
We hebben een zeer geslaagd evenement gehad mede dankzij jullie inzet.

Het ontvangst was super, de catering erg goed en alle betrokkenen vanuit Spant! waren erg behulpzaam, vooral Marcel, Jan en Frans. Chapeau!

Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Bert Koenders
Iemke Roos Audio B.V.

27 januari 2016
Schrijf- Spant congrescentrum
Boekschrijven.nl

De medewerkers van Spant! denken mee en komen proactief met concrete ideeën om de kaartverkoop te stimuleren

Voor ons event, Schrijf! 2016, hebben wij Spant! gekozen als locatie. Wij zijn zeer tevreden over Spant! De medewerkers van Spant! – Mariette, Petra, Nina en Milou – denken mee en komen proactief met concrete ideeën om de kaartverkoop te stimuleren. Ze hebben ons daarbij met de juiste partijen in contact gebracht én zelf de handen uit de mouwen gestoken.
De dag zelf was precies wat we gehoopt hadden: de locatie zag er top uit, de catering was zeer verzorgd, smakelijk én mooi gepresenteerd. De begeleiding tijdens ons event was erg prettig: duidelijk, flexibel en enthousiast. Voor ons is Spant! de ideale locatie gebleken!

Sanne Visch
Boekschrijven.nl

16 januari 2016
Nierstichting - Spant congrescnetrum
Nierstichting

De service is uitstekend, de locatie prachtig, het eten heerlijk...

Voor een goed doel mag ik elk jaar een bijeenkomst organiseren waarbij patiënten en zorgverleners geïnspireerd raken op het gebied van de regie houden over je eigen ziekte. Wij hebben dit jaar het voor de tweede keer bij Spant! georganiseerd. De service is uitstekend, de locatie prachtig, het eten heerlijk (en we hadden om zoutarme gerechten gevraagd). Als er iets op het laatste moment geregeld moet worden, gaat Spant! daar zeer flexibel en professioneel ermee om. Kortom, wij zijn erg tevreden over Spant!

Yvonne Kaal
Programmasecretaris Nierstichting

15 januari 2016
KJTP - Spant congrescentrum
Kees Janssen Theatre Productions

Een verademing om met zo’n fijn technisch team te kunnen werken

Na een aantal jaren weer eens terug in Spant! om de regie te doen en een wereldact op de plakken te zetten. De regie doen voor het complexe programma van de Nieuwjaarsbijeenkomst van Adfiz op 14 januari was spannend, maar een verademing om met zo’n fijn technisch team te kunnen werken. Flexibel, professioneel en zeer servicegericht. Als ik dan een Engels podiumfenomeen als The Boy With Tape on His Face op de planken kan zetten is het succes van zijn optreden zeker ook te danken aan de techniek van Spant! Waarvoor dank. Ik kom graag en met een gerust hart terug.

Kees Janssen
Kees Janssen Theatre Productions

14 januari 2016
Adfiz - Spant congrescentrum
Adfiz

Ik zocht een locatie met drie kenmerken, Spant heeft ze alle drie

Voor de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst zocht ik een locatie met 3 kenmerken: centraal gelegen, aantrekkelijke ontvangstruimte en een huiselijke theaterzaal. Spant! heeft alle drie. Dank Denise en Isabel voor jullie meedenken en flexibele houding. En dank Emile voor de fantastische aankleding.

Sonja Demarteau
Account- en Eventmanager Adfiz

14 januari 2016
Raad van Beheer - Spant!
Raad van Beheer

Dankzij de soepele samenwerking met de medewerkers van Spant! werd dit de leukste nieuwjaarsreceptie van de Raad van Beheer ooit

Ook dit jaar organiseerde de Raad van Beheer een bruisende nieuwjaarsreceptie in het Spant! Na ontvangst van de gasten op het sfeervolle Plein vond een literaire, muzikale en swingende terugblik op het voorgaande jaar plaats in podium één. Daarbij refereerden we aan een van de televisieprogramma’s waardoor het Spant! bekend is geworden, namelijk Stuif es in. Na dit plenaire deel werd op Het Plein geproost op het nieuwe jaar. Dankzij de soepele samenwerking met de medewerkers van Spant! werd dit – volgens velen van onze gasten – de leukste nieuwjaarsreceptie van de Raad van Beheer ooit. Wordt vervolgd…

dr. drs. I.D. (Ingeborg) de Wolf
Directeur de Raad van Beheer

9 januari 2016
Rabobank Noord Gooiland - Spant!
Rabobank Noord Gooiland

De kleinere theaterzaal van Spant!, podium twee, is een ontzettend sfeervolle zaal

De kleinere theaterzaal van Spant!, podium twee, is een ontzettend sfeervolle zaal. Het is een intieme en gezellige ruimte. Door het vriendelijke en betrokken personeel was de nieuwjaarsreceptie goed verzorgd. We werden helemaal in de watten gelegd!

Marloes de Vries
Medewerker Marketing en Communicatie
Rabobank Noord Gooiland

7 januari 2016
P-people - Spant congrescentrum
P-People

De lunch vond plaats in het theater dat voor het event door Spant! omgetoverd was tot een fantastisch tafereel

Afgelopen december organiseerden wij voor een klant van ons een kerstlunch met sharing dinner aan lange tafels. De lunch vond plaats in het theater dat voor het event door Spant! omgetoverd was tot een fantastisch tafereel. De kerstbomen aan het plafond, de lange tafels, enorme kroonluchter en overige decoratie zorgden voor grote verwondering onder de gasten. Spant! kenmerkt zich om haar servicegerichtheid, flexibiliteit en gastvrijheid. Het was dan ook een fijne samenwerking.

Mendolyn van Ommen
Project Manager Events
P-People

17 december 2015
NUON - Spant congrescentrum
Nuon

Zelfs bij weggaan nog "coffee to go"

Spant was top! Echt een superlocatie. Vriendelijk en meedenkend personeel, alles goed verzorgd! Zij weten hoe het hoort om de klant centraal te zetten. Zelfs bij weggaan nog “coffee to go”. Zet ze maar hoog op jullie lijstje voor aanbeveling.

Marja Doorn
Management Assistant | BU Klanten B2C
Nuon

15 december 2015
KNFG - Spant!
Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

Wij kregen veel positieve reacties van onze gasten

Op zaterdag 28 november jl. hielden wij onze Algemene Ledenvergadering in Spant.
Alles was tot in de puntjes geregeld: een mooie ruime zaal, professionele techniek, een hartelijke ontvangst door de portier en een heerlijke lunch.
Wij kregen veel positieve reacties van onze gasten.
Wij komen graag weer terug!

Daniëlla Demont
Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

28 november 2015
ROSTRA - Spant congrescentrum
ROSTRA Congrescommunicatie

Wij verheugen ons op de volgende samenwerking en komen in 2016 graag weer terug!

Op donderdag 26 november hebben wij het Mediationcongres georganiseerd in Spant! Op deze dag bezochten ruim 650 Mediators het Spant! Een plenair programma, verschillende sessies en het plein was ingericht als centrale ontmoetingsplek.
De samenwerking met Spant! is erg prettig. Vanaf het moment van het plaatsen van de optie tot en met de factuur is Spant! betrokken. Medewerkers van Spant! denken mee in alle onderdelen, bijvoorbeeld in de opstelling van de zalen en in de aankleding & inrichting.
Spant! is erg flexibel, meedenkend en oplossingsgericht. Erg prettig dat alle zalen naar wens zijn in te richten.

De catering was erg goed. De buffetten zagen er aantrekkelijk, mooi en lekker uit. Met een smoothiebar, een tostibar en op meerdere plekken schalen met broodjes hebben de deelnemers van onder andere een heerlijke lunch genoten!

Wij verheugen ons op de volgende samenwerking en komen in 2016 graag weer terug!

Marjoleine Jurriansen
congresmanager
ROSTRA Congrescommunicatie

26 november 2015
Delta Lloyd - Spant congrescentrum
Delta Lloyd

En nog steeds wordt het ieder jaar beter

Voor het 10e jaar vierde de Personeelsvereniging van Delta Lloyd haar Sinterklaasfeest in Spant met een geweldige voorstelling. En nog steeds wordt het ieder jaar beter. Na 10 keer het Sinterklaasfeest van de Personeelsvereniging van Delta Lloyd in Spant met een geweldige voorstelling denk je dat het niet beter kan, maar toch kan het ieder jaar weer.

Alexander van Leijenhorst
Delta Lloyd

22 november 2015
Lumido Business Media
Lumido

Na in september en november een event te hebben georganiseerd in Spant! moet ik zeggen dat ik meer dan enthousiast ben

Na in september en november een event te hebben georganiseerd in Spant! moet ik zeggen dat ik meer dan enthousiast ben. Enthousiast over de wijze van hoe ik ergens vorig jaar februari werd ontvangen tijdens de voorbespreking tot aan het vertrek op 19 november nadien. Nina heeft alles tot in de puntjes voorbereid en niets was teveel gevraagd. De dagen zelf zijn super verlopen mede dankzij de snelle wijze van handelen tijdens de dag zelf. Zeer professionele mensen op de vloer, van catering tot techniek, iedereen was aanspreekbaar, vriendelijk en enthousiast. Dank voor deze top ervaring en tot volgend jaar!

Debby Boom
Lumido

19 november 2015
Rabobank Noord Gooiland - Spant!
Rabobank Noord Gooiland

De medewerkers van Spant hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan de gastvrijheid die wij onze leden graag bieden.

Op 9 november ontvingen wij in theater Spant! 450 leden voor de jaarlijkse coöperatiebijeenkomst van onze bank. Wij waarderen de betrokkenheid van onze leden en daarom nodigen wij ze graag uit in dit gastvrije theater. Na de ontvangst op het plein met koffie/thee en lekkernij woonden onze gasten een programma bij dat voor de pauze over de Rabobank in het algemeen en Rabobank Noord Gooiland in het bijzonder ging. Na de pauze kwam Ilja Gort op het podium, die een presentatie hield over zijn ervaringen als wijnboer in Frankrijk. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel in de foyer. Daarbij werden heel toepasselijk heerlijke Franse hapjes geserveerd. De medewerkers van Spant! hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan de gastvrijheid die wij onze leden graag bieden.

José M.G. Roeken-Vermin
communicatieadviseur
Rabobank Noord Gooiland

9 november 2015
NVDA - Spant congrescentrum
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten

De NVDA koos voor de vierde keer voor Spant! als congreslocatie en kijkt wederom terug op een goede samenwerking!

Op 7 november kwamen 1000 doktersassistenten uit het hele land naar Spant! voor het tweejaarlijks NVDA congres met dit keer als thema  De zorgt verandert. En wat doe jij? Een congres met een plenair deel en diverse inhoudelijke workshoprondes die het vak raken. Het congres is hét event van de NVDA waar veel doktersassistenten bij willen zijn. Podium één is een perfecte zaal voor dit grote aantal deelnemers en met een goede tribune op het toneel wordt het een eenheid. Het team van Spant! heeft ons uitstekend ondersteund en denkt mee met de opdrachtgever. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van techniek en licht tot de heerlijke catering en vriendelijke medewerkers.
De NVDA koos voor de vierde keer voor Spant! als congreslocatie en kijkt wederom terug op een goede samenwerking!

Jellie Klaver, directeur
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten

7 november 2015
Skyradio
Skyradio

De grote zaal was de perfecte locatie voor deze finale met het grote podium voor de band, de ruime stalles voor de stoelen en de spelers en de tribune voor het publiek!

Op 6 november organiseerde Sky Radio de finale van 60 Dagen Superprijzen in Spant! Bussum. We speelden een stoelendans met 60 finalisten met live muziek van Nick & Simon. De winnaar ging naar huis met €60.000,-!
De grote zaal was de perfecte locatie voor deze finale met het grote podium voor de band, de ruime stalles voor de stoelen en de spelers en de tribune voor het publiek! Het team van Spant! heeft ons perfect ondersteund bij deze productie. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van techniek en licht tot de heerlijke catering en vriendelijke medewerkers. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking!

Suzanne Straatsburg
Event Executive Sky Radio

6 november 2015
Management Events - Spant congrescentrum
Management Events

Management Events: Zeker een aanrader

Mooie locatie, goede bediening, aardig personeel, goede customer service.
Zeker een aanrader.

Kristy Weterings
Management Events

25 oktober 2015
Kloosterhof - Spant!
Positieve Psychologie

Bezoekers omschrijven Spant als een eigentijdse prachtlocatie met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

In oktober 2015 organiseerde het Tijdschrift Positieve Psychologie het uitverkochte Congres Op Eigen Kracht in Spant. De contacten met Spant waren erg prettig, vlotjes en professioneel en het congres was tot in de puntjes verzorgd. Ook de bezoekers wisten Spant zeer te waarderen. In de evaluatie enquête werd de locatie overall met een 8.4 beoordeeld en de catering zelfs met een 8.6. Bezoekers omschrijven Spant als een eigentijdse prachtlocatie met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Bedankt Spant! voor alle goede zorgen!

Jorg Winkelmolen
Organisatie Congres Positieve Psychologie

15 oktober 2015
Corner-Stone

Spant voelt voor mij als thuiskomen.

Spant voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben al twintig jaar klant omdat ze met me meedenken, tijdens het evenement topservice geven en ze gewoon erg aardig zijn.
En dan ziet Spant er ook nog eens prachtig uit…..

Marie-Louise Geenen
directeur
Corner-Stone

13 oktober 2015
Hilvrsumsche Golf Club - Spant!
Hilversumsche Golf Club

Kortom: een tevreden klant met een geslaagde vergadering.

Voor een bijzondere algemene ledenvergadering had de Hilversumsche Golf Club – gezien de grootte van de verwachte groep van leden  – behoefte aan een externe vergaderlocatie. Gekozen werd voor Spant! Als club hebben wij zelf (dagelijks) te maken met de ontvangst van gasten en mede daardoor waren wij blij verrast over de voortreffelijke dienstverlening van het Spant!. Complimenten aan het hele team, dat aanwezig was waar nodig. Er werd snel gereageerd op laatste wensen, er was een duidelijk aanspreekpunt, er waren goede parkeermogelijkheden en het geluid in de zaal was super. Kortom: een tevreden klant met een geslaagde vergadering.

Ria van den Hengel-Smink
Clubmanager
Hilversumsche Golf Club

12 oktober 2015
MBOG - Spant congrescentrum
MBOG

Zeer mooie locatie met moderne uitstraling en oog voor detail.

Voor de eerste keer hebben we ons congres voor orthomoleculaire geneeskunde georganiseerd in Spant. Zeer mooie locatie met moderne uitstraling en  oog voor detail. Zeer prettige communicatie, servicegerichtheid en vriendelijkheid van alle medewerkers: van eventmanager, technische support, dutymanager tot de portier op de dag zelf. Ook de gezonde catering was moeiteloos verzorgt met veel oog voor detail. Kortom, Spant is zeker een aanrader!

Nazan van Gelderen
MBOG

12 oktober 2015
Turnlust

Wat was het een spektakel, de Jubileumshow van zaterdag 10 oktober!


Wat was het een spektakel, de Jubileumshow van zaterdag 10 oktober! Alle groepen lieten zich met fantastische optredens van hun beste kant zien. Van kleine pandabeertjes en piraten tot James Bonds en houthakkers, stuk voor stuk lieten ze een wervelende show zien waarin dans, turnoefeningen, acrobatiek en toneelspel samenkwamen. Het publiek hoefde zich geen moment te vervelen en alle deelnemers konden na afloop apetrots op zichzelf zijn! Ook als jubilerende gymnastiek- en turnvereniging kan je voor een jubileumshow dus prima gebruik maken van de faciliteiten en deskundige kennis van Spant!

Turnlust at the Movies
Jubileumshow 75-jaar Turnlust

10 oktober 2015
Stichting vier het leven - Spant congrescentrum
Stichting Vier het Leven

Alles was weer top geregeld, catering, techniek en de inzet van het personeel.

10-jarig jubileum – zondag 20 september
Regelmatig is Stichting Vier het Leven te gast bij Theater Spant!. Afgelopen 20 september hadden we onze 10 jarig jubileum voorstelling, waar 400 gasten (ouderen) en vrijwilligers hebben genoten van het prachtige concert in de theaterzaal. Alles was weer top geregeld, catering, techniek en de inzet van het personeel waardoor onze gasten hebben genoten van een heerlijke middag uit. Graag tot de volgende keer!

Vrijdag 9 oktober
Op 9 oktober heeft Vier het leven gebruik gemaakt van podium voor kunst en foyer twee waar we een bijeenkomst hadden met onze lokatiecoördinatoren uit het hele land. Het was wederom weer goed geregeld! De vrijwilligers hebben genoten van deze middag mede door de inzet van het Spant!. Hartelijk dank voor jullie warme ontvangst en jullie maatschappelijke betrokkenheid.

Esther Eggenkamp- Calis
Regiocoördinator Gooi en Eemland
Stichting Vier het Leven

9 oktober 2015
VCCN - Spant congrescentrum
VCCN

De servicegerichtheid, flexibiliteit en vriendelijkheid van de medewerkers ervaren wij als zeer prettig.

Reeds jarenlang organiseert VCCN haar Nationale CleanroomDag met een bedrijvenbeurs in Spant! Het feit dat wij steeds terugkeren zegt genoeg. Wij vinden Spant! een goede locatie: verschillende formaten congres/vergaderzalen, maar ook leuke opties voor informele momenten. Na de laatste verbouwing heeft Spant! ook de uitstraling gekregen waar wij naar zochten. Spant! ligt centraal en heeft goede (gratis) parkeergelegenheid. De servicegerichtheid, flexibiliteit en vriendelijkheid van de medewerkers ervaren wij als zeer prettig.

Sandra van Ewijk
Vereniging Contamination Control Nederland

7 oktober 2015
GIARTE - Spant congrescentrum
GIARTE

Voor ons is deze bijeenkomst een hoogtepunt in het jaar en daar draagt Spant! zeker aan bij.

Elk jaar hebben we een groot event in Spant! Voor ons is deze bijeenkomst een hoogtepunt in het jaar en daar draagt Spant! zeker aan bij. Deze dag is altijd tot in de puntjes verzorgd. Medewerkers zijn erg gastvrij en er is een goede catering. Maar ook voorafgaand aan het event wordt er goed met je meegedacht en is er sprake van een goede samenwerking.

Linda van ’t Klooster
Project Manager
GIARTE

6 oktober 2015
Fondsevent

Het flexibele personeel en de professionaliteit van de organisatie zorgen mede voor een geslaagd event.

Het is niet voor niets dat Fondsevent, het grootste kennis- en netwerk event voor professionals in de beleggingsindustrie, voor de derde keer op een rij in Spant plaats vond. De centrale ligging en parkeermogelijkheden zorgen voor goede en makkelijke bereikbaarheid. Het flexibele personeel en de professionaliteit van de organisatie zorgen mede voor een geslaagd event. Niet alleen op het gebied van techniek is er veel mogelijk maar ook de keuken zorgt ieder jaar voor een nieuwe culinaire kaart.

Lisanne Wintgens, account manager
Fondsevent

28 september 2015
Uitgeverij Thema - Spant congrescentrum
Uitgeverij Thema

Wij hebben een fantastich congres gehad

Wij hebben een fantastisch congres gehad, mede dankzij de inspanningen van het personeel van het Spant.
De mensen van het Spant denken goed met je mee zowel bij de voorbereiding van het event als op de dag zelf, ze gaan flexibel met wijzigingen om.
Het personeel is erg vriendelijk en klantgericht. Professionele ontvangst en de catering is uitstekend.
De inrichting was geweldig en overtrof ieders verwachting. Heerlijke sfeer, mooie locatie en alles ziet er goed verzorgd uit. Alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt!

Colinda Büchner
Productmanager
Uitgeverij Thema

25 september 2015
CKC - seminars
CKC Seminars

CKC Seminars: "Wederom een zeer geslaagde dag

Wederom een zeer geslaagde dag, wij kijken uit naar de 10e editie van HRM in de Zorg!

Nicole Slats
Project Assistente
CKC Seminars

15 september 2015
Optitrade
Optitrade

Prima locatie, servicegericht, flexibel, prettige communicatie voor en door alle disciplines.

Voor de 5de keer op rij hebben wij onze bijeenkomst Optitrade & trends georganiseerd bij Spant! Ook dit jaar weer tot grote tevredenheid! Prima locatie, servicegericht, flexibel, prettige communicatie voor en door alle disciplines. Goede technische support en stijlvolle decoraties, allemaal onder 1 dak! Voor Optitrade weer een succesvolle dag!

Helma Kuipers
Optitrade Retailgroep

14 september 2015
Logeion - Spant congrescentrum
Logeion

We kijken terug op drie mooie edities van Logeion Live! XL in Spant!

“Logeion is de afgelopen drie jaar te gast geweest bij Spant! voor de jaarlijkse opening van het Logeion-kennisseizoen voor communicatieprofessionals. Dit jaar vanuit een geheel vernieuwd Podium 2! We zijn, zoals altijd, ontzettend gastvrij ontvangen door Isabel en haar collega’s. In het voortraject hebben we fijn kunnen samenwerken, maar ook op de dag zelf is geen enkele moeite teveel. Dit werkt ontzettend prettig, en zorgt ook voor een ontspannen gevoel als organisator. We kijken terug op drie mooie edities van Logeion Live! XL in Spant!”

Bianca Validzic
Projectleider
Logeion

7 september 2015