Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Feestlocatie voor jouw bedrijf vlakbij Almere en Flevoland

Spant is gevestigd in Bussum en is daardoor de ideale feestlocatie voor zakelijke gelegenheden, op steenworp afstand van Almere en Flevoland. Door onze centrale ligging is Spant goed te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de trein. Onze feestlocatie vlakbij Amere en Flevoland ligt in de buurt van de snelweg en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als één van de weinige feestlocaties biedt Spant daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo is onze feestlocatie vlakbij Almere en Flevoland geschikt voor feesten voor jouw medewerkers of relaties.

Wanneer we uit zouden moeten leggen wat Spant uniek maakt is het volgens ons toch echt wel onze unieke theatersfeer. Bij Spant hebben wij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van theater en deze ervaring zetten we graag in voor het organiseren van feestelijke bijeenkomsten. De ruimtes in onze locatie zijn flexibel in te zetten als plenaire zalen, maar ook als sub-zalen. Hierdoor is onze feestlocatie vlakbij Almere geschikt voor intieme feesten en natuurlijk voor personeelsfeesten tot 2000 personen.

FEESTLOCATIE VLAKBIJ ALMERE, 100% DUURZAAM

Als ervaren theater weten wij maar al te goed dat een feestlocatie niet altijd alleen wordt beoordeeld op de sfeer, maar ook op basale dingen als hoe schoon het toilet is. Als theater hebben wij iedere dag honderden mensen over de vloer. Een tot in de puntjes verzorgde en schone locatie is dan een must. Naast verzorging van onze locatie vinden wij bij Spant nog iets belangrijk en dat is duurzaamheid. Ieder feest, congres of evenement wordt bij Spant 100% duurzaam en co2-neutraal georganiseerd. Om deze duurzaamheid te behouden en onze klanten een 100% verzorgde feestlocatie te kunnen aanbieden, verbeteren wij ieder jaar onze locatie. Hierbij zorgen wij dat wij voorop lopen op het gebied van de laatste technieken en trends. Dat zie je terug in ons tot de puntjes verzorgde theater, vergaderzalen en sub-zalen. Zo zetten wij samen een feest neer waar jij nog jaren tevreden op terug kunt kijken.

Kortom: ben jij op zoek naar een goed te bereiken, verzorgde en centraal gelegen feestlocatie vlakbij Almere en Flevoland, voor jouw bedrijf? Dan nodigen wij jou graag uit op onze sfeervolle feestlocatie. Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en bespreek jouw wensen met ons. Voor onze getalenteerde event managers is geen wens te groot of idee te gek. Graag tot ziens bij Spant!

Spant fles water

ONZE FEESTLOCATIE VLAKBIJ ALMERE

 Neem contact op met Suzan

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Suzan helpt je graag verder

Neem contact op