Bijzondere evenementenlocatie vlakbij Amsterdam

Om een evenement bijzonder te maken heb je een bijzondere evenementenlocatie nodig. Het liefst ook nog een centraal gelegen evenementenlocatie vlakbij Amsterdam of Utrecht, zodat het voor iedere bezoeker goed te bereiken is. Echter is de locatie niet het enige belangrijke om een evenement tot een succes te brengen. Vaak zit het in de kleine dingen van een evenement, zoals de decoratie, catering en de ruimtes. Bij Spant weten we dit als geen ander. Daarom is congrescentrum Spant  dé bijzondere evenementenlocatie vlakbij Amsterdam die u zoekt.

Multifunctionele ruimtes

Spant is gevestigd in Bussum, op maar een half uur rijden vanaf Amsterdam. Met 13 breed inzetbare zalen zijn wij een zeer flexibele evenementenlocatie. Spant biedt verschillende ruimtes die multi inzetbaar zijn voor zowel het plenaire gedeelte als voor subsessies. Hierdoor kunnen wij evenementen organiseren van 200 tot 1100 personen en zij wij dé evenementenlocatie nabij Amsterdam!

Bekijk onze ruimtes

Eigen keukenbrigade

Je huurt bij ons niet alleen een evenementenlocatie op maar een half uur rijden van Amsterdam, wij denken ook nog eens het gehele proces met mee. Dit geldt ook op het gebied van catering. De cateringmogelijkheden bij Spant zijn onbegrensd. Onze eigen keukenbrigade creëert de heerlijkste gerechten. Speciale wensen? Onze chef en chef-kok maken graag concepten op maat, geheel naar jouw wens. Laat je inspireren!

FOOD INSPIRATIE

Evenementlocatie Amsterdam autos
Evenementlocatie Amsterdam welkom
Evenementlocatie Amsterdam theater
Evenementlocatie Amsterdam theater ruimte

Bespreek de mogelijkheden met onze eventmanagers!

Voor ieder de juiste zaal

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 60 tot 2000 personen

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt

Centraal gelegen in Nederland

makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto

Gunstige ligging

De locatie van uw evenement is key! Belangrijk is dat je gasten de evenementenlocatie gemakkelijk kunnen bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Vind jij dit ook erg belangrijk? Kies dan voor Spant, de evenementenlocatie vlakbij Amsterdam. Op een half uur rijden van Amsterdam en op loopafstand van station Bussum-Zuid hebben wij voor u een unieke evenementenlocatie met ruime gratis parkeergelegenheid. Een perfect liggende evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam dus!

BEREIKBAARHEID

WAAROM SPANT ALS EVENEMENTENLOCATIE VLAKBIJ AMSTERDAM?

WIJ ORGANISEREN GRAAG JOUW BIJEENKOMST IN SPANT!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat Spant voor jouw bijeenkomst kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.