Kerstborrel organiseren op sfeervolle locatie

Samen kerst vieren & het jaar afsluiten? Met een mooi glas in de hand, in een intieme setting of juist uitbundig in feestelijke sferen, precies zoals jij het wenst. Spant biedt alle ruimte voor sfeervolle kleine en grote kerstborrels.

Kerstborrel

Samen het jaar afsluiten en kerst vieren tijdens een kerstborrel? Spant regelt het allemaal. De glühwein een vuurkorven die buiten knetteren brengt iedereen in kerstsfeer. Vul de borrel aan met een sfeervolle kerst food market. Creëer je eigen food market: wat dacht je van een heerlijke Dog Shack met zuurkool? Of winterse soep met warme wijn? Al het eten wordt ambachtelijk bereid door onze eigen keuken. Een live band verzorgd de achtergrondmuziek, zodat je sfeervol samen het jaar kan afsluiten.

DINNER ON STAGE

Vier kerst on stage! Verras de gasten met een prachtig kerstdinner on stage. De heerlijke gerechten, bereid door onze eigen keukenbrigade, worden uitgeserveerd deze sit down dinner. Natuurlijk zal hier ook entertainment bij plaatsvinden, zoals een sfeervol gospelkoor. De aankleding zorgt onze eigen decorateur Emile, die alles tot in de puntjes verzorgd.

Walking diner

Op zoek naar een informele manier om kerst te vieren? Dat kan natuurlijk door een walking diner, bereid door onze chef en sous-chef. Zij bedenken voor de eindejaarsbijeenkomst de meest originele gerechten om te serveren, helemaal aangepast naar jouw wensen. Met sfeervolle decoratie en verlichting wordt de ruimte omgetoverd naar een waar Winterwonderland. En natuurlijk ontbreekt er geen entertainment. Een DJ sluit de avond in feestelijke sfeer af.

Neem contact op voor meer informatie

KERSTBORREL MET THEMA

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om de eindejaarsbijeenkomst in een thematische jas te gieten. Welk thema matcht bij jouw gedroomde kerstborrel? Graag inspireren we je met enkele ideeën, en helpen je met de uitwerking ervan. De concepten zijn goed te combineren met een zakelijke bijeenkomst. Alle bijeenkomsten kunnen we op maat en compleet voor je organiseren.

Sfeervol, gastvrij, persoonlijk

Een dag bij Spant start met ontvangst over de rode loper. De portier heeft een prominente rol bij het event; de gasten worden bij aanvang persoonlijk verwelkomd en aan het eind serveert hij de coffee-to-go. Het hele event wordt tot in de puntjes geregeld voor jou door onze collega die vanaf het begin tot aan het eind het directe aanspreekpunt is. Dat maakt het organiseren van een kerstborrel een ontspannen proces.

Kerstborrel met decoratie

Juist bij kerstborrels of kerstbijeenkomsten is de aankleding heel belangrijk. Om in feestelijke sfeer de banden met het team te versterken en gevoel van samenhorigheid te creëren. Uniek is onze eigen decorateur en bloemsierkunstenaar. Emile bedenkt concepten, heeft nauwe banden bij de bron, zoals de bloemenveiling, waar hij rechtstreeks de aankleding vandaan haalt. De theaterzaal of andere plenaire ruimte wordt onder zijn handen omgetoverd tot een waar Winterwonderland.

Kerst food market

Trots is Spant op onze eigen keuken brigade. De chef-kok en de souschef draaien hun hand niet om voor creatieve concepten. Van een walking diner tot diner op het podium, die jouw bezoekers, ongeacht het aantal, snel van de meest verrukkelijke en originele gerechten voorzien. Alle producten die gebruikt worden zijn vers bereid.

Kerstborrel organiseren op centraal gelegen locatie

Spant ligt hartje Holland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen van de A1 en  A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen. Hierdoor is Spant Congrescentrum de ideale locatie voor het organiseren van een kerstborrel waar gasten vanuit het hele land aanwezig zullen zijn.