SUBZALEN

Gebruik je Podium één als plenaire zaal? Dan kan Podium twee worden gebruikt als subsessie ruimte. Deze intieme theaterzaal heeft een oplopende tribune met een capaciteit van maximaal 275 personen.

Op de begane grond in Spant bevinden zich zes sub zalen: Podium vijf, podium zes, podium zeven, podium acht, podium negen en podium tien. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor zowel lezingen, presentaties, vergaderingen en workshops. Sommige subruimtes kunnen met elkaar gekoppeld worden, waardoor er een ruime  ontstaat van een maximum capaciteit van 150 personen.

Op de beneden & tweede verdieping hebben wij sfeervolle boardrooms. De luxe boardroom op de tweede verdieping heeft eigen koffie en thee faciliteiten en een ovale tafel met 12 comfortabele stoelen. De boardroom foyer drie op de beneden verdieping beschikt over een 82-inch scherm, geschikt voor 16 personen. Het zijn ideale ruimtes om bijvoorbeeld pers te ontvangen of een vergadering te hosten voorafgaand/tijdens je congres.

Op zoek naar een grote subsessie ruimte? Podium drie is een stijlvolle ruimte welke gebruikt wordt voor congresdoeleinden en heeft een capaciteit van 200 personen. De zaal is stijlvol ingericht met kenmerkende grote designlampen.

Podium voor kunst is een mooie lichte ruimte met wisselende kunst aan de wanden.
De vierkante vorm maakt de ruimte inzetbaar voor interactieve workshops, ronde tafel (lunch)sessies of een afsluitend diner. Podium voor kunst is geschikt voor 30 tot 150 personen.Neem contact op met Marie-Louise

Meer informatie over onze ruimtes in Spant?
Isabel helpt je graag verder.

Neem contact op

 

Onze ruimtes bekijken?

Plan een afspraak in

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.