Bedrijfsevenement organiseren?

Het succes van een bedrijfsevenement is voor een groot deel afhankelijk van de locatie. Zo is het belangrijk dat er voldoende capaciteit is, de ruimtes voldoen aan de eisen, de locatie centraal is gelegen en dat de decoratie passend is bij de sfeer van het bedrijfsevenement. Als je een bedrijfsevenement organiseert bij Spant weet je zeker dat je bedrijfsevenement aan al deze eisen voldoet. Daarom is Spant dé locatie om jouw bedrijfsevenement tot een succes te brengen.


Elk bezoek aan Spant

is 100% CO² neutraal

Gratis parkeren

rondom Spant!

Gratis WIFI

Glasvezel voor 1000 bezoekers

Een bedrijfsevenement zonder zorgen

Een bedrijfsevenement organiseren kan zorgen voor een boel stress en zorgen, maar niet bij ons. Bij Spant kun je rekenen op één persoonlijk aanspreekpunt binnen de organisatie. Onze evenementenlocatie ligt midden in Nederland, Bussum, en zit vol met inspirerende ruimtes, geschikt voor bedrijfsevenementen van elk formaat. Zorgen om bereikbaarheid hoeft bij ons niet, want Spant ligt centraal en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dit maakt het organiseren van een bedrijfsevenement een stuk gemakkelijker. Als één van de weinige evenementenlocaties in Nederland kun je bij Spant geheel gratis parkeren, op het grote parkeerterrein naast het gebouw. Komen gasten met de trein? Dan ligt onze locatie op steenworp afstand van station Bussum Zuid.


Flexibel en ervaren

Ga je een personeelsfeest organiseren, een afscheidsreceptie of relatie bijeenkomst? Uitbundig of zakelijk? Door de flexibele ruimtes is alles mogelijk in Spant. Wij denken graag mee op het gebied van organisatie, techniek, aankleding en food & beverage, welke vorm jouw bedrijfsevenement ook krijgt. Bij Spant hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in theater en het organiseren van bedrijfsevenementen, hierdoor kunnen wij jou helpen en ontzorgen. Laat je inspireren door de mogelijkheden van de flexibele ruimtes in Spant, geschikt voor bedrijfsevenementen vanaf 100 personen.

Bedrijfsevenement organiseren?


Bedrijfsevenement op een groene locatie

Bij Spant staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij 100% co2-neutraal. Wij zijn één van de eerste evenementenlocatie in Nederland die 100% co2-neutraal hanteert. Als blijk van waardering kregen wij in 2011 de ‘Golden Green Key’ uitgereikt, die wij afgelopen jaren hebben weten te behouden. Wanneer je kiest om bij Spant jouw bedrijfsevenement te organiseren, weet je dat je een maatschappelijk verantwoord bedrijfsevenement organiseert. Dus ben jij op zoek naar een duurzame locatie voor jouw bedrijfsevenement, waar ontzorging en persoonlijke zorg voorop staat? Dan ben je bij Spant Congrescentrum aan het juiste adres.

Onze locatie in Midden Nederland

Bedrijfsevenement organiseren 2
Bedrijfsevenement organiseren 1
Bedrijfsevenement organiseren 3

Meer weten over onze medewerkers?

Meer informatie over het organiseren van een bedrijfsevenement in Spant?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De waardering van Spant! op Facebook is 4.10 uit 5.00 gebaseerd op 389 beoordelingen

Benieuwd wat Spant voor jouw bedrijfsevenement kan betekenen?

neem contact op met Suzan