Voor ieder de juiste zaal van 30m² tot 645m²

Ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Gratis parkeren

Gratis parkeergelegenheid aanwezig, en zelfs plek om fietsen te plaatsen.

Centraal gelegen in Nederland

Midden in het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto.

Voor grote of kleine bijeenkomsten

Vergaderzalen, podia, subzalen alles voor een professionele zakelijke of leuke bijeenkomst.

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt.

Technische kennis

Met het verzorgen van congressen en ruim 100 theatervoorstellingen is veel know-how aanwezig.

Congreslocatie vlakbij Utrecht

Wanneer je een congres, seminar of symposium gaat organiseren is het natuurlijk van belang dat de locatie goed te bereiken is voor alle genodigden. De locatie moet goed te bereiken zijn via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Met onze centrale ligging in Midden Nederland en vlakbij Utrecht is Spant zeer geschikt als congreslocatie nabij Utrecht. Spant Congrescentrum heeft voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur en ligt op steenworp afstand van zowel het station als de afrit van de snelweg A1.

Naast onze uitstekende bereikbaarheid vinden wij flexibiliteit en persoonlijke aandacht belangrijk. Spant meer dan 40 jaar een theater, hierdoor kun je rekenen op een team ervaren event managers die jouw volgende congres nabij Utrecht tot een daverend succes maken. Naast de theaterervaring hebben onze event managers jarenlange ervaring in het organiseren van congressen en evenementen. Hierdoor weet jij zeker dat jouw volgende congres, een congres is waar je nog jaren tevreden op terug kunt kijken.

congreslocatie utrecht spant
congreslocatie utrecht mensen
congreslocatie utrecht decoratie
congreslocatie utrecht theater

Congres organiseren?

congreslocatie utrecht foyer
congreslocatie utrecht podium
congreslocatie utrecht boardroom

Een duurzame basis van jouw congres, met continue vernieuwing

Dat duurzaamheid bij ons voorop staat zie je niet alleen terug in ons logo. In 2011 ontvingen wij als congreslocatie vlakbij Utrecht de ‘Golden Green Key’. Deze onderscheiding ontvangen alleen conferentiecentra die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Spant is 100% co2-neutraal. Naast dat onze congreslocatie 100% co2-neutraal is, wordt deze locatie nabij Utrecht ook elk jaar steeds iets mooier. Wij verbouwen onze locatie ieder jaar en passen daarbij de allernieuwste technieken toe. Dat zie je terug aan onze tot in de puntjes verzorgde vergaderruimtes, foyers en natuurlijk onze prachtige theaterzalen. Onlangs hebben wij podium twee en foyer drie gerenoveerd, met als gevolg een groot succes. De foyer en zaal zijn een ideale combinatie om, totaal afgezonderd van de rest van het pand, jouw congres te faciliteren. Wij hebben de ervaring, technische knowhow en decoratie in huis om jouw volgende congres rondom Utrecht tot een daverend succes te maken.

Ben jij op zoek naar een goed te bereiken congreslocatie vlakbij Utrecht, waar ontzorging, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voorop staat? Wil je ervaren wat meer dan 40 jaar theaterervaring met jouw volgende congres kan doen? Dan komen wij graag in contact met jou. Door de flexibiliteit van onze locatie kunnen we congressen organiseren tot 2000 personen. Dus voor congressen van elk formaat denk je aan Spant. De groenste congreslocatie vlakbij Utrecht.

Altijd een opstelling die bij je past

Door onze centrale ligging in Bussum worden wij vaak ingezet als congreslocatie vlakbij Utrecht.

Nog vragen of specifieke wensen?

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je op werkdagen tussen 09:00 en 13:30 uur direct terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je bent er zo!

Bekijk gelijk hoe snel jij er kan zijn!

Boek nu jouw evenement