Congrescentrum Noord Holland

Een van de belangrijkste zaken voor ieder congres is de bereikbaarheid van het congrescentrum. Ons congrescentrum Noord Holland ligt super centraal in Bussum. Hierdoor weet je zeker dat iedereen zonder moeite jouw georganiseerde congres gemakkelijk kan bereiken. Ons Congrescentrum ligt niet alleen super centraal in Noord Holland, maar deze is ook nog eens goed te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Spant ligt op steenworp afstand van zowel het station als de afrit van de snelweg. Als jij een goed bereikbaar congrescentrum enorm belangrijk vindt, kies je voor Spant congrescentrum Noord Holland.

Naast onze centrale ligging in Noord Holland vind je het vast ook belangrijk dat er met je meegedacht wordt wanneer je een congres wilt organiseren. Ook dat is bij ons congrescentrum Noord Holland prima geregeld. Spant bestaat ondertussen al meer dan 40 jaar en dus hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van congressen, evenementen en theater. Dus ben je op zoek naar een goed bereikbaar congrescentrum Noord Holland.

Wij vinden het belangrijk dat het jouw bezoekers aan niets ontgaat. Daarom krijg je op de dag van het congres een persoonlijke eventmanager toegewezen, maar hoeven bezoekers bijvoorbeeld ook niets te betalen voor het parkeren. Combineer dat met onze goed te bereikbare locatie en je hebt je congreslocatie gevonden. Een goed bereikbaar congrescentrum in Noord Holland waar persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop staat.

congrescentrum noord holland vlaggen
congrescentrum noord holland food
congrescentrum noord holland theater
congrescentrum noord holland modern

Neem contact met ons op

Congrescentrum Noord Holland: Duurzaamheid voorop!

Als een van de eerste congrescentra van Noord Holland ontvingen wij de Golden Green Key. Een keurmerk voor de meest duurzame bedrijven en locaties van Nederland. Bij ons is elk congres dan ook 100% co2-neutraal. Naast dat ons congrescentrum in Noord Holland 100% duurzaam is, wordt deze volgens ons ook ieder jaar een beetje mooier. Dit zie je direct terug in onze tot aan de puntjes verzorgde vergaderruimtes, foyers en theaterzalen. Kortom: wij doen er alles aan om van jouw volgende congres een spektakel te maken. Dat maakt Spant het meest inspirerende congrescentrum van Noord Holland.

Kortom: ben jij op zoek naar een goed bereikbaar congrescentrum in Noord Holland? Vind jij naast een goed bereikbare locatie, ook duurzaamheid en een persoonlijke aanpak belangrijk? Dan nodigen wij je graag uit om eens vrijblijvend langs te komen voor een gesprek. Ons congrescentrum in Noord Holland biedt plek voor congressen tot 2000 personen. Voor congressen van ieder formaat denk je aan het groenste congrescentrum van Noord Holland. Spant!

Je bent er zo!