BIJZONDERE CONGRESLOCATIE IN BUSSUM

Je gaat een congres organiseren. Voor een klein of een groot gezelschap, in een intieme zaal of grote congreszaal, of zelfs in meerdere congreszalen. Besloten of openbaar. Hoe het congres ook wordt vormgegeven: in de congreslocatie van Spant is alles mogelijk. Onze eigen specialisten op het gebied van techniek, decor, organisatie, aankleding en food & beverage denken graag met je mee over de perfecte invulling van het professionele congres.

Alle ruimte, in iedere mogelijke opstelling in onze congreslocatie

Spant beschikt over vele flexibele ruimtes die aangepast kunnen worden naar jouw wensen. Zo hebben we een grote theaterzaal, podium één, die zeer geschikt is als plenaire zaal voor het congres. Podium één is in de vaste opstelling geschikt voor bijna 800 personen. Toch liever een intiemere zaal voor het congres? Spant beschikt ook over een kleinere theaterzaal, podium twee. Ook deze zaal kan gebruikt worden als plenaire ruimte voor het congres. Podium twee heeft plek voor 275 personen. Deze tribune kan binnen een kwartier ingeschoven worden, zodat de zaal kan worden omgebouwd naar een zaal met vlakke vloer. Naast deze plenaire ruimtes beschikt Spant ook over verschillende praktische horecaruimtes. Deze zijn flexibel en kunnen worden gebruikt voor ontvangst, pauzes, lunch en diner. Ook zijn deze ruimtes geschikt om in te zetten als beursvloer.

Een congres organiseren in Spant?

Congres met decoratie

Bij Spant kennen we het belang van een goed aangekleed evenement. Wij kleden dan ook met plezier jouw evenement op maat aan. Voor ieder detail hebben wij aandacht en dit is te zien in de aankleding van onze ruimtes. Alles is tot in de puntjes verzorgd; van de dagverse bloemen tot de design zitmeubelen. Onze eigen decoratiespecialist Emile bruist van ideeën en wil graag al jouw wensen realiseren. Of het nu gaat om de bestickering van de garderobebalie, de loper in de huisstijl van jouw congres of de invulling van onze plasma informatieschermen; aan alles wordt gedacht.

Technische know-how

Dat Spant technische kennis in huis heeft is niet vreemd; met jaren ervaring in televisie opnames, het verzorgen van congressen en ongeveer 100 theatervoorstellingen op de podia is veel know-how aanwezig. In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig en er wordt uitsluitend samengewerkt met professionals, hierdoor kan snel en flexibel gehandeld worden. Het is vanzelfsprekend dat niets onmogelijk is bij jouw congres. Wat voor een digitale presentatie, lichtshow of audio spektakel ook gewenst is, bij onze congreslocatie is het mogelijk.

In house catering

Onze eigen chef-kok en souschef bruisen van ideeën. Met passie creëren zij de meest bijzondere en unieke concepten op maat. Zij zorgen ervoor dat jouw bezoekers, ongeacht het aantal, van de meest verrukkelijke gerechten genieten. Alle gerechten worden vers bereid, voor een optimaal genot. Laat je verrassen door onze cateringservice. Liever de touwtjes in eigen handen? Bekijk dan zeker het Foodbook van Spant eens! Door de unieke presentatie geef je de gasten een ervaring die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Biologisch, duurzaam, verser dan vers en verrassend.

Jouw congres op 1,5 meter

In tijden van corona is het organiseren van een event anders dan je gewend bent. Je vraagt je vast af: hoe bereik ik evenveel gasten rekening houdend met de 1,5 meter regelgeving? Hoe organiseren we de lunch?  Spant biedt je alle ruimte om jouw evenement te kunnen organiseren. Denk aan een hybride evenement waarbij een deel van de gasten in bijvoorbeeld de theaterzaal van Spant is terwijl een ander deel van de bezoekers het evenement live online volgt vanuit een andere ruimte of thuis.  Ook een seminar kunnen we omtoveren tot een webinar. Kortom, er kan veel. Spant werkt uiteraard met een protocol waarmee de RIVM regelgeving wordt gewaarborgd. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor jouw event? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.Neem contact op met Monique

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Monique helpt je graag verder

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 705