Bijzondere congreslocatie in Bussum

Je gaat een congres organiseren. Voor een klein of een groot gezelschap, in een intieme zaal of grote congreszaal, of zelfs in meerdere congreszalen. Besloten of openbaar. Hoe het congres ook wordt vormgegeven: in de congreslocatie van Spant is alles mogelijk. Onze eigen specialisten op het gebied van techniek, decor, organisatie, aankleding en food & beverage denken graag met je mee over de perfecte invulling van het professionele congres.

Congres organiseren in Spant

Alle ruimte, in iedere mogelijke opstelling in onze congreslocatie

Congreslocatie Spant! beschikt over vele flexibele ruimtes die aangepast kunnen worden naar jouw wensen. Zo hebben we een grote theaterzaal, podium één, die zeer geschikt is als plenaire zaal voor het congres. Podium één is in de vaste opstelling geschikt voor bijna 800 personen. Toch liever een intiemere zaal voor het congres? Spant beschikt ook over een kleinere theaterzaal, podium twee. Ook deze zaal kan gebruikt worden als plenaire ruimte voor het congres. Podium twee heeft plek voor 275 personen. Deze tribune kan binnen een kwartier ingeschoven worden, zodat de zaal kan worden omgebouwd naar een zaal met vlakke vloer. Naast deze plenaire ruimtes beschikt Spant ook over verschillende praktische horecaruimtes. Deze zijn flexibel en kunnen worden gebruikt voor ontvangst, pauzes, lunch en diner. Ook zijn deze ruimtes geschikt om in te zetten als beursvloer.

De perfecte ruimtes voor je congres

Podium één

780 personen
Arena opstelling 1100 personen

✓ Volledig duurzaam gerenoveerd (Zomer 2023)
✓ High-end geluidsinstallatie
✓ Congres- en cateringopstellingen te variëren
✓ Beweegbare podiumdelen
✓ Professionele AV faciliteiten
✓ 14 kleedkamers en een artiestenfoyer
✓ Diverse branding mogelijkheden

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een congres? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Podium één

Podium twee

275 personen

✓ Inschuifbare tribune
✓ Intieme theaterzaal
✓ Flexibel inzetbaar toneel/sprekersgedeelte
✓ Professionele AV faciliteiten
✓ Diverse branding mogelijkheden

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een congres? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Podium twee

Het Plein

275 personen

✓ Beursvloer & cateringruimte
✓ Industriële uitstraling
✓ Foodstations
✓ Diverse branding mogelijkheden

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een congres? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Het Plein

Subzalen

16 – 275 personen

✓ 12 subruimtes
✓ workshops, brainstormsessies en presentaties
✓ Technische faciliteiten beschikbaar
✓ Grootste subruimte 275 personen
✓ Kleinste subruimte 16 personen

Door het hele gebouw zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Meer informatie over de diverse subzalen?

Sfeerimpressie Subzalen

Een congres organiseren in Spant?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan

Congres organiseren met bijpassende decoratie

Congreslocatie met decoratie

Bij Spant kennen we het belang van een goed aangekleed evenement. Wij kleden dan ook met plezier jouw evenement op maat aan. Voor ieder detail hebben wij aandacht en dit is te zien in de aankleding van onze ruimtes. Alles is tot in de puntjes verzorgd; van de dagverse bloemen tot de design zitmeubelen. Onze decoratiespecialist Emile van Fiori Flowers bruist van ideeën en wil graag al jouw wensen realiseren.

Organiseer je een congres, dan ontkom je niet aan branding. Maar als je niet oplet, draagt je eventbranding behoorlijk bij aan onze wegwerpmaatschappij. Stickertje hier, spandoekje daar, vlaggetje in de lucht en rollup-bannertje op de grond. Hoe zorg je ervoor dat jouw branding duurzaam is? Lees onze zes tips voor duurzame branding bij jouw event.

Congres organiseren met professionele technicus

Technische know-how

Dat Spant technische kennis in huis heeft is niet vreemd; met jaren ervaring in televisie opnames, het verzorgen van congressen en ongeveer 100 theatervoorstellingen op de podia is veel know-how aanwezig. In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig en er wordt uitsluitend samengewerkt met professionals, hierdoor kan snel en flexibel gehandeld worden. Het is vanzelfsprekend dat niets onmogelijk is bij jouw congres. Wat voor een digitale presentatie, lichtshow of audio spektakel ook gewenst is, bij onze congreslocatie is het mogelijk.

Congres organiseren met goede catering

In house catering

Onze artiesten in de keuken bereiden heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten. Of je nou kiest voor een walking dinner of een eenvoudige lunch.  Met passie creëren zij de meest bijzondere en unieke concepten op maat. Zij zorgen ervoor dat jouw bezoekers, ongeacht het aantal, van de meest verrukkelijke gerechten genieten. Alle gerechten worden vers bereid, voor een optimaal genot. Laat je verrassen door onze cateringservice. Liever de touwtjes in eigen handen? Bekijk dan zeker het Foodbook van Spant eens! Door de unieke presentatie geef je de gasten een ervaring die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Biologisch, duurzaam, verser dan vers en verrassend.

Jouw congreslocatie in midden Nederland

Je organiseert een congres en bent op zoek naar goed bereikbare congreslocatie met centrale ligging in Nederland? Het conferentiecentrum van Spant ligt centraal in midden Nederland, in het hart van ‘t Gooi. Wij zijn gevestigd in Bussum en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Rondom Spant kan je gratis parkeren. Komen je gasten met het openbaar vervoer? Op loopafstand ligt het treinstation Bussum Zuid. Pendelvervoer inzetten is ook mogelijk. Ons ervaren team weet als geen ander dat een evenement al begint bij aankomst. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert jouw gasten, en bij binnenkomst in Spant ontvangt de portier iedereen met een warm welkom. Wij gaan bij elk congres voor de totale ontzorging. Wij helpen jou van het begin tot eind bij de organisatie van een succesvol congres.

congreslocatie spant

Vragen over onze congreslocatie

Neem contact op met Monique en zij helpt je graag verder.

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel ons: 035 7504 705