Eindejaarsbijeenkomst organiseren

DINER ON STAGE

Wil je een keer wat anders om het einde van het jaar te vieren? Wat dacht je van een kerstdiner on stage. Overheerlijke, bijpassende gerechten worden uitgeserveerd tijdens het sit down diner. Natuurlijk zal hier ook entertainment bij plaatsvinden, zoals een sfeervol gospelkoor of een andere act naar wens. Voor de aankleding zorgt onze eigen decorateur, die alles tot in de puntjes regelt.

WALKING DINER

Op zoek naar een informele manier om kerst te vieren? Dat kan natuurlijk met een walking diner, bereid door onze eigen artiesten in de keuken. Zij bedenken voor de eindejaarsbijeenkomsten de meest originele gerechten om te serveren, helemaal aangepast naar jouw wensen. Met sfeervolle decoratie en verlichting wordt de ruimte omgetoverd naar een waar Winterwonderland. En natuurlijk ontbreekt ook hier geen entertainment. Wat dacht je van een feestelijke afsluiting van de avond met een DJ?

Een winterse bijeenkomst organiseren?

Heerlijk in de buitenlucht, in winterse sferen, creëren we een intieme setting onder onze safari stretchtent. Geniet van warme drankjes en bijpassende hapjes samen met je collega’s of relaties rondom knisperende vuurkorven. Een unieke beleving! Tijdens jullie eindejaarsbijeenkomst is ons fort exclusief voor jullie gezelschap.

Eindejaarsborrel op een sfeervolle buitenlocatie?

Bekijk de Winter arrangementen van onze sfeervolle en intieme buitenlocatie Fier Bussum

KERSTBORREL

Het jaar afsluiten met een heerlijke kerstborrel? Ook dat kan! Een heerlijke kerst food market met glühwein brengt iedereen in kerstsfeer, terwijl de vuurkorven buiten staan te knetteren. Creëer je eigen food market: wat dacht je van een heerlijke Dog Shack met zuurkool? Of winterse soep met warme wijn? Al het eten wordt ambachtelijk bereid door onze eigen keuken, en zij denken graag met jou mee over de mogelijkheden. Een live band verzorgd de achtergrondmuziek, zodat je gezellig met elkaar het jaar kan afsluiten.

Eindejaarsbijeenkomst organiseren?

Dat doe je natuurlijk het liefst bij Spant!

SFEERVOL, GASTVRIJ, PERSOONLIJK

Een dag bij Spant start met ontvangst over de rode loper. De portier heeft een prominente rol bij het event; de gasten worden bij aanvang persoonlijk verwelkomd en aan het eind serveert hij de coffee-to-go. Het hele event wordt tot in de puntjes geregeld voor jou door onze collega die vanaf het begin tot aan het eind het directe aanspreekpunt is. Dat maakt het organiseren van een event een ontspannen proces.

ZONDER ZORGEN

Als er iéts belangrijk is, dan is het om vertrouwen te kunnen hebben als organisator van een event. In de drukke kerstperiode waar een hoop geregeld moet worden, ben je van zoveel leveranciers en partners afhankelijk. Maar… waar wordt een event 9 van de 10 keer op beoordeeld? Het eten, het parkeren en of de toiletten schoon zijn! Natuurlijk is de inhoud van een evenement vaak leidend, maar als één van de eerder genoemde drie punten niet oké is, krijg je dat gegarandeerd terug. Hoe fijn is het dan om bij een locatie te zitten waar jij je om die facilitaire dingen niet druk hoeft te maken en al deze punten goed geregeld zijn.


Centraal gelegen in Midden Nederland

Spant ligt in hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto. Spant ligt namelijk vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen.
Vraag direct een offerte aan


NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.