Feestlocatie Hilversum

Ben jij op zoek naar een geschikte en sfeervolle Feestlocatie vlakbij Hilversum? Dan is Spant Congrescentrum de ideale locatie. Bij ons profiteer je van ontelbare mogelijkheden in een van onze vele ruimtes. Of je nu een Hilversumse Feestlocatie zoekt voor een select gezelschap op juist voor een groot gezelschap: bij Spant is er altijd wel een geschikte ruimte die de perfecte feestlocatie in Hilversum voor jouw evenement kan zijn. Daarnaast beschikken wij ook nog eens over voldoende inhouse kennis en ervaring op het gebied van evenementen. Zo hebben wij een eigen keukenbrigade, technische dienst en diverse event managers die hun jarenlange ervaring graag inzetten om Spant om te toveren tot ideale Feestlocatie in Hilversum. Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijk feest.

Voor ieder de juiste ruimte

Met zalen van 30m² tot 645 m²

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt

Benieuwd naar de mogelijkheden?

UNIEKE FEESTLOCATIE HILVERSUM

De feestlocatie van Spant is uniek door haar theater uitstraling, unieke verzorging en bijzondere decoratie. In onze feestlocatie vlakbij Hilversum vind je bijzondere ruimtes met een unieke sfeer.  Onze ruimtes en zalen zijn veelzijdig en daardoor zijn feesten van elk formaat voor zakelijke gelegenheden mogelijk. Van kleine borrels tot grote personeelsfeesten tot 2000 man kunnen in onze sfeervolle feestlocatie in de buurt van Hilversum worden georganiseerd.

CENTRAAL GELEGEN IN NEDERLAND

Spant congrescentrum ligt centraal in Midden Nederland. Door onze ligging zijn wij een ideale Feestlocatie in Midden Nederland. Wij zijn namelijk gevestigd in Bussum en hierdoor eenvoudig bereikbaar via openbaar vervoer of auto. Het treinstation ligt op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze feestlocatie bij Hilversum. De perfecte ligging dus! Daarnaast is het ook mogelijk dat er pendelvervoer door heel het land wordt geregeld door onze event managers.


DUURZAME FEESTLOCATIE BIJ HILVERSUM

Naast onze knusse, sfeervolle theatersfeer met aandacht voor detail is er nog iets wat de feestlocatie in de buurt van Hilversum uniek maakt: Spant is namelijk 100% co2-neutraal. Dit is iets waar wij hard voor werken en hartstikke trots op zijn. Bovendien beschikken wij vanaf 2011 de ‘Golden Green Key’. Dit verzekert jou ervan dat jouw bedrijfsfeest duurzaam is en bovendien maatschappelijk verantwoord. Onze feestlocatie wordt ieder jaar verbouwd en volgens ons ieder jaar een beetje mooier en sfeervoller. Dit zie je terug in de tot in de puntjes verzorgde subzalen en natuurlijk onze ruime theaterzalen. Alles om ervoor te zorgen dat het feest dat je bij Spant organiseert een feest wordt waar je nog jaren gelukkig en tevreden op terugkijkt.

ONZE CENTRAAL GELEGEN FEESTLOCATIE

Is bereikbaarheid ook een belangrijke factor voor jouw zakelijke feest? Ben jij op zoek naar een goed te bereiken feestlocatie? Spant is gemakkelijk te bereiken is via zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom Spant. Indien gewenst verzorgen wij graag pendelvervoer vanuit heel Nederland naar Spant, voor een onbezorgde reis.Neem contact op met Louise

Meer informatie over een bijeenkomst organiseren in Spant?
Louise helpt je graag verder.

Neem contact op