Feestlocatie Midden Nederland

Op zoek naar een grote en sfeervolle feestlocatie in midden Nederland? Dan ben je bij Spant aan het juiste adres. Onze locatie heeft 13 ruimtes met een capaciteit van 60 tot 2000 personen waardoor er altijd een geschikte ruimte is voor jouw feest.

Centraal gelegen feestlocatie

Spant is gevestigd in Bussum en daardoor de ideale feestlocatie in Midden Nederland.Onze centraal gelegen feestlocatie is dan ook prima te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de trein. Onze feestlocatie in Noord Holland ligt op steenworp afstand van het station en heeft een goede aansluiting met de afrit van de snelweg. Daarnaast biedt Spant voldoende gratis parkeergelegenheid voor feesten van ieder formaat. Spant is uniek door haar theater uitstraling en bijzondere verzorging en decoratie.

Unieke en sfeervolle ruimtes

In onze feestlocatie in Midden Nederland vind je bijzondere ruimtes met een unieke sfeer. Iedere ruimte onderscheidt zich door een uniek thema en een feestelijke aankleding. De ruimtes in onze feestlocatie zijn flexibel in te zetten en hierdoor zijn feesten van ieder formaat mogelijk. Voor kleine borrels tot enorme personeelsfeesten tot 2000 man kies je voor onze sfeervolle en centrale feestlocatie nabij Almere.

Voor ieder de juiste zaal

Met ruimtes van 30m² tot 645 m²

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties:

wat in huis is, is tot in de puntjes verzorgd

Bespreek direct de mogelijkheden


FEESTLOCATIE MIDDEN NEDERLAND, 100% DUURZAAM

Natuurlijk staat onze aandacht voor detail en unieke uitstraling met een te gekke theatersfeer voorop. Er is nog iets wat Spant uniek maakt als feestlocatie. Wij zijn de enige feestlocatie in Midden Nederland die écht 100% co2-neutraal is. Onze duurzame inzet is in 2011 zelfs bekroond met de Golden Green Key award. Een teken van waardering voor onze groene inzet. Naast een unieke sfeer is ieder feest in onze evenementenlocatie dus ook nog eens 100% duurzaam. Om onze feestlocatie duurzaam te houden en voorop te blijven lopen op het gebied van sfeer en techniek wordt onze feestlocatie in Midden Nederland ieder jaar verbouwd. Dit zie je direct terug wanneer je binnenstapt in onze tot in de puntjes verzorgde feestruimtes, vergaderruimtes en uiteraard onze theaterzalen. Wij zorgen er samen met jou voor dat wij een feest neerzetten waar jij nog jaren tevreden op terug kunt kijken.

Ben jij op zoek naar een sfeervolle, unieke feestlocatie in Midden Nederland die goed te bereiken is met de auto als met het openbaar vervoer? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvende rondleiding in onze evenementenlocatie. Daar nemen wij je mee langs alle ruimtes die Spant rijk is en kunnen wij vast de mogelijkheden bespreken. Wij zien jou hopelijk terug in onze sfeervolle feestlocatie.Neem contact op met Louise

Meer informatie over een bijeenkomst organiseren in Spant congrescentrum?
Louise helpt je graag verder.

Neem contact op

ONZE FEESTLOCATIE IN MIDDEN NEDERLAND