Conferentiecentrum in Midden Nederland

Nieuwe onderzoeken, innovaties en ervaringen met elkaar delen die je gasten inspireren en je branche versterken. Door een inhoudelijk sterke en sfeervolle conferentie te organiseren, kun je dit bereiken. Als jij ervoor zorgt dat je conferentie qua inhoud staat als een huis. Dan zorgen wij, als conferentiecentrum, dat de sfeer, de catering, de aankleding en de techniek niets te wensen overlaten.

Conferentiecentrum met ruimte

Ga je voor een plenaire sessie met theateropstelling? Of organiseer je een debat, waarbij we de stoelen in het midden van onze grote theaterzaal weghalen zodat er een amfitheater ontstaat? Onze grote, innovatieve theaterzaal heeft 800 comfortabele stoelen. We bouwen het eenvoudig om voor verschillende opstellingen. En dan hebben we ook nog een kleinere theaterzaal en talloze losse ruimtes, zodat je je conferentie kunt organiseren hoe je maar wilt.

Wil je je conferentie helemaal groots en verrassend maken? Combineer het dan met onze buitenlocatie Fier Bussum, pal naast ons conferentiecentrum. Hoe je je conferentie ook vormgeeft, de warme sfeer en de persoonlijke benadering van je gasten staan altijd centraal.

 

Een conferentie organiseren in Spant?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan

Iedere gast gezien
Onze belangrijkste taak als conferentiecentrum? Onze gasten zich welkom laten voelen zodra ze over de drempel stappen. Dat begint al bij de portier die de deur voor je opent als je binnenkomt in ons conferentiecentrum. De gastheren- en vrouwen die je vriendelijk naar de garderobe, de foyer of de theaterzaal verwijzen. En de motivatie om alles op alles te zetten als een gast een speciaal verzoek heeft. We lopen altijd een tandje harder om onze gasten in de watten te leggen. Dat is wat je mag verwachten van een conferentielocatie met de statuur van Spant Congrescentrum!

Verfijnd licht en geluid
Het neusje van de zalm. Dat hebben we qua techniek standaard in huis. Bij ons conferentiecentrum hebben we vaste technici in dienst die iedere knop, iedere schakelaar en iedere hoek in de zalen kennen. Het geluid is geweldig op iedere plek in de ruimte en heel geschikt voor interactie met de zaal. De verlichting stemmen we af op de vormgeving van je organisatie. En dankzij onze lange geschiedenis als theaterexpert kunnen we met licht en geluid echt een spektakel creëren.

Topchef in de keuken
Als de catering maar goed is. Lekkere hapjes en drankjes zijn het smeermiddel voor jouw conferentie. Het maakt netwerken aangenaam, geeft je gasten een boost voor het volgende programmaonderdeel én je verwent je gasten ermee. Topchef Onno Kokmeijer zorgt samen met onze gepassioneerde keukenteam bij elk gerecht voor een fantastische foodbeleving in ons conferentiecentrum.

Duurzame conferentielocatie

Sinds 2014 is elk bezoek aan ons conferentiecentrum CO2-neutraal. Dat betekent dat we onze keuzes laten bepalen door de groenste opties. Uitstoot proberen we zoveel mogelijk te voorkomen of compenseren we. En voedselverspilling gaan we tegen. Wil jij een duurzame conferentie organiseren? Wij adviseren je tot in de puntjes en vinden het een uitdaging om samen tot de duurzaamste oplossingen te komen.

Jouw conferentie organiseren in Spant

Wil je de warme sfeer van onze conferentielocatie als basis voor jouw conferentie?
Neem contact op. Louise helpt je graag verder.

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel ons: 035 7504 705