WELKE BIJEENKOMST WIL JIJ ORGANISEREN?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN PER BIJEENKOMST:

 

 

Je gaat een bijeenkomst organiseren. Voor een klein of een groot gezelschap, in een intieme zaal of grote zaal, of met meerdere subzalen. Besloten of openbaar. Hoe de bijeenkomst ook wordt vorm gegeven: in de locatie van Spant Congrescentrum is alles mogelijk. Zoek je kennis van zaken en wil je snel kunnen schakelen? Jouw accountmanager bij Spant arrangeert het voor je. Ons team denkt graag met je mee over de perfecte invulling van je bijeenkomst.

  • Een evenement organiseren? Evenementen. Groot of klein, intiem of uitbundig. Welke vorm of inhoud het evenement ook heeft: in de evenementenlocatie van Spant Congrescentrum kan ‘t.
  • Je gaat een congres organiseren? Voor een klein of een groot gezelschap, in een intieme zaal of grote congreszaal, of in meerdere congreszalen. Besloten of openbaar. Hoe het congres ook wordt vorm gegeven: in de congreslocatie van Spant is alles mogelijk.
  • Symposium organiseren? Wil je een symposium organiseren om met klanten, zakelijke relaties of collega’s van gedachten te wisselen? Spant Congrescentrum biedt je alle mogelijkheden om dit perfect te doen.
  • Op zoek naar een vergaderlocatieGa je binnenkort een vergadering organiseren en ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Dan ben je bij congrescentrum Spant aan het juiste adres.
  • Ga je een personeelsfeest organiseren? Intiem of uitbundig, ga je groots uit pakken of met kleine verrassende pareltjes? Welke vorm of inhoud het personeelsfeest ook krijgt: Spant is de ideale locatie met alle denkbare mogelijkheden.
  • Een afscheidsreceptie of jubileum organiseren? Ga je dit groots aan pakken of met intieme elementen in verrassende ruimten? Welke vorm of inhoud de afscheidsreceptie ook krijgt: in Spant is alles mogelijk.
  • Auto lancering of dealer meeting? Spant biedt verschillende ruimtes om jouw lancering tot een succes te maken. Auto on stage? Geen probleem! Zelfs vrachtwagens zijn mogelijk.
Voor iedere bijeenkomst, de juiste zaal. Benieuwd naar de mogelijkheden?


Neem contact op met Stefanie

Meer informatie over een bijeenkomst organiseren in Spant?
Stefanie helpt je graag verder.

Neem contact op