Een online event organiseren?


Ga door met een online evenement

Moet je je evenement nou wel of niet plannen? We leven in een tijd die samenhangt van onzekerheden. Het voelt haast onmogelijk om iets vast te leggen. Maar inmiddels weet je ook dat, ondanks corona, de maatschappij doordraait. Dus ook je klanten, relaties en medewerkers. Wil jij niet stilstaan? Kies dan voor een hybride of online event op maat. Bij Spant staat alles klaar om er een succes van te maken. In een geweldige livestreamsetting met eindeloze technische mogelijkheden.

Het beste van alles

Met een online evenement ben je laagdrempelig en kun je een geweldig bereik hebben. Met een hybride evenement zorgt de combinatie van live en online voor een spannende dynamiek. Beide vormen kunnen enorm krachtig zijn. Bij Spant weten we hoe we de vorm zó kunnen inzetten dat jouw doelstellingen worden bereikt en je verhaal verteld. Alle denkbare evenementen zijn bij ons online te organiseren. Zoals een personeelsbijeenkomst, kick-off, masterclass of productpresentatie. En veranderen de maatregelen plotseling? Dan gooien we de boel gewoon om. Fijn, zo’n flexibele locatie.

Waarom een online evenement bij Spant organiseren?

#1 Sfeervolle studio’s

Ken je onze theaterzaal? Een warme setting voor een evenement. En nu kan het het decor zijn van jouw livestreamevenement. We hebben het omgetoverd tot een studio. Denk aan groen pluche, prachtige bloemen, privé tafeltjes en warme belichting. Wil je toch een andere sfeer? Ga dan voor onze kleine theaterzaal, Podium twee. Je kunt kiezen uit drie verschillende studiosettings met horizondoek, podiumdecoratie en design meubilair.

#2 State of the art techniek

Misschien ken je Spant van televisie? Precies, wij weten wat het is om ‘live’ te gaan. Met meer dan vijftig jaar podium- en studioervaring begrijpen we wat wel en niet werkt. Onze technici, echte specialisten, gaan voor het beste resultaat. Ook als het gaat om alle interactieve tools die nodig zijn voor jouwe online evenement. Voor het streamen zetten we onder meer Ultra HD camera’s in.

#3 Pro-actieve begeleiding

Live, hybride of online? Met de continu veranderende maatregelen passeren alle scenario’s steeds weer de revue. Ons team zit bovenop de actualiteit, schakelt moeiteloos mee met de aanpassingen en is je vaak een stap voor. Alles om ervoor te zorgen dat het jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Marie-Louise Suk, accountmanager: “Voor veel organisaties is het een drempel om van live naar een online of hybride evenement te gaan. Dat was het voor mij in het begin ook! Inmiddels heb ik veel online evenementen georganiseerd en gezien welke mogelijkheden het allemaal biedt om juist nog meer uit een evenement te halen. Ik weet zeker dat livestreaming niet meer weg te denken is uit de evenementenwereld.”

Referenties

Alex van Groningen

“De beleving en gastvrijheid van onze FM Dag in Spant was boven verwachting goed. De gastvrijheid op basis van 1,5 meter was tot in het kleinste detail uitgewerkt en voelde goed aan. Tijdens de FM Dag konden de bezoekers zowel live in Spant als online deelnemen aan het programma. We zijn blij met de professionele…

Jura

Spant heeft razendsnel meegedacht om een live event om te bouwen naar een professioneel digitaal concept. In samenwerking met Buro van Oranje stelden ze het tv-concept Webtalks voor. Een mooie manier om onze doelgroep te bereiken, met oog voor kwaliteit en onze huisstijl. Spant! heeft ons op de dag zelf volledig ontzorgt, waardoor wij ons…

Brancheorganisatie Kinderopvang

Kort voor ons evenement werden de maatregelen aangescherpt waarop we tot online vergadering moeten overgaan. Spant schakelde hier snel en flexibel in en samen met hen creëerden we een studi0 waarvandaan geschakeld kon worden naar deelnemers die online de vergadering bijwoonde. De setting was stijlvol als altijd, het ontvangst en de verzorging professioneel en super…

Retailtrends

Fantastisch, dankzij het snelle schakelen met Spant kon ons event tóch doorgaan en hebben we er een succesvolle digitale editie van gemaakt. Ons event zou eerst op een andere locatie plaatsvinden, maar deze ging dicht i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen. Op de valreep konden we bij Spant terecht om vanaf daar te livestreamen. Het contact verliep…

Online evenement

Een webinar die volledig bijdraagt aan je doelstellingen? Wij weten hoe. Een masterclass, een kick-off, een personeelsbijeenkomst, een productpresentatie… Het kan allemaal volledig online. Met tal van interactieve mogelijkheden verbinden we de presentatoren en deelnemers moeiteloos met elkaar. Je deelnemers thuis kippenvel bezorgen? Daarvoor hebben we waanzinnig licht, beeld, geluid en sterk internet in huis. We maken de webinar helemaal voor jou op maar.

Hybride evenement

Publiek in de zaal en publiek vanuit huis. In onze theaterstudio’s kun je een select groepje live aanwezig laten zijn of tot wel 750 gasten uitnodigen. De ervaring van de deelnemers thuis is uiteraard anders, maar doet niet onder voor die van de aanwezigen in de zaal dankzij de gave setting en de fantastische interactieve mogelijkheden tijdens de livestreaming. We begeleiden je van het begin tot het einde om het maximale uit dynamiek van on- en offline te halen.

Theaterexperts

Als gastvrije sfeermakers weten we hoe het is om een podium te bieden aan je evenement. We ondersteunen je met ervaren technici onder leiding van een eigen regisseur. Als theaterexpert in de congreswereld hebben wij een goed netwerk met artiesten en impresariaten. Zo helpen we je bij het vinden van de beste dagvoorzitter, spreker of op maat gesneden entertainment!

Bereikbaarheid

De livestreamstudio’s zijn centraal gelegen in midden Nederland waardoor Spant voor crew, sprekers en gasten perfect bereikbaar is. Via de A1 sta je in no-time op het parkeerterrein en vanaf station Bussum Zuid is het een kwartier wandelen.

Let’s go digital!

Wil jij ondanks alle onzekerheden door? Of wil je hier nog heel veel meer over weten? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

035 7504 705

sales@spant.org

Plan een afspraak