ONLINE EVENT ORGANISEREN?

WAAROM EEN ONLINE EVENT?

Een online evenement organiseren? De tijd is nu! Door de aangescherpte maatregelen en onzekerheden, zoeken steeds meer eventorganisatoren naar een alternatief voor hun live evenement. Een jaar overslaan? Juist in deze tijd is het essentieel om in beeld te blijven bij je partners, werknemers en opdrachtgevers. Zo ontsnap je niet aan de aandacht en laat je gelijk zien dat je innovatief bent. Een online event kan, ondanks de maatregelen, altijd doorgaan. Daarom hebben wij onze locatie omgebouwd tot online event studio’s. Onze livestream studio’s zijn hét perfecte podium om je online event te organiseren. Met waanzinnig licht, beeld, geluid en sterk internet zijn wij klaar om jouw organisatie in de spotlight te zetten. Wij weten hoe het is om een grandioos online event neer te zetten en zorgen gegarandeerd voor verbinding en kippenvel!ONLINE EVENT ORGANISEREN

Alle denkbare evenementen zijn bij ons online te organiseren. Zoals een personeelsbijeenkomst, kick-off, masterclass of productpresentatie. We hebben verschillende pakketten samengesteld met daarin alle benodigde zaken. Wat dacht je ervan om een webinar event te organiseren? Of een WebTalk? We zorgen samen met jouw voor een succesvol online evenement. Had je iets anders in gedachten? Wij worden graag uitgedaagd! Een ervaren team staat klaar om je boodschap online over te brengen en de doelgroep te bereiken. Het voordeel van onze studio’s is dat als de maatregelen het toelaten er altijd weer de mogelijkheid is om uit te breiden naar een hybride of live event. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

LIVESTREAM STUDIO’S

Door de jaren heen is Spant een locatie geweest voor bekende televisie programma’s. Nu staat er een livestream studio: Studio Spant. Deze studio is te boeken voor alle denkbare online- en hybride evenementen, zoals een personeelsbijeenkomst, talkshow of productpresentatie. Onze eventspecialisten weten hoe je de transitie maakt van live naar een online interactief evenement. Met onze live chat en polls laat je je gasten deelnemen in plaats van meekijken.

PODIUM ÉÉN

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor een online of hybride event? Onze grote theaterzaal heeft een metamorfose ondergaan. Stalles lounge is het middelpunt van de theaterzaal. De metamorfose staat voor groen pluche, privé tafeltjes, intimiteit op 1.5 meter én een geweldig zicht op het podium. Door de vernieuwde opzet en indeling van onze theaterzaal voel je je als congresbezoeker nog meer VIP als voorheen. Door de flexibiliteit van de theaterzaal met studio setting is het op dit moment perfect voor livestream events. Ook is het mogelijk uit te breiden naar een hybride evenement of zelfs over te stappen naar een live event.

PODIUM TWEE

De studio in podium twee bestaat uit state of the art apparatuur, keuze uit drie unieke studiosettings en zeer ervaren TV-makers. Aan alles is gedacht met oog voor vorm, kwaliteit, veiligheid en branding. On-stage studio setting met horizondoek, podiumdecoratie en design meubilair: Maak een keuze uit drie settings. 4 Ultra HD camera’s (eventueel uit te breiden met 1 vaste camera).

Meer informatie over onze studio's?

SOORTEN ONLINE EVENTS

WEBTALK

Kom TV maken in Spant! Met het concept WebTalk wordt jouw congres omgezet naar één of meerdere tv-afleveringen. In onze locatie staat een professionele tv-studiosetting voor je klaar. Tijdens de opnames ontzorgen we je volledig met een ervaren crew. Aan alles is gedacht. Na montage heb je een tv-waardige uitzending die we online publiceren. Elke Webtalk kent een strak script en duurt 18 minuten. In het format gaat een bekende presentator in gesprek met een interessante gast. Zodat het écht inspireert! Benieuwd naar de mogelijkheden?

DOWNLOAD WEBTALK BROCHURE

 

WEBINAR

Bij een webinar event is enkel online publiek aanwezig. Er zijn tal van interactieve mogelijkheden beschikbaar tussen de deelnemers en presentator(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een interactie chat sessie. Een webinar is een goede keuze als je event online en interactief moet zijn. Wij zorgen voor een mooie ruimte waarmee je meer persoonlijkheid en betekenis voor je deelnemers creëert. Wat dacht je van een van onze sfeervolle theaterzalen? Naast het geven van een mooi podium ondersteunen we je volledig met onze kennis en techniek om je doelgroep te bereiken. 

DOWNLOAD WEBINAR BROCHURE

HYBRIDE

De essentie is dat zowel een fysiek als een online publiek op hetzelfde moment dezelfde ervaring of inhoud tot zich kan nemen vanaf diverse locaties. Ben je op zoek naar een bijzondere plek hybride events? Niet alleen tijdens de 1,5-meter-samenleving, maar ook ver daarna zullen hybride evenementen het verschil maken in je communicatiestrategie. Waarom? Interactie, een van de belangrijkste elementen van live, is nu ook online mogelijk. Je kan met een hybride event een nog grotere (doel)groep bereiken om je boodschap over te brengen.

DOWNLOAD HYBRIDE BROCHURE

Referenties

Alex van Groningen

“De beleving en gastvrijheid van onze FM Dag in Spant was boven verwachting goed. De gastvrijheid op basis van 1,5 meter was tot in het kleinste detail uitgewerkt en voelde goed aan. Tijdens de FM Dag konden de bezoekers zowel live in Spant als online deelnemen aan het programma. We zijn blij met de professionele…

Jura

Spant heeft razendsnel meegedacht om een live event om te bouwen naar een professioneel digitaal concept. In samenwerking met Buro van Oranje stelden ze het tv-concept Webtalks voor. Een mooie manier om onze doelgroep te bereiken, met oog voor kwaliteit en onze huisstijl. Spant! heeft ons op de dag zelf volledig ontzorgt, waardoor wij ons…

Brancheorganisatie Kinderopvang

Kort voor ons evenement werden de maatregelen aangescherpt waarop we tot online vergadering moeten overgaan. Spant schakelde hier snel en flexibel in en samen met hen creëerden we een studi0 waarvandaan geschakeld kon worden naar deelnemers die online de vergadering bijwoonde. De setting was stijlvol als altijd, het ontvangst en de verzorging professioneel en super…

Retailtrends

Fantastisch, dankzij het snelle schakelen met Spant kon ons event tóch doorgaan en hebben we er een succesvolle digitale editie van gemaakt. Ons event zou eerst op een andere locatie plaatsvinden, maar deze ging dicht i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen. Op de valreep konden we bij Spant terecht om vanaf daar te livestreamen. Het contact verliep…

THEATEREXPERTS

Als gastvrije sfeermakers weten we hoe het is om een podium te bieden aan je evenement. We ondersteunen je met ervaren technici onder leiding van een eigen regisseur. Als theaterexpert in de congreswereld hebben wij een goed netwerk met artiesten en impresariaten. Zo helpen we je bij het vinden van de beste dagvoorzitter, spreker of op maat gesneden entertainment!

BEREIKBAARHEID

De livestreamstudio’s zijn centraal gelegen in midden Nederland waardoor Spant voor crew, sprekers en gasten perfect bereikbaar is. Via de A1 sta je in no-time op het parkeerterrein en vanaf station Bussum Zuid is het een kwartier wandelen.

ONLINE EVENT BIJ SPANT ORGANISEREN?

Gegarandeerd dat je binnenkort een online evenement wilt organiseren om in contact te blijven met je personeel of relaties. Trek aan de bel. Plan met ons een (online) inspiratie afspraak in, we delen graag onze learnings en vertellen wat mogelijk is. Uiteraard met een (online) rondleiding in Spant.

035 7504 705

sales@spant.org

Plan een afspraak