Bijzondere evenementenlocatie

Evenementen. Groot of klein, intiem of uitbundig. Besloten of openbaar. Welke vorm of inhoud het evenement ook heeft: in Spant evenementenlocatie kan ‘t. Of het nu gaat om het organiseren van een bedrijfs- of productpresentatie, een bedrijfsfeest, een bedrijfsevenement of netwerkbijeenkomst. Zoek je kennis van zaken waar je snel mee kunt schakelen en een duurzame evenementenlocatie? De professionals van Spant congrescentrum op het gebied van organisatie, techniek, decor, aankleding en food & beverage, denken graag mee over de perfecte invulling van het gedroomde evenement.


Evenement organiseren?

Alle ruimte, in ieder mogelijke opstelling

In onze evenementenlocatie zijn ruimtes van verschillende grootte; in de theaterzaal – podium één – kunnen bijna 800 mensen het evenement geplaceerd bijwonen. Of indien gewenst, deels zittend en deels staand want de stoelen in het hart van deze zaal, kunnen plaats maken voor een centraal sta-gebied. Met een arenaopstelling is de maximale capaciteit 1100 personen.

De middenzaal – podium twee – die plaats biedt aan 275 personen, zittend of staand, is in mum van tijd om te bouwen van een geplaceerde ruimte met zit tribune, tot een vlakke vloer zaal. Zo kunnen gasten het ene moment tijdens het evenement een presentatie bijwonen, en het volgende moment in dezelfde ruimte na een korte break, een walking diner geserveerd krijgen.

De perfecte ruimtes voor je evenement

Podium één

780 personen
Arena opstelling 1100 personen

✓ Volledig duurzaam gerenoveerd (Zomer 2023)
✓ High-end geluidsinstallatie
✓ Congres- en cateringopstellingen te variëren
✓ Beweegbare podiumdelen
✓ Professionele AV faciliteiten
✓ 14 kleedkamers en een artiestenfoyer
✓ Diverse branding mogelijkheden

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een evenement? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Podium één

Podium twee

275 personen

✓ Inschuifbare tribune
✓ Intieme theaterzaal
✓ Flexibel inzetbaar toneel/sprekersgedeelte
✓ Professionele AV faciliteiten
✓ Diverse branding mogelijkheden

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een evenement? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Podium twee

Het Plein

275 personen

✓ Beursvloer & cateringruimte
✓ Industriële uitstraling
✓ Foodstations
✓ Diverse branding mogelijkheden

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een congres? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Het Plein

Design interieur en bloemdecoratie in onze evenementenlocatie

In Spant is aandacht voor elk detail. Ook voor de aankleding van onze ruimtes. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: wat in huis is, is tot in de puntjes verzorgd. Waarmee met plezier ook ieder evenement op maat wordt aangekleed. Je wensen worden opgepakt en uitgewerkt door onze eigen stylist. Ook die expertise staat dus binnen Spant tot je beschikking zodat je snel en helder kunt communiceren, ook als je het uiteindelijk toch nét iets anders aangekleed wenst. Want we weten als geen ander dat flexibel zijn voorwaarde is als je een evenement moet organiseren.

Lees meer over decoratie

FOODBOOK

Ze geven energie. Ze vormen een toegankelijk gespreksonderwerp. Ze creëren een moment om even te genieten of de zinnen te verzetten. En ze dragen bij aan jouw verhaal. Dat is wat goede, passende fooditems en dranken doen voor jouw evenement. Samen met jou zorgen we voor catering die je event ondersteunt, versterkt of wellicht zelfs een statement is. Onze artiesten in de keuken bereiden heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten, passend bij jouw evenement.


Download ons Foodbook

Ultieme beleving

Wie over de rode loper Spant binnenstapt ervaart onmiddellijk waarom ‘beleving’ en ‘persoonlijk’ in het organiserend DNA van Spant zit. Van het hartelijk welkom door de portier, tot de coffee-to-go bij het vertrek van onze evenementenlocatie in Midden Nederland. En alles daar tussenin, wat tot in de puntjes wordt geregeld door onze collega die van begin tot uitvoering het directe aanspreekpunt is voor het evenement. Dat maakt het organiseren in onze evenementenlocatie in plaats van een spannend project, tot een ontspannen traject.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in televisie opnames en wekelijks live voorstellingen op de podia, kan het niet anders dan dat Spant technische specialisten in huis heeft en kan voorzien in de nieuwste technische Audio Visuele apparatuur. Daarnaast werken zij samen met uitsluitend de besten in het vak. Samen met jou bereiden zij de digitale presentatie, de lichtshow of het audio spektakel voor. Dit doen we persoonlijk, en buiten de kaders. Want wat de wensen ook zijn; in hun ogen en oren is niets onmogelijk in onze evenementenlocatie.

Persoonlijk contact

Persoonlijk. Dat is wat Spant bijzonder maakt. Dat ervaren de gasten, als vanzelfsprekend. En in een veel vroeger stadium, al vanaf het moment van het eerste contact met de opdrachtgever, is dit ook wat ons werken kenmerkt. Als opdrachtgever is het niet zoeken naar wie waarvoor te benaderen: het gehele traject, van offerte tot uitvoering op De Dag, is één persoon binnen Spant de contactpersoon: degene die alle schakels, alle professionals, verbindt.

Duurzame evenementenlocatie

Wij geloven in de kracht van live ontmoetingen. Elkaar in de ogen kijken. Elkaar de hand schudden. Elkaar een drankje aanbieden en samen proosten. Live ontstaan de ontmoetingen die raken, verbinden, veranderen en groei brengen. Voor jullie als organisaties en voor jou als mens. Daarvoor bieden wij het podium voor evenementen. Het bieden van dat podium gaat bij ons hand in hand met bewuste en duurzame keuzes. Ondernemen met impact, zo wordt dat tegenwoordig genoemd. We koesteren daarbij onze gasten, de maatschappij en de natuur.

Onze verantwoordelijkheid pakken op het gebied van duurzaamheid. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons dna, is dat vanzelfsprekend voor ons. Dat doen we dan ook al sinds 2011. Daarmee zijn we als theater- en evenementenlocatie koploper in duurzaam ondernemen. Ieder bezoek aan onze evenementenlocatie is 100% CO2-neutraal.

Centraal gelegen in Midden Nederland

Spant Congrescentrum ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen van de A1 en  A27.  Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen.

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Meer weten over events organiseren in onze evenementenlocatie?

Onze eventmanagers hebben hun kennis voor je uitgeschreven in één van onze blogs.

Neem contact op met Louise

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Louise helpt je graag verder

Stuur een e-mail
vraag direct een offerte aan


035 7504 705