Bijzondere evenementenlocatie

Evenementen. Groot of klein, intiem of uitbundig. Besloten of openbaar. Welke vorm of inhoud het evenement ook heeft: in Spant evenementenlocatie kan ‘t. Of het nu gaat om het organiseren van een bedrijfs- of productpresentatie, een bedrijfsfeest, een bedrijfsevenement of netwerkbijeenkomst. Zoek je kennis van zaken waar je snel mee kunt schakelen en een duurzame evenementenlocatie? De professionals van Spant congrescentrum op het gebied van organisatie, techniek, decor, aankleding en food & beverage, denken graag mee over de perfecte invulling van het gedroomde evenement.


Evenement organiseren?

Alle ruimte, in ieder mogelijke opstelling

In onze evenementenlocatie zijn ruimtes van verschillende grootte; in de theaterzaal – podium één – kunnen bijna 800 mensen het evenement geplaceerd bijwonen. Of indien gewenst, deels zittend en deels staand want de stoelen in het hart van deze zaal, kunnen plaats maken voor een centraal sta-gebied. De middenzaal die plaats biedt aan 275 personen, zittend of staand, is in mum van tijd om te bouwen van een geplaceerde ruimte met zit tribune, tot een vlakke vloer zaal. Zo kunnen gasten het ene moment een presentatie bijwonen, en het volgende moment in dezelfde ruimte na een korte break, een walking diner geserveerd krijgen.

Design interieur en bloemdecoratie in onze evenementenlocatie

In Spant is aandacht voor elk detail. Ook voor de aankleding van onze ruimtes. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: wat in huis is, is tot in de puntjes verzorgd. Waarmee met plezier ook ieder evenement op maat wordt aangekleed. Je wensen worden opgepakt en uitgewerkt door onze eigen stylist. Ook die expertise staat dus binnen Spant tot je beschikking zodat je snel en helder kunt communiceren, ook als je het uiteindelijk toch nét iets anders aangekleed wenst. Want we weten als geen ander dat flexibel zijn voorwaarde is als je een evenement moet organiseren.

Lees meer over decoratie

FOODBOOK

Ze geven energie. Ze vormen een toegankelijk gespreksonderwerp. Ze creëren een moment om even te genieten of de zinnen te verzetten. En ze dragen bij aan jouw verhaal. Dat is wat goede, passende fooditems en dranken doen voor jouw evenement. Samen met jou zorgen we voor catering die je event ondersteunt, versterkt of wellicht zelfs een statement is. Omdat food & beverage zo essentieel is, werken we samen met Michelinsterrenchef Dennis Huwaë. Een geweldige match. Onder zijn supervisie bereidt ons gepassioneerde keukenteam heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten.


Download ons Foodbook

Ultieme beleving

Wie over de rode loper Spant binnenstapt ervaart onmiddellijk waarom ‘beleving’ en ‘persoonlijk’ in het organiserend DNA van Spant zit. Van het hartelijk welkom door de portier, tot de coffee-to-go bij het vertrek van onze evenementenlocatie in Midden Nederland. En alles daar tussenin, wat tot in de puntjes wordt geregeld door onze collega die van begin tot uitvoering het directe aanspreekpunt is voor het evenement. Dat maakt het organiseren in onze evenementenlocatie in plaats van een spannend project, tot een ontspannen traject.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in televisie opnames en wekelijks live voorstellingen op de podia, kan het niet anders dan dat Spant technische specialisten in huis heeft en kan voorzien in de nieuwste technische Audio Visuele apparatuur. Daarnaast werken zij samen met uitsluitend de besten in het vak. Samen met jou bereiden zij de digitale presentatie, de lichtshow of het audio spektakel voor. Dit doen we persoonlijk, en buiten de kaders. Want wat de wensen ook zijn; in hun ogen en oren is niets onmogelijk in onze evenementenlocatie.

Persoonlijk contact

Persoonlijk. Dat is wat Spant bijzonder maakt. Dat ervaren de gasten, als vanzelfsprekend. En in een veel vroeger stadium, al vanaf het moment van het eerste contact met de opdrachtgever, is dit ook wat ons werken kenmerkt. Als opdrachtgever is het niet zoeken naar wie waarvoor te benaderen: het gehele traject, van offerte tot uitvoering op De Dag, is één persoon binnen Spant de contactpersoon: degene die alle schakels, alle professionals, verbindt.

Jouw evenement op 1,5 meter

In tijden van corona is het organiseren van een event anders dan je gewend bent. Je vraagt je vast af: hoe bereik ik evenveel gasten rekening houdend met de 1,5 meter regelgeving? Hoe organiseren we de lunch?  Spant biedt je alle ruimte om jouw evenement te kunnen organiseren. Denk aan een hybride evenement waarbij een deel van de gasten in bijvoorbeeld de theaterzaal van Spant is terwijl een ander deel van de bezoekers het evenement live online volgt vanuit een andere ruimte of thuis.  Ook een seminar kunnen we omtoveren tot een webinar. Kortom, er kan veel. Spant werkt uiteraard met een protocol waarmee de RIVM regelgeving wordt gewaarborgd. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor jouw event? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Centraal gelegen in Midden Nederland

Spant Congrescentrum ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen van de A1 en  A27.  Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen.
Spant congres en theaterlocatie: voor iedere ontmoeting een podium.

SPANT CONGRES EN THEATER LOCATIE: VOOR IEDERE ONTMOETING EEN PODIUM

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen.Neem contact op met Louise

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Louise helpt je graag verder

Stuur een e-mail
Of vraag direct een offerte aan
Of bel: 035 7504 705