Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Locatie huren voor diverse zakelijke aangelegenheden

Locatie huren Bussum

Op zoek naar een sfeervolle en goed bereikbare locatie om een ruimte te huren? Dan is Spant! de locatie waar je naar op zoek bent. Door onze eigen decorateurs toveren wij iedere ruimte om in de gewenste sfeer. Benieuwd waarvoor jij onze locatie kunt huren? Neem gerust contact op met onze event managers of kom een keertje bij ons langs op locatie.


Wanneer je op zoek bent naar een locatie om te huren voor een evenementcongres of bijvoorbeeld een symposium. Dan zit je goed bij Spant. Onze centrale ligging in het hart van Bussum verzekert je van een goed bereikbare locatie. Spant ligt op loopafstand van station Bussum Zuid en heeft een goede aansluiting met de afrit van de snelweg A1. Ben je daarnaast op zoek naar een locatie die voldoende gratis parkeergelegenheid biedt? Ook dan kies je voor Spant! Met onze ruime fietsenstalling hebben we ook aan mensen gedacht die op de fiets komen. Zo is onze locatie goed te bereiken voor écht iedereen!

Wanneer we aan eerdere klanten vragen wat ons zo bijzonder maakt is het antwoord bijna altijd hetzelfde: onze unieke theatersetting, oog voor detail en gastvrijheid. Onze eventmanagers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring. Wij hebben gemerkt dat die theaterervaring erg goed van pas komt tijdens het verhuren van een locatie. Zo onderscheidt iedere ruimte zich door flexibiliteit en natuurlijk passende aankleding. Wil jij een locatie huren waarbij alle ruimtes flexibel en naar eigen wens in te richten zijn? Neem dan eens contact op met onze eventmanagers. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Locatie huren in Bussum?

ONZE SFEERVOLLE LOCATIE HUREN IN BUSSUM?

Wat onze locatie bijzonder maakt? Unieke theaterzalen, oog voor detail en out of the box denken. Een voorbeeld van out of the box denken, creatief zijn, is onze eigen keukenbrigade. Met hun passie voor eten, creëren zij de meest bijzondere en verrassende creaties. Van dinner on stage tot de bijzondere Food Market; onze chef en sous chef luisteren graag naar jouw wensen en maken graag een concept op maat.

Daarnaast zijn wij als een van de weinige locatieverhuurders die 100% co2-neutraal is. Hierdoor is jouw georganiseerde bijeenkomst duurzaam, daar zorgen wij voor.
Spant is sinds 2011 ook in het bezit van de ‘Gouden Green Key’. Hierdoor bent u zeker van een groene bijeenkomst.

Wil je dus een blijvende indruk achterlaten in een unieke, professionele locatie centraal in Bussum?
Neem dan contact met ons op, wij laten je graag alle mogelijkheden zien.

NEEM CONTACT OP


Referenties

vng congressen
VNG Congressen

Eind juni hadden we een bijeenkomst voor 150 deelnemers in ’t Spant in Bussum. Alles was perfect geregeld, van catering t/m techniek. Ook de persoonlijke aandacht vanuit het personeel beviel ons goed. Deelnemers van ons congres hebben de locatie beoordeeld met een 8,5. Voor herhaling vatbaar!

HSMAI - Spant congrescentrum
HSMAI Nederland

Wat een verademing om hier een bijeenkomst te organiseren! Alles klopte; de ontvangst, F&B verzorging, aardige mensen in de bediening en Marcel om alle mensen welkom te heten en uitgeleide te doen.

IVM Spant congrescentrum
In voor Mantelzorg

Na ons succesvolle congres van vorig jaar weer voor Spant gekozen vanwege de goede ervaring. Er wordt van tevoren goed meegedacht en op de dag zelf is er een aanspreekpunt en voldoende personeel. De catering was perfect geregeld. Uit de enquête van de deelnemers werd Spant beoordeeld met een 8,27. We zouden deze locatie zeker…

UNETO-VNI

Zowel de locatie en medewerkers van Spant hebben we als zeer goed ervaren.

Congres organiseren? Neem contact op met Monique Zandee


Neem contact op met Monique

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Monique helpt je graag verder

neem contact op