SEMINARLOCATIE VLAKBIJ AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een locatie om een seminar te organiseren? Dan is Spant Congrescentrum dé locatie die je zoekt. Onze seminarlocatie vlakbij Amsterdam biedt ruimte voor verschillende zakelijke evenementen, waaronder een seminar. De 100% CO2 neutrale locatie denkt samen met onze decorateurs graag met je mee over het aankleden van het seminar, zodat het evenement tot een succes wordt gebracht.

Een centraal gelegen locatie

Een gunstige ligging van je seminar locatie is waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen. Je wilt vermijden dat de genodigden van jouw seminar uren moeten rijden om op de locatie te kunnen komen. Daarnaast moet er voor de mensen die met auto komen natuurlijk voldoende parkeergelegenheid zijn en voor mensen die met het openbaar vervoer komen moet de locatie voor het seminar vlak bij het station liggen. Op maar een kwartier rijden van Amsterdam en op loopafstand van station Bussum Zuid hebben wij een unieke locatie met ruime gratis parkeergelegenheid.

Multifunctionele ruimtes

Wij beschikken over 13 breed inzetbare zalen die multifunctioneel zijn. Zo hebben wij plenaire ruimtes en sub zalen van verschillende grootte, maar ook een buitenruimte. Al deze ruimtes kunnen worden aangepast naar de perfecte opstelling voor jouw seminar. Of je nu een ruimte wilt voor een lezing of een sfeervolle buitenruimte voor een afsluitende  borrel, Spant heeft hier de geschikte ruimte voor. Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en kunnen wij een seminar organiseren van 200 tot wel 11.000 personen. Op zoek naar een duurzame en flexibele seminar locatie in de buurt van Amsterdam? Dan is Spant Congrescentrum de perfecte locatie.

Ondersteuning & flexibiliteit

Wanneer je op zoek bent naar een seminar locatie in de buurt van Amsterdam waarbij ook nog eens creatief meegedacht wordt, ben je bij Spant aan het juiste adres.
Bij ons huur je namelijk niet alleen een locatie voor je seminar, maar wordt er tijdens het gehele proces van het organiseren van je seminar met je meegedacht.
Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je een goed seminar neer moet zetten. Onze professionals denken graag met je mee en ondersteunen tijdens het gehele traject. Samen zorgen wij ervoor dat jij je droom seminar kunt realiseren.

Waarom Spant als locatie voor jouw seminar?

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen.

Vragen? Neem direct contact op met onze medewerkers!

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Congres organiseren? Neem contact op met Monique Zandee

Neem contact op met Monique

Benieuwd wat Spant voor jouw evenement, congres of seminar kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

JOUW SEMINAR IN SPANT ORGANISEREN?