CAMPAGNE PRESENTEREN OF DEBATTEREN

De verkiezingen komen er weer aan. Dat betekent debatten, campagnes en ná de verkiezingen misschien wel het vieren van de uitslag.
Een centrale locatie hierbij is belangrijk, dat snappen wij. Spant is een Congreslocatie in Midden Nederland en ligt vlakbij de A1 en A27.
Organiseer een debat in podium één en discussieer verder op het beursplein onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Van 300 tot 1100 personen

Een bijeenkomst om de campagne te presenteren en bespreken hoe jullie de toekomst van Nederland zien? Jouw bijeenkomst wordt uniek met hulp van onze collega, die vanaf het begin tot het eind jouw aanspreekpunt is. Of je nu een personeelsfeest wilt organiseren of een vergaderlocatie zoekt, niets is te gek voor onze technische brigade; van een presentatie met special effects tot projecties op het podium. Podium één heeft plaats voor een groot publiek, van 300 tot 1100 personen in arenaopstelling. Wil de spreker tussen het publiek staan? Dat kan. Wij hebben verschillende opstellingen waarbij het publiek 360 graden om de spreker zit. Ga in gesprek over de standpunten met de deelnemers tijdens de pauzes en na-borrel op Het Plein. De deelnemers sluiten de dag af met een heerlijke coffee-to-go van onze portier.

Vernieuwde ruimtes

Ons congrescentrum beschikt over verschillende multifunctionele zalen. Deze ruimtes kunnen aangepast worden naar de meest ideale opstelling. Zo is podium één is geschikt voor 300 tot 1100 personen, door de verscheidenheid in opstellingen. Podium twee is geschikt voor maximaal 275 personen, en beschikt over een inklapbare tribune. Zo kan podium twee binnen 15 minuten omgebouwd worden van zaal met tribune naar een vlakke vloer. Podium twee heeft daarnaast ook direct toegang tot de vernieuwde foyer drie. Deze foyer beschikt over een aparte registratiebalie en garderobe. Hierdoor is het mogelijk afgezonderd de bijeenkomst te beleven.

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Debat verkiezingen portier
Debat verkiezingen bloemen
Debat verkiezingen audience
Debat verkiezingen contact

DEBATTEREN OF CAMPAGNE PRESENTEREN?

verkiezing campagne bloemen decoratie
verkiezing campagne techniek
verkiezing campagne siemens

Jouw bijeenkomst, jouw huisstijl

Wij hebben in Spant oog voor elk detail. Onze eigen decorateur kleedt elke bijeenkomst op maat aan. Wil jij een thema aan jouw bijeenkomst geven of stijlen in de huisstijl van een politieke partij? Dat kan! Of het nu gaat om de bestickering van de garderobebalie, de loper in de kleur door jou gewenste kleur of de invulling van onze plasma informatieschermen; aan alles wordt gedacht. Ook zorgt onze decorateur voor prachtige dagverse bloemdecoraties.

Gastvrijheid

Aan gastvrijheid en persoonlijkheid hecht Spant veel waarde. Al het personeel van Spant staat altijd opgewekt voor jou en jouw gasten klaar. Wij voeren graag jouw wensen uit.
Dit start bij jouw gasten al op het moment van ontvangst op de rode loper door onze portier en eindigt wanneer het debat of de presentatie is afgerond.

 

Maak de avond compleet

Start jouw debat of campagne presentatie in de avond? Voeg dan een heerlijk diner toe aan de bijeenkomst. Onze eigen keukenbrigade bereiden de meest originele gerechten. Wat dacht je van een totale food belevenis door middel van een door jou samengestelde Food Market? Alles wordt vers bereid en snel en zonder wachttijden geserveerd.

Bekijk de Food Market, nieuw in ons aanbod! Kies uit de verschillende foodstands en creëer je eigen Food Market. Een unieke beleving voor de deelnemers, door de unieke presentatie.


SPANT CONGRES EN THEATER LOCATIE: VOOR IEDERE ONTMOETING EEN PODIUM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HEB JE EEN VRAAG OF OPMERKING?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER!

Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Financiële boekjaar portier

Centraal gelegen in Midden Nederland

De mogelijkheden graag bespreken en langskomen?

Plan een afspraak in