Sfeervol corporate event organiseren

Een dynamische locatie in het midden van Nederland. Een sterk team dat houdt van een persoonlijke benadering. En goede leveranciers die als geen ander weten wat een goede sfeer betekent voor jouw event. Bij congreslocatie Spant kom je binnen, word je alles uit handen genomen en organiseer je vol vertrouwen je corporate event. Van congres tot presentatie, van beurs tot personeelsfeest.

Veelzijdige locatie

Met een groot theater met 780 zitplaatsen, grote doorloopruimtes en meerdere subzalen heeft Spant alle ruimte en mogelijkheden om een perfect corporate event te organiseren. En dan hebben we nog niet eens ons historische fort benoemd. Op slechts twee minuten loopafstand bevindt zich deze parel van de Hollandse Waterlinie, omgeven door 25.000 m2 groen en met verschillende, karakteristieke binnenruimtes. Bij corporate evenementenlocatie Spant combineer je binnen en buiten, grote en kleine ruimtes.

Een corperate event organiseren in Spant?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Techniek staat voor alles

Met ruim vijftig jaar ervaring als gedegen theater én locatie voor televisieshows op zak, zijn we in staat om de gaafste shows neer te zetten. Onze technici kennen ons theater als hun broekzak en weten precies wat wel en niet werkt. En dat delen ze maar al te graag met je. Zo maken we van je corporate event een technisch hoogstandje.

Lekker sfeertje

Een portier die je gasten persoonlijk welkom heet, een warme glimlach als ze hun jas ophangen en een helpende hand voor wie maar wil. Wij zien je gasten. Onze vriendelijkheid, gecombineerd met goede achtergrondmuziek, een mooi interieur en passende decoratie, maakt dat je gasten helemaal worden ondergedompeld in jouw event.

Food om te verwonderen

Goede koffie bij binnenkomst. Een lunch die je gasten verrast én vult. Af en toe een booster om het energieniveau op pijl te houden. En een onvergetelijk diner. Al onze fooditems worden bereid door onze artiesten in de keuken. Met maar één doel: jouw gasten verwonderen. Onderschat niet de impact van goede hapjes en drankjes voor jouw event. Inspiratie op doen? Bekijk dan zeker het Foodbook van Spant eens. Biologisch, duurzaam en inspirerend, verras je gasten!

Monique Zandee, accountmanager: “Als je op het punt staat om een corporate event te organiseren, wil je eigenlijk maar één ding: de garantie dat alles goedkomt. Die geven we. Sterker nog, wij willen niet alleen dat het ‘goedkomt’, wij overtreffen je verwachtingen. Pas dan gaan we met een goed gevoel naar huis.”

 

En dan nog iets over duurzaamheid

Een standaard corporate event organiseren is goed, een duurzame variant is beter. En zeg nou zelf, tegenwoordig wil je toch niet anders? Zo staan wij er in ieder geval wel in. Daarom zorgen we dat ieder bezoek aan ons CO2-neutraal is. We draaien continu aan de knoppen om nog duurzamer te worden. Niet eenvoudig, wel hard nodig. Doe je mee?


Kom je langs?

We laten je onze corporate evenementenlocatie graag zien! Kom je langs om te sparren over de mogelijkheden met een van onze accountmanagers? Kun je meteen alvast de koffie proeven.

Neem contact op met Monique

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Monique helpt je graag verder

Stuur een e-mail
Of vraag direct een offerte aanOf bel: 035 7504 705