Een relatie evenement dat verbindt

Zoek je een eventlocatie om jouw relatie evenement te organiseren? Een plek om je relaties te bedanken, samen successen te vieren of kennis te delen? Bij Spant begrijpen we hoe groot de impact van een relatie dag voor je organisatie kan zijn. Het is hét moment om je relaties te laten zien wie je bent, wat je te brengen hebt en waar je voor staat. Dat moment moet dus knallend zijn en tot in de details doordacht zijn. Laat dat maar aan ons over.


Relatie evenement als verlengstuk van je organisatie

Een relatie evenement is een verlengstuk van je organisatie. Het kan je reputatie maken of breken. Daarom moet het inhoudelijk staan als een huis. Maar ook de organisatie, de catering, de vriendelijkheid van het personeel en de uitstraling van de locatie stralen af op jullie. Samen met jou werken we een totaalconcept uit, dat helemaal bij je past en waarbij het je gasten aan niets ontbreekt. Wij creëren een warme omgeving voor jouw gasten waarin alles om hen draait.

Stefanie Hillel:

“De ultieme manier om je relaties te betrekken is door een relatie evenement te organiseren. Waarom? Omdat je je relaties live ontmoet. Omdat je relaties met je in gesprek kunnen gaan. Je in de ogen kunnen kijken. En jij de mogelijkheid hebt om hen te laten ervaren wat voor bedrijf je bent. Zo bind je je relaties aan je.”

#1. Sfeer is allesbepalend

Met de sfeer op je relatie dag zet je de toon. Is de sfeer goed, dan heeft dat invloed op de gemoedstoestand van je relaties en dus ook op de beleving van jouw evenement. Aankleding speelt hierbij een grote rol. Wat wil je qua decoratie? Hoe laten we je merk terugkomen qua branding? Hoe zetten we de narrow casting-schermen in? En stellen we de verlichting van het theater af op jullie merkkleuren? Het is allemaal van invloed op de uiteindelijke sfeer. We laten hierbij onze expertise gelden!

 

 

#2. De invloed van food & drinks

Eenmaal bepaald welke sfeer past bij jouw relatie evenement, dan is het tijd voor de hapjes en drankjes. Eten en drinken die verrassen, energie geven en je smaak en geur prikkelen, zijn van grote invloed op hoe gasten jouw relatie dag ervaren en wat er bij hen blijft hangen. Daar besteden we veel aandacht aan. Samen met jou en onze artiesten in de keuken zorgen we voor catering die jouw relatie-event ondersteunt, versterkt of wellicht zelfs een statement is.

#3. Theaterexperts met netwerk

Met al meer dan vijftig jaar ervaring met theater, hebben we een bijzonder goed netwerk van artiesten en impresariaten om ons heen. Daar kun je als eventorganisator je voordeel mee doen. We helpen je bij het vinden van de beste dagvoorzitter voor jouw relatie evenement. En zijn als geen ander gewend om entertainment op maat te regelen. We zetten graag onze contacten voor je in.

Relatie event organiseren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw relatie evenement!

Natuurlijk CO2-neutraal

Vind jij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Wij ook! Al sinds 2011 staat duurzaamheid bij ons hoog op de agenda. Inmiddels kunnen we claimen dat ieder bezoek aan Spant 100% CO2-neutraal is. We blijven werken aan het verkleinen van onze CO2-voetafdruk. En we zijn benieuwd of jij nog suggesties hebt.

En dan nog iets…

Naast dat we bij de organisatie van je relatie evenement een sterke inhoudelijke en organisatorisch partner zijn, zit het met onze randvoorwaarden meer dan goed. We zijn een evenementenlocatie met gratis parkeerplaatsen naast de deur, verschillende ruimtes die op allerlei manieren in te zetten zijn, een prachtig theater en ervaren technici. Onze locatie is geschikt voor relatie evenementen tot 1.100 personen.

Neem contact op met Stefanie

Klaar om bij ons je relatie evenement te organiseren? Suzan helpt je graag verder.

STUUR EEN E-MAIL
Offerte aanvragen