Congrescentrum Amsterdam

Een goed te bereiken congrescentrum is belangrijk voor de bezetting van jouw congres. Een goed bezocht congres is belangrijk, dat is waarom de ligging van een congrescentrum van groot belang. Wanneer jij een congres vlakbij Amsterdam wilt organiseren zoek je logischerwijs een congrescentrum dichtbij Amsterdam. De bezoekers moeten het congrescentrum vlakbij Amsterdam gemakkelijk kunnen vinden en er moet voldoende – het liefst gratis – parkeergelegenheid zijn. Zeker rondom Amsterdam zullen er ook mensen met het openbaar vervoer komen, dus een goed te bereiken congrescentrum via het openbaar vervoer is ook wenselijk. Als jij deze zaken net zo belangrijk vindt als wij dan kies je voor Spant Congrescentrum vlakbij Amsterdam.

Ons congrescentrum ligt centraal in Midden Nederland op kleine afstand van Amsterdam. Spant congrescentrum is gevestigd in Bussum en is enorm goed te bereiken met de auto als ook met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam. Door onze ligging in Bussum vlakbij Amsterdam is de locatie zelfs beter te bereiken dan veel locaties in het drukke Amsterdam.

Naast een goede bereikbaarheid is ook de verzorging en vooral ontzorging van belang. Door de theater ervaring van onze event managers ben jij altijd verzekerd van een ervaren event manager. Bij Spant Congrescentrum Amsterdam hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van theater, evenementen en congressen. Ben jij op zoek naar een goed te bereiken congrescentrum vlakbij Amsterdam? Dan kies je voor Spant Congreslocatie Amsterdam.

congrescentrum amsterdam vlaggen
congrescentrum amsterdam food
congrescentrum amsterdam zaal
congrescentrum amsterdam modern

Neem contact met ons op

Congrescentrum Midden Nederland: Duurzaamheid voorop!

Als congrescentrum Amsterdam zetten wij al jaren in op duurzaamheid. Als blijk van waardering ontvingen wij hierdoor als één van de eerste congrescentra van Nederland de Golden Green Key. Een bevestiging van ons duurzame beleid. Wij garanderen dat ieder congres dat georganiseerd wordt in ons sfeervolle congrescentrum vlakbij Amsterdam 100% co2-neutraal is. Naast het duurzame karakter van ons congrescentrum wordt deze ook ieder jaar een beetje mooier. Met veel zorg en aandacht verbouwen wij ieder jaar ons congrescentrum zodat wij jou het congres kunnen aanbieden dat je verdient. Door de nieuwste technieken toe te passen is iedere ruimte tot in de puntjes verzorgd. Dat zie je terug in onze inspirerende vergaderruimte, foyers en natuurlijk onze theaterzalen. Alles om jouw volgende congres vlakbij Amsterdam net een beetje specialer te maken. Spant Congrescentrum is de meest inspirerende locatie vlakbij Amsterdam voor jou volgende congres, seminar en evenement.

Ben jij dus op zoek naar een congrescentrum vlakbij Amsterdam? Vind je duurzaamheid, goede bereikbaarheid en ervaring belangrijk? Dan kies je voor Spant Congrescentrum. In ons congrescentrum organiseren wij congressen en evenementen vanaf 50 personen. Dus voor congressen van ieder formaat denk je aan Spant! Het groenste congrescentrum van Amsterdam.

Je bent er zo!