BIJZONDERE VERGADERLOCATIE VLAKBIJ AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een geschikte vergaderlocatie vlakbij Amsterdam? Spant Congrescentrum is gelegen in Bussum, waardoor wij dé vergaderlocatie van Midden Nederland zijn. Onze locatie is eenvoudig te bereiken via de A1, maar ook met het openbaar vervoer. Bovendien hebben wij voldoende parkeergelegenheid bij onze vergaderlocatie. Het maakt niet uit of je een vergadering wilt organiseren voor 20 of voor 1000 man. Onze medewerkers staan altijd klaar om jouw vergaderdag tot een succes te brengen.

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Flexibele ruimtes

met ruimte voor evenementen tot 2000 personen

Flexibiliteit & ontzorging

Niet iedereen vindt vergaderen leuk, dat snappen wij heel goed. Daarom doen wij onze uiterste best om jouw vergadering toch net iets leuker en inspirerender te maken. Wij beschikken over vergaderruimtes voor 150 personen of meer. Kernwaarden voor ons als vergaderlocatie bij Amsterdam zijn ontzorging, verzorging en inspiratie. Door onze ruime ervaring als theater en vergaderlocatie snappen wij precies waarom jij voor een externe vergaderlocatie bij Amsterdam kiest en wat je verwacht en wenst.

 

Food market

Na een lange dag vergaderen in onze vergaderlocatie vlakbij Amsterdam is het wel zo lekker als je even kunt bijkomen met een lekkere maaltijd of tussendoortje. De cateringmogelijkheden in ons congrescentrum voor jouw vergadering zijn onbegrensd. In ons assortiment zit de Food Market. De lunch wordt een totale beleving voor jou en je gasten. Bij de in het oog springende foodstands zul je heerlijke items langs zien komen. Door de Market opzet is in de rij staan niet nodig. Ideaal!

WAAROM SPANT ALS VERGADERLOCATIE?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

neem contact op


Goed bereikbare route

Naast dat je vergaderlocatie natuurlijk inspirerend moet zijn, is de bereikbaarheid van de locatie ook belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de genodigden van jouw vergadering uren moeten rijden om op de vergadering te kunnen komen. Op maar een half uur rijden van Amsterdam en op loopafstand van station Bussum Zuid hebben wij voor jou een unieke vergaderlocatie met ruime parkeergelegenheid. De ideale vergaderlocatie vlakbij Amsterdam, maar ook uitermate geschikt als vergaderlocatie bij Utrecht!