Een afscheidsreceptie organiseren in Bussum?

Ga je een afscheidsreceptie of jubileum organiseren? Ga je dit groots aan pakken of met intieme elementen in verrassende ruimten? Welke vorm of inhoud de afscheidsreceptie ook krijgt: in Spant is alles mogelijk. Wil je snel kunnen schakelen en ben je op zoek naar professionals? Spant denkt graag mee op het gebied van organisatie, techniek, decor, aankleding en food & beverage. Zo kunnen we samen de perfecte invulling geven aan de gedroomde afscheidsreceptie.

Wij helpen je graag verder

Entertainment

Aangezien Spant ook een theater is en zelf de boekingen van de artiesten verzorgd – van grote sterren tot aanstormend talent – kunnen wij je ook helpen bij het invullen van het entertainment programma voor tijdens de receptie. Of je een geheel eigen show wilt creëren of een voorstelling die in de programmering van Spant staat wilt bezoeken: wij denken graag mee!

Out of the box denken: daar is onze eigen keukenbrigade meester in. Met een eigen chef, sous chef en een volledig toegeruste professionele keuken, zijn zij in staat om de meest creatieve concepten op het gebied van eten en drinken tot smakelijke creaties te maken voor jouw afscheidsreceptie. Van diner on stage voor een intieme en unieke belevenis tot rollende keukens die de bezoekers, ongeacht hun aantal, snel, zonder wachtrijen, van de meest verrukkelijke gerechten voorzien.

Met jarenlange ervaring in televisie opnames en wekelijks voorstellingen op onze podia, kan het niet anders dan dat Spant technische specialisten in huis heeft en kan voorzien in de nieuwste audio visuele apparatuur. Daarnaast werken wij samen met uitsluitend de besten in het vak. Samen met jou bereiden wij die speciale digitale presentatie, de grootse lichtshow of het audio spektakel voor. Dit doen we persoonlijk. Wat de wensen ook zijn; in onze ogen en oren is niets onmogelijk.

Bij ons is voor elk detail aandacht. Ook voor de aankleding en decoratie van onze verschillende ruimtes. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: alles is tot in de puntjes verzorgd. Zijn er wensen voor de aankleding van de receptie? De aankleding en decoratie passen wij precies aan naar deze wensen.

FOODBOOK

FOOD INSPIRATIE

Omdat food & beverage zo essentieel is, werken we samen met Michelinsterrenchef Dennis Huwaë. Een geweldige match. Onder zijn supervisie bereidt ons gepassioneerde keukenteam heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten. Of je nou kiest voor een ‘signature’ walking dinner of een eenvoudige lunch, zijn stempel is onmiskenbaar. Alles even vers en alles in huis én met liefde gemaakt.

” Chef Huwaë zoekt steeds naar variatie
en verrassing. Hij is minutieus maar
tegelijkertijd ook genereus. Het moet fun
zijn.” 

~ Michelingids over Dennis Huwaë


Vraag ons Foodbook aan

Centraal gelegen, midden in het Gooi

Spant ligt centraal in Nederland, op de rand van de provincies Noord-Holland en Utrecht. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en  A27.  Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid en er is genoeg plek voor fietsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op loopafstand. Bovendien kunnen wij, indien gewenst door jou als organisator, pendeldiensten verzorgen.

Elk bezoek aan Spant

is 100% CO² neutraal

Gratis parkeren

rondom Spant!

Gratis WIFI

Glasvezel voor 1000 bezoekers

Congres organiseren? Neem contact op met Monique Zandee


Neem contact op met Monique

Meer informatie over een afscheidsreceptie organiseren in Spant?
Neem contact op. Monique helpt je graag verder

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 705