Congrestival

Congrestival. Een term die tegenwoordig steeds vaker in gebruik is en waar steeds meer naar gevraagd wordt, maar wat is een Congrestival nou eigenlijk? Een Congrestival is een combinatie van een congres en een festival. Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan normaal. Hierdoor hebben gasten zelf de keuze om te bepalen welke subsessies zij willen zien, wat ze willen eten en wanneer zij de tijd willen nemen om gewoon even te netwerken. Hierdoor voelt een congres minder als een verplichting en komen gasten meer voor plezier. Door de keuzevrijheid die de gasten hebben blijft de beleving tijdens deze dag meer hangen en zullen de gasten deze dag nog lang onthouden. Spant biedt samen met Fier Bussum, onze naastgelegen buitenlocatie, de ideale mogelijkheid om een Congrestival te organiseren!


Congrestival organiseren?

Vraag dan direct een offerte aan

Alle ruimte, in iedere mogelijke opstelling

In onze locatie zijn ruimtes met veel verschillende grootte. De grote theaterzaal beschikt over bijna 800 zitplekken en kan indien gewenst ook zo aangepast worden waarbij het middendeel vrij komt voor een centraal sta-gebied. Onze tweede theaterzaal beschikt over ruim 275 zitplekken en kan zelfs binnen een half uur omgetoverd worden tot centrale ruimte met vlakke vloer, zodat er zowel presentaties als lunch en walking diner kan plaatsvinden.

Naast onze twee theaterzalen zijn er nog tal van kleinere zalen en foyers voor subsessies en is er ook nog de mogelijkheid tot activiteiten op onze naastgelegen buitenlocatie Fier Bussum. Kortom, er zijn altijd genoeg en geschikte ruimtes voor jouw Congrestival.

FOODBOOK

FOOD INSPIRATIE

Goede, passende fooditems en dranken geven energie. Ze vormen een toegankelijk gespreksonderwerp. Ze creëren een moment om even te genieten of de zinnen te verzetten. Ze dragen bij aan jouw verhaal. Of je nou kiest voor een walking dinner of een eenvoudige lunch, alle gerechten worden met zorg en een duurzame visie bereid. Onze artiesten in de keuken bereiden alle gerechten even vers, in huis én met liefde.


” Ons artistieke keukenteam zoekt
steeds naar variatie en verrassing.” 


Vraag ons Foodbook aan

FOODTRUCKS

Om een Congrestival echt compleet te maken is het ook mogelijk om foodtrucks te laten komen. Een foodtruck is eigenlijk een restaurant op wielen. Van luxe broodjes tot vegetarische maaltijden en smoothies. Deze foodtrucks zorgen voor de echte festival feeling en staat meer in het teken van streetfood, waarbij de eigenaren hun eigen draai geven aan bestaande gerechten. Hierdoor is elke foodtruck uniek en geeft het net dat extraatje aan je Congrestival. Wil je de lunch of borrel liever binnen hebben? Veel van deze foodtrucks kunnen ook binnen staan!

 

Centraal gelegen in Midden Nederland

Spant Congrescentrum ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen van de A1 en  A27.  Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen.
Spant congres en theaterlocatie: voor iedere ontmoeting een podium.

SPANT CONGRES EN THEATER LOCATIE: VOOR IEDERE ONTMOETING EEN PODIUM

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen.Neem contact op met Marie-Louise

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Marie-Louise helpt je graag verder

Stuur een e-mail
Of vraag direct een offerte aan

Of bel: 035 7504 705