NIEUWJAARSRECEPTIE OF KICK OFF ORGANISEREN?

Samen het jaar openen, een kick-off doen: met een mooi glas in de hand, in een intieme setting of juist uitbundig in feestelijke sferen.
Spant biedt alle ruimte voor kleine en grote nieuwjaarsrecepties.


DINER ON STAGE

Beleef de avond op een andere manier! Samen met de bezoekers een avond dineren op podium één. Alle tribunes zijn weggehaald en de hele zaal is omgetoverd tot een luxe dinersetting. Voor het diner bereid onze eigen keukenbrigade een heel menu voor op basis van jouw wensen. Is het de bedoeling dat hier ook entertainment moet gaan plaatsvinden? Dat kan! Alles kan van begin tot eind geheel naar jouw wensen worden ingevuld. Voor iedereen een avond om nooit te vergeten!

Neem contact op voor meer informatie

VLEKKELOZE FACILITAIRE ORGANISATIE ROND DE INHOUD

Een kick off bijeenkomst organiseren vraagt alle aandacht voor de inhoud. Hoe prettig is het dan als het facilitaire deel in de voorbereiding en uitvoering vlekkeloos verloopt.
Spant heeft kennis en kunde in huis op alle operationele vlakken – techniek, F&B, keuken, branding en decoratie. Ook de contacten met leveranciers zijn in één hand, via de persoonlijke contactpersoon in Spant! Tijdens een proefsessie en de draaiboekbespreking zetten we de puntjes op de i en brengen we alles samen. Dit scheelt tijd, schept helderheid en creëert ruimte om je te focussen op het allerbelangrijkste – de inhoudelijke boodschap.

 

PLENAIR PROGRAMMA VOOR DE BORREL: BELASTING VOORDEEL

Ondanks de werkkostenregeling (WKR) toch een moment organiseren om het nieuwjaar met medewerkers in te luiden? Door een nieuwjaarsbijeenkomst te combineren met een plenaire sessie zoals een algemene ledenvergadering voorafgaand aan de borrel, word je niet voor hoge belastinggelden gesteld.

Spant biedt dit concept aan in een arrangement:

  • Ruimte voor een plenair programma, bijvoorbeeld podium twee
  • Volledig aangeklede cateringruimte, bijvoorbeeld ons vernieuwde foyer drie
  • Ontvangst met koffie / thee en iets lekkers
  • Prosecco bij aanvang borrel
  • Maaltijd vervangende hapjes bij de borrel

Nieuwjaarsbijeenkomst op een sfeervolle buitenlocatie?

Bekijk de Winter arrangementen van onze sfeervolle en intieme buitenlocatie Fier Bussum

ZONDER ZORGEN

Als er iéts belangrijk is, dan is het om vertrouwen te kunnen hebben als organisator van een event. Je bent van zoveel leveranciers en partners afhankelijk, laat staan de eigen collega’s die de juiste informatie op het juiste moment aan moeten leveren. Maar… waar wordt een event 9 van de 10 keer op beoordeeld? Het eten, het parkeren en of de toiletten schoon zijn! Natuurlijk is de inhoud van een evenement vaak leidend, maar als één van de eerder genoemde drie punten niet okay is, krijg je dat gegarandeerd terug. Hoe fijn is het dan om bij een locatie te zitten waar jij je om die facilitaire dingen niet druk hoeft te maken.

SFEERVOL, GASTVRIJ, PERSOONLIJK

Een dag bij Spant start met ontvangst over de rode loper. De portier heeft een prominente rol bij het event; de gasten worden bij aanvang persoonlijk verwelkomd en aan het eind serveert hij de coffee-to-go. Het hele event wordt tot in de puntjes geregeld voor jou door onze collega die vanaf het begin tot aan het eind het directe aanspreekpunt is. Dat maakt het organiseren van een event een ontspannen proces.

DESIGN INTERIEUR EN BLOEMDECORATIE

In Spant is aandacht voor elk detail. Ook voor de aankleding van onze ruimten. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: wat we in huis hebben is tot in de puntjes verzorgd. Waarmee wij met plezier ook jouw evenement op maat aankleden. Of het nu gaat om een loper in de kleur van jouw event, of bestickering van de garderobebalie of bar of het vullen van informatie naar wens op onze plasma informatieschermen op elke verdieping, onze decoratiespecialist bruist van ideeën en vindt overal een oplossing voor.

Benieuwd naar de ervaringen met Spant?

CENTRAAL GELEGEN IN MIDDEN NEDERLAND

Spant ligt hartje Holland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen van de A1 en A27.
Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen.
Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.