EEN WEBINAR ORGANISEREN?

Juist nu wil je je kwalitatief blijven onderscheiden, in gesprek blijven met je doelgroep en nieuwe klanten ontmoeten. Spant is flexibel. Je kunt voor je stakeholders webinar evenementen organiseren.

Waarom zou je een webinar organiseren?

  • Blijven communiceren naar je (doel)groep is in deze tijd heel belangrijk.
  • Je kan met een webinar een grotere (doel)groep bereiken om je boodschap over te brengen.
  • Het online event is achteraf terug te kijken.

Een webinar opnemen

Bij een webinar is enkel online publiek aanwezig. Er zijn tal van interactieve mogelijkheden beschikbaar tussen de deelnemers en de presentator(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een interactieve chat sessie. Een webinar is een goede keuze als je event online en interactief moet zijn. Wij zorgen voor een mooi ingerichte ruimte waarmee je meer persoonlijkheid en betekenis voor je deelnemers creëert. Daarnaast ondersteunen we je volledig met onze kennis en techniek om je doelgroep te bereiken. Dit kan overigens ook bij een hybride event!

Meer informatie over een webinar organiseren?

Veelgestelde vragen over een Webinar opnemen

Bij een webinar is enkel online publiek aanwezig. Er zijn tal van interactieve mogelijkheden beschikbaar tussen de deelnemers en de presentator(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een interactieve chat sessie. Een webinar is een goede keuze als je event online en interactief moet zijn. En je bereikt in één keer veel mensen.

Het mooie is dat je het niet geheel zelf hoeft te doen. Ga op zoek naar een geschikte locatie om de webinar op te nemen of uit te zenden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de apparatuur en kan jij je volledig focussen op de inhoud.

Voor een webinar is het belangrijk om goede aparatuur in te huren en een locatie te hebben waar goede mogelijkheden zijn om de techniek van de livestream te ondersteunen.

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een webinar?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Spant. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 705