EEN WEBINAR ORGANISEREN?

Juist nu wil je je kwalitatief blijven onderscheiden, in gesprek blijven met je doelgroep en nieuwe klanten ontmoeten. Spant is flexibel. Je kunt voor je stakeholders webinar evenementen organiseren.

Waarom zou je een webinar organiseren?

  • Blijven communiceren naar je (doel)groep is in deze tijd heel belangrijk.
  • Je kan met een webinar een grotere (doel)groep bereiken om je boodschap over te brengen.
  • Het online event is achteraf terug te kijken.

Een webinar opnemen

Bij een webinar is enkel online publiek aanwezig. Er zijn tal van interactieve mogelijkheden beschikbaar tussen de deelnemers en de presentator(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een interactieve chat sessie. Een webinar is een goede keuze als je event online en interactief moet zijn. Wij zorgen voor een mooi ingerichte ruimte waarmee je meer persoonlijkheid en betekenis voor je deelnemers creëert. Daarnaast ondersteunen we je volledig met onze kennis en techniek om je doelgroep te bereiken. Dit kan overigens ook bij een hybride event!

Meer informatie over een webinar organiseren?

Een WebTalk organiseren?

Kom TV maken in Spant!

Met het concept WebTalk wordt jouw congres omgezet naar één of meerdere tv-afleveringen. In onze locatie staat een professionele tv-studiosetting voor je klaar. Tijdens de op­names ontzorgen we je volledig met een ervaren crew. Aan alles is gedacht. Na montage heb je een tv-waardige uitzen­ding die we online publiceren. Elke Webtalk kent een strak script en duurt 18 minuten. In het format gaat een bekende presentator in gesprek met een interessante gast. Zodat het écht inspireert!

Waarom een WebTalk organiseren?

Waarom zou je een WebTalk organiseren? Daar is veel voor te zeggen. Een paar redenen:

  • Juist in deze bijzondere tijd verdienen goede verhalen wel een podium. Maar hoe deel je ze? Wij bieden als Spant met het videoformat WebTalk een unieke ervaring, waarmee jij professioneel kan blijven communiceren met je doel­groep.
  • Wij helpen jouw ambitie en doelstellingen online te ver­talen. Samen met een ervaren eindredacteur, presentator en alle betrokkenen zorgen wij voor een creatieve en inhou­delijke invulling voor jouw aflevering(en). Ons netwerk van de beste sprekers, presentatoren en interessante gasten op allerlei thema’s staat voor je klaar.

Meer informatie over een WebTalk organiseren?

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een webinar of WebTalk?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Spant. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 705

 

 

Fotocredits: Nathan Reinds