Beurslocatie met sfeer

Sta je op het punt een beurs te organiseren? Dan wil je natuurlijk een centraal gelegen beurslocatie, waar je gasten gratis kunnen parkeren en alle (technische) faciliteiten in huis zijn. Lijkt ons duidelijk. Maar bij Spant bieden we meer: een sfeervolle omgeving, waar je beursgasten zich vanaf de parkeerplaats welkom voelen. Waar ze heerlijk kunnen eten en drinken. En waar hun bezoek 100% CO2-neutraal is. En dan zijn we opeens de ‘niet-zo-standaard’-beurslocatie, die je gasten bijblijft.

 

Naast je gasten heb je als organisator van een beurs nog een groep die je wilt bedienen: de standhouders. Je wilt hen zichtbaarheid, perfecte audiovisuele middelen, persoonlijke assistentie en moderne faciliteiten bieden. Dat begrijpen we bij Spant maar al te goed. We zijn inmiddels specialisten in het organiseren van beurzen.


Ruimte voor 40 stands

Onbeperkte audiovisuele mogelijkheden

Autolift naar beursvloer

Podium voor standhouders

Alle standhouders van je beurs wil je even goed servicen. Met exposure, stands op maat en een goede looproute. Best een uitdaging. Maar daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze beurslocatie is namelijk voorzien van een fantastisch narrow castingsysteem. Ook tekenen we voor jullie de efficiëntste indeling en looproute uit en zorgen we voor goede, op maat gemaakte branding. Het is zelfs mogelijk om auto’s op de beursvloer te zetten.

Techniek op maat

Led-schermen, stroom, internet… Heeft je standhouder specifieke technische wensen? Wij kunnen alles regelen. We werken samen met fantastische leveranciers die op de dag zelf aanwezig zijn om alles in orde te brengen of à la minute in te springen als iets niet goed gaat. Dat neemt een hoop stress weg. Precies wat je van een professionele beurslocatie mag verwachten.

Beursspecifieke food & drinks

Over de catering tijdens jouw beurs denken we goed na. Hapjes voor de standhouders die ze eenvoudig tussendoor kunnen eten, eventueel achter de beursstands. En voor je gasten zetten we een cateringplein op in het hart van de beursvloer. Zo blijven ze ook tijdens de lunch in contact met de standhouders. En onze artiesten in de keuken bereiden prachtige hapjes en drankjes helemaal afgestemd op jouw beurs.

Jouw beurs bij Spant organiseren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor jouw beurs aan

Meer dan een beurslocatie

Naast de beursvloer heeft onze beurslocatie verschillende ruimtes om workshops, plenaire sessies, vergaderingen en lezingen toe te voegen aan je beurs. Wat dacht je van ons prachtige theater met 750 zitplekken en oneindig veel technische mogelijkheden? Of onze luxe boardroom met eigen thee- en koffiefaciliteiten? Zo biedt je bezoekers én standhouders de kans om op verschillende manieren met elkaar in contact te komen.

 

 

“Al jaren lopen we binnen de theater- en evenementenbranche voorop met ons duurzaamheidsbeleid. We zijn altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van onze beurslocatie te verkleinen. Ontzettend uitdagend én keihard nodig. We helpen je graag om je beurs duurzamer te maken.” – Marie-Louise Suk, accountmanager.

30 stuks op Het Plein uitgaande van 2x2m per stand.

6 stuks op Foyer 1 van 2x2m

6 stuks op Foyer 2 van 2x2m per stand.

6 stuks op foyer 3 van 2x2mVragen over onze beurslocatie?

Neem voor meer informatie contact op met onze eventmanager Marie Louise. Zij helpt je graag verder.

Stuur een e-mail
Of vraag direct een offerte aan


Of bel: 035 7504 705