Beurslocatie met sfeer

Sta je op het punt een beurs te organiseren? Dan wil je natuurlijk een centraal gelegen beurslocatie, waar je gasten gratis kunnen parkeren en alle (technische) faciliteiten in huis zijn. Lijkt ons duidelijk. Maar bij Spant bieden we meer: een sfeervolle omgeving, waar je beursgasten zich vanaf de parkeerplaats welkom voelen. Waar ze heerlijk kunnen eten en drinken. En waar hun bezoek 100% CO2-neutraal is. En dan zijn we opeens de ‘niet-zo-standaard’-beurslocatie, die je gasten bijblijft.

 

Naast je gasten heb je als organisator van een beurs nog een groep die je wilt bedienen: de standhouders. Je wilt hen zichtbaarheid, perfecte audiovisuele middelen, persoonlijke assistentie en moderne faciliteiten bieden. Dat begrijpen we bij Spant maar al te goed. We zijn inmiddels specialisten in het organiseren van beurzen.


Ruimte voor 40 stands

Onbeperkte audiovisuele mogelijkheden

Autolift naar beursvloer

Podium voor standhouders

Alle standhouders van je beurs wil je even goed servicen. Met exposure, stands op maat en een goede looproute. Best een uitdaging. Maar daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze beurslocatie is namelijk voorzien van een fantastisch narrow castingsysteem. Ook tekenen we voor jullie de efficiëntste indeling en looproute uit en zorgen we voor goede, op maat gemaakte branding. Het is zelfs mogelijk om auto’s op de beursvloer te zetten.

Techniek op maat

Led-schermen, stroom, internet… Heeft je standhouder specifieke technische wensen? Wij kunnen alles regelen. We werken samen met fantastische leveranciers die op de dag zelf aanwezig zijn om alles in orde te brengen of à la minute in te springen als iets niet goed gaat. Dat neemt een hoop stress weg. Precies wat je van een professionele beurslocatie mag verwachten.

Beursspecifieke food & drinks

Over de catering tijdens jouw beurs denken we goed na. Hapjes voor de standhouders die ze eenvoudig tussendoor kunnen eten, eventueel achter de beursstands. En voor je gasten zetten we een cateringplein op in het hart van de beursvloer. Zo blijven ze ook tijdens de lunch in contact met de standhouders. En onze artiesten in de keuken bereiden prachtige hapjes en drankjes helemaal afgestemd op jouw beurs.

Jouw beurs bij Spant organiseren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor jouw beurs aan

Kies de gewenste opstelling

Het Plein

Afhankelijk van het aantal stands
Met slimme indelingen en aandacht voor detail creëren we een uitnodigende omgeving waar exposanten kunnen schitteren en bezoekers kunnen verkennen. Van innovatieve stands tot interactieve presentaties, onze opstelling biedt een dynamisch platform voor het delen van ideeën, het leggen van contacten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Het plein is de grootste ruimte voor een beursvloer in Spant. Er passen op het plein ongeveer 30 stands (2×2 meter per stand).

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een beurs in Spant? laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Het Plein

Foyer één

 Afhankelijk van het aantal stands

Een prachtige, lichte, open ruimte om je gasten te ontvangen op de beursvloer. Foyer één is perfect als beursvloerruimte wanneer dit een kleiner onderdeel is van uw evenement. Er passen op Foyer één ongeveer 6 stands (2×2 meter per stand). De Beursvloer op Foyer één valt uit te breiden door Podium drie hier aan toe te voegen.

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een beurs in Spant? laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Foyer één

Foyer drie

 Afhankelijk van het aantal stands

Foyer drie wordt voorafgaand aan voorstellingen gebruikt als restaurant voor onze theaterbezoekers. Tijdens congressen is het de ideale beursvloer ruimte om te combineren met podium twee. Er passen op Foyer drie ongeveer 6 stands (2×2 meter per stand).

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een autopresentatie? laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Foyer drie

Meer dan een beurslocatie

Naast de beursvloer heeft onze beurslocatie verschillende ruimtes om workshops, plenaire sessies, vergaderingen en lezingen toe te voegen aan je beurs. Wat dacht je van ons prachtige theater met 750 zitplekken en oneindig veel technische mogelijkheden? Of onze luxe boardroom met eigen thee- en koffiefaciliteiten? Zo biedt je bezoekers én standhouders de kans om op verschillende manieren met elkaar in contact te komen.

 

 

“Al jaren lopen we binnen de theater- en evenementenbranche voorop met ons duurzaamheidsbeleid. We zijn altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van onze beurslocatie te verkleinen. Ontzettend uitdagend én keihard nodig. We helpen je graag om je beurs duurzamer te maken.” – Marie-Louise Suk, accountmanager.

Meer lezen over onze beurslocatie en het organiseren van een eigen beurs?Vragen over onze beurslocatie?

Neem voor meer informatie contact op met onze eventmanager Marie Louise. Zij helpt je graag verder.

Stuur een e-mail
Of vraag direct een offerte aan


Of bel: 035 7504 705