GESPECIALISEERD EVENEMENTENBUREAU

Wanneer je op zoek bent naar een evenementenlocatie die niet alleen ruimtes beschikbaar stelt, maar ook met jou meedenkt over hoe je het evenement het beste kunt organiseren, dan zit je bij Spant evenementenbureau goed. Als locatie zetten wij ons maximaal in om van jouw evenement een top beleving te maken. Door slim gebruik van decoratie, aankleding, beeld, geluid en natuurlijk ons getalenteerde team eventmanagers zorgen wij er samen voor dat jouw volgende bijeenkomst een top evenement wordt. Spant evenementenbureau bestaat al meer dan 50 jaar en in deze 50 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het organiseren van kleine en grote evenementen. Dus ben je op zoek naar een geschikte seminarlocatie of symposiumlocatie? Of heb je hulp nodig bij een personeelsfeest organiseren? Dan ben je meer dan welkom bij Spant congrescentrum.

Voor ieder de juiste zaal

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 60 tot 2000 personen

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt

Evenementenbureau spant
Evenementenbureau spant podium
Evenementenbureau spant autos
Evenementenbureau spant voorkant

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Evenementenbureau dat meedenkt van A-Z

Doordat wij als evenementenbureau onze locatie als geen ander kennen weten wij precies wat er mogelijk is. Dat zorgt ervoor dat wij van a-z met je mee kunnen denken over jouw keuzes in decoratie, dagplanning, beeld, geluid en zalen. Als evenementenbureau organiseren wij jouw volgende event samen met jou. In een oriënterend gesprek bespreken wij jouw wensen en koppelen wij die wensen aan onze mogelijkheden. Hier komt een plan uit die één van onze eventmanagers samen met jou gaat uitvoeren. Tijdens het gehele organisatietraject wordt je uiteraard nauw betrokken bij de keuzes die wij als evenementenbureau maken. Want wie kent zijn gasten nu beter dan jij.

Onze referenties

Evenementenbureau dat staat voor flexibiliteit & ontzorging

Bij het organiseren van een evenement komt een heleboel kijken. Als evenementenbureau zien wij het als onze taak om het organiseren van een evenement net een beetje leuker en inspirerender te maken. Wanneer je ervoor kiest om een evenement bij Spant te organiseren, kun je rekenen op ontzorging en flexibiliteit tot op het allerlaatste moment. Evenementen organiseren wij al vanaf 150 personen. Doordat Spant niet alleen een congrescentrum is, maar ook een theater weten wij maar al te goed hoe belangrijk het ontzorgen, verzorgen en inspireren van onze gasten is.


Bekijk onze mogelijkheden

Evenementenbureau spant vergadering
Evenementenbureau sfeerimpressie event
Evenementenbureau sfeerimpressie
Evenementenbureau aangekleed

Duurzaamste evenementenbureau van Nederland

Naast dat wij ons onderscheiden op op het gebied van ontzorging en bereikbaarheid, onderscheiden wij ons ook nog eens op duurzaamheid. Duurzaamheid speelt bij ons een belangrijke rol in het organiseren van evenementen, vergaderingen en congressen. Hiervoor zijn wij in 2011 beloond met de Golden Green Key. Daarnaast is Spant 100% co2-neutraal. Hierdoor weet jij zeker dat iedere vergadering duurzaam georganiseerd wordt.

 

Duurzaam organiseren

ONZE GETALENTEERDE EVENTMANAGERS

WAT KUNNEN WIJ ALS EVENEMENTENBUREAU VOOR JE BETEKENEN?

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Congres organiseren? Neem contact op met Monique Zandee

Benieuwd wat Spant voor jouw bijeenkomst kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

neem contact op met Monique