DE SEMINARLOCATIE VAN NOORD-HOLLAND

GUNSTIGE LIGGING

Voor het organiseren van een succesvol seminar is een gunstige ligging van de locatie een must! Met een ligging op steenworp afstand van zowel het station als de A1 heeft onze locatie de ideale ligging. Onze seminar locatie in Noord-Holland is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van Spant, waar je geheel kosteloos kunt parkeren. Een perfect liggende locatie voor jouw seminar dus!

ONTZORGING EN FLEXIBILITEIT

Naast een gunstige liggende locatie bieden wij ook nog eens gehele ontzorging en flexibiliteit. Van begin tot het einde van de organisatie van het seminar, wij denken graag met je mee. Onze ervaren professionals ondersteunen je tijdens de gehele organisatie van jouw seminar. Wanneer je op zoek bent naar een goed bereikbare locatie in Noord-Holland waarbij flexibiliteit, persoonlijke aandacht en ontzorging centraal staat, dan kies je voor Spant.

ONBEGRENSDE CATERINGMOGELIJKHEDEN

Bij ons huur je niet alleen een locatie voor je seminar, wij denken tevens graag het gehele proces met je mee. Zo ook op het gebied van catering. De cateringmogelijkheden bij Spant zijn onbegrensd. Onze eigen keukenbrigade creëert voor jouw gasten de heerlijkste gerechten. Heb je speciale wensen? Geen probleem! Onze chef en zijn team maken graag concepten op maat, geheel naar jouw wens.

WAAROM SPANT ALS LOCATIE VOOR JOUW SEMINAR?