Feestlocatie Spant

Ga jij een zakelijk feest organiseren en ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie? In welke vorm jij je zakelijk feest wilt organiseren: Spant is de ideale locatie met onbegrensde mogelijkheden door de vele flexibele ruimtes. Ook voor kennis bij het organiseren van een zakelijk feest ben je bij Spant aan het juiste adres. Onze eigen keukenbrigade, technische dienst en event managers hebben door jarenlange ervaring veel kennis in huis. Van organisatie tot techniek, van aankleding tot food & beverage: wij denken graag met jou mee over de perfecte invulling voor jouw feest.

Voor ieder de juiste ruimte

Met zalen van 30m² tot 645 m²

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt

Benieuwd naar de mogelijkheden?

UNIEKE LOCATIE

De feestlocatie van Spant is uniek door haar theater uitstraling, unieke verzorging en bijzondere decoratie. In onze feestlocatie vind je bijzondere ruimtes met een unieke sfeer.  Onze ruimtes en zalen zijn veelzijdig en daardoor zijn feesten van elk formaat voor zakelijke gelegenheden mogelijk. Van kleine borrels tot grote personeelsfeesten tot 2000 man kunnen in onze sfeervolle locatie worden georganiseerd.

CENTRAL GELEGEN IN NEDERLAND

Feestlocatie Spant ligt centraal in Midden Nederland. Wij zijn gevestigd in Bussum en heel makkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation ligt op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze feestlocatie. De perfecte ligging dus! Daarnaast kunnen wij uiteraard pendelvervoer vanuit het hele land verzorgen.


FEESTLOCATIE SPANT UNIEK DOOR DUURZAAMHEID

Naast onze knusse, sfeervolle theatersfeer met aandacht voor detail is er nog iets wat feestlocatie Spant uniek maakt: Spant is 100% co2-neutraal. Daar zijn wij uiteraard trots op. Daarnaast beschikken wij sinds 2011 de ‘Golden Green Key’. Dit verzekert jou ervan dat jouw bedrijfsfeest duurzaam is en bovendien maatschappelijk verantwoord. Onze feestlocatie wordt ieder jaar verbouwd en volgens ons ieder jaar een beetje mooier en sfeervoller. Dit zie je terug in de tot in de puntjes verzorgde subzalen en natuurlijk onze ruime theaterzalen. Alles om ervoor te zorgen dat het feest dat je bij Spant organiseert een feest wordt waar je nog jaren gelukkig en tevreden op terugkijkt.

Foodbook

INSPIRATIE

FOOD INSPIRATIE

Omdat food & beverage zo essentieel is, werken we samen met Michelinsterrenchef Dennis Huwaë. Een geweldige match. Onder zijn supervisie bereidt ons gepassioneerde keukenteam heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten. Of je nou kiest voor een ‘signature’ walking dinner of een eenvoudige lunch, zijn stempel is onmiskenbaar. Alles even vers en alles in huis én met liefde gemaakt.

” Chef Huwaë zoekt steeds naar variatie
en verrassing. Hij is minutieus maar
tegelijkertijd ook genereus. Het moet fun
zijn.” 

~ Michelingids over Dennis Huwaë


Vraag ons Foodbook aan

ONZE CENTRAAL GELEGEN FEESTLOCATIE

Is bereikbaarheid ook een belangrijke factor voor jouw zakelijke feest? Ben jij op zoek naar een goed te bereiken feestlocatie? Spant is gemakkelijk te bereiken is via zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom Spant. Indien gewenst verzorgen wij graag pendelvervoer vanuit heel Nederland naar Spant, voor een onbezorgde reis.Neem contact op met Louise

Meer informatie over een bijeenkomst organiseren in Spant?
Louise helpt je graag verder.

Neem contact op