BIJZONDERE VERGADERLOCATIE VLAKBIJ UTRECHT

 

GUNSTIGE LIGGING

Een van de belangrijkste punten voor een succesvolle vergadering buiten de deur is natuurlijk een goed bereikbare locatie. Onze centrale ligging in Bussum is de ideale ligging voor een vergaderlocatie. Op maar 20 minuten rijden vanaf Utrecht hebben wij voor jou een perfecte vergaderlocatie met ook nog eens eens genoeg gratis parkeergelegenheid voor jou en je gasten. Mochten sommige gasten liever met OV komen, ook dan zijn wij snel en goed te bereiken. Vanaf station Bussum-Zuid loop je zo naar onze locatie. Dus ben je op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

FLEXIBILITEIT EN ONTZORGING

Vergaderen is voor veel mensen niet hun favoriete bezigheid. Wij bij Spant proberen daarom jouw vergadering net dat beetje inspirerender en leuker te maken. Wanneer je bij ons vergadert, bieden wij ontzorging en flexibiliteit tot op het allerlaatste moment. Wij bieden vergaderruimtes voor 150 personen of meer. Het ontzorgen, verzorgen en inspireren van onze gasten staat bij ons voorop. Doordat Spant naast een vergaderlocatie ook een theater, evenementenlocatie en congreslocatie is, weten wij als geen ander hoe wij jouw vergadering tot een succes moeten maken.

DUURZAAMHEID

Naast dat wij ons onderscheiden op op het gebied van ontzorging en bereikbaarheid, onderscheiden wij ons ook nog eens op duurzaamheid. Duurzaamheid speelt bij ons een belangrijke rol in het organiseren van evenementen, vergaderingen en congressen. Hiervoor zijn wij in 2011 beloond met de Golden Green Key. Daarnaast is Spant 100% co2-neutraal. Hierdoor weet jij zeker dat iedere vergadering duurzaam georganiseerd wordt.

Duurzaam organiseren

 

WAAROM SPANT ALS JOUW VERGADERLOCATIE?

WIJ ORGANISEREN GRAAG JOUW VERGADERING IN SPANT!

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

Benieuwd wat Spant voor jouw evenement, congres of seminar kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.