Campagne presenteren of debatteren?

De verkiezingen komen er weer aan. Dat betekent debatten, campagnes en ná de verkiezingen misschien wel het vieren van de uitslag. Een centrale locatie hierbij is belangrijk, dat snappen wij. Spant is gelegen in Midden Nederland en ligt vlakbij de A1 en A27. Organiseer een debat in podium één en discussieer verder op het beursplein onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Van 300 tot 1100 personen

Een bijeenkomst om de campagne te presenteren en bespreken hoe jullie de toekomst van Nederland zien? Jouw bijeenkomst wordt uniek met hulp van onze collega, die vanaf het begin tot het eind jouw aanspreekpunt is. Niets is te gek voor onze technische brigade; van een presentatie met special effects tot projecties op het podium. Podium één heeft plaats voor een groot publiek, van 300 tot 1100 personen in arenaopstelling. Wil de spreker tussen het publiek staan? Dat kan. Wij hebben verschillende opstellingen waarbij het publiek 360 graden om de spreker zit. Ga in gesprek over de standpunten met de deelnemers tijdens de pauzes en na-borrel op Het Plein. De deelnemers sluiten de dag af met een heerlijke coffee-to-go van onze portier.

Vernieuwde ruimtes

Wij beschikken over verschillende multifunctionele zalen. Deze ruimtes kunnen aangepast worden naar de meest ideale opstelling. Zo is podium één is geschikt voor 300 tot 1100 personen, door de verscheidenheid in opstellingen. Podium twee is geschikt voor maximaal 275 personen, en beschikt over een inklapbare tribune. Zo kan podium twee binnen 15 minuten omgebouwd worden van zaal met tribune naar een vlakke vloer. Podium twee heeft daarnaast ook direct toegang tot de onlangs vernieuwde foyer drie. Deze foyer beschikt over een aparte registratiebalie en garderobe. Hierdoor is het mogelijk afgezonderd de bijeenkomst te beleven.

Debatteren of campagne presenteren?

Debat locatie groen
Debat locatie techniek
Debat locatie siemens

Jouw bijeenkomst, jouw huisstijl

Wij hebben in Spant oog voor elk detail. Onze eigen decorateur kleedt elke bijeenkomst op maat aan. Wil jij een thema aan jouw bijeenkomst geven of stijlen in de huisstijl van een politieke partij? Dat kan! Of het nu gaat om de bestickering van de garderobebalie, de loper in de door jou gewenste kleur of de invulling van onze plasma informatieschermen; aan alles wordt gedacht. Ook zorgt onze decorateur voor prachtige dagverse bloemdecoraties.


Gastvrijheid

Aan gastvrijheid en persoonlijkheid hecht Spant veel waarden. Al het personeel van Spant staat altijd opgewekt voor jou en jouw gasten klaar. Wij voeren graag jouw wensen uit. Dit start bij jouw gasten al op het moment van ontvangst op de rode loper door onze portier en eindigt wanneer het debat of de presentatie is afgerond.

Debat locatie buffet

Maak de avond compleet

Start jouw debat of campagne presentatie in de avond? Voeg dan een heerlijk diner toe aan de bijeenkomst. Onze eigen keukenbrigade bereiden de meest originele gerechten. Met ons nieuwe Foodbook heb je de keuze helemaal zelf in de hand. Met gerechten uit Italië tot Mexico en van vlees tot vegan. Alles wordt vers bereid en snel en zonder wachttijden geserveerd.

Bekijk het Foodbook nu en zorg ervoor dat alle gasten enthousiast en met gevulde buik naar huis gaan!

bekijk het FoodbookNeem contact op met Marie-Louise

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Marie-Louise helpt je graag verder

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 705