HET PLEIN

De beursvloer van Spant, Het Plein, is door zijn rechthoekige vorm een perfecte ruimte voor de catering, maar ook voor het organiseren van een beurs met stands. De ruimte heeft een industriële uitstraling en wordt ook veel gebruikt als ontvangstruimte van groepen tot 500 personen. Het Plein is daarnaast uit te breiden met podium vijf t/m tien waardoor er maximaal 750 gasten ontvangen kunnen worden.


750
Gasten op Het Plein
Industriële uitstraling
Foodstations
Flexibel in te zetten ruimte
Show lift
Diner op Het Plein
Eigen Bar
Sta tafels
Volledige branding van Het Plein
Voor iedereen toegankelijk
Centrale ligging in het pand
460
m2 ruimte
Pauze ruimte
Standaard capaciteit van 500 pesonen
uit te breiden met de aangrenzende subzalen
Technische begeleiding
Lichte look en feeling
Verschilende opstellingen mogelijk
aansluitend aan de ontvangstruimte
In-house decorateur
Begaande grond
Ideale Beursvloer
Brand gerelateerde belichting mogelijk

Kies de gewenste opstelling

Beursvloer opstelling

Afhankelijk van het aantal stands
Met slimme indelingen en aandacht voor detail creëren we een uitnodigende omgeving waar exposanten kunnen schitteren en bezoekers kunnen verkennen. Van innovatieve stands tot interactieve presentaties, onze opstelling biedt een dynamisch platform voor het delen van ideeën, het leggen van contacten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Meer info?

Staat de gewenste opstelling niet in ons aanbod? Laat ons weten welke opstelling je voor ogen hebt! We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen tegemoet te komen en een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Sfeerimpressie Beursvloer opstelling

Receptie opstelling

750 personen
Receptie opstelling is de meest gekozen opstelling voor Het Plein.
De goed gepositioneerd witte statafels zorgen voor informele gesprekken en netwerkmogelijkheden. Daarnaast bieden onze statafels een uitnodigende ruimte voor uw gasten om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Meer info?

Staat de gewenste opstelling niet in ons aanbod? Laat ons weten welke opstelling je voor ogen hebt! We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen tegemoet te komen en een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Sfeerimpressie Receptie opstelling

Diner opstelling

240 personen
Of u nu kiest voor een dynamische foodstation-ervaring of een klassiek tafeldiner, onze dineropstelling biedt een onvergetelijke culinaire beleving die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. Nog een showelement aan het diner toevoegen?
Laat bijvoorbeeld een dessertbuffet uit de grond omhoog komen door middel van onze showlift.

Meer info?

Staat de gewenste opstelling niet in ons aanbod? Laat ons weten welke opstelling je voor ogen hebt! We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen tegemoet te komen en een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Sfeerimpressie Diner opstelling

Altijd de duurzaamste optie

We durven het te claimen: ieder bezoek aan Spant is 100% CO₂-neutraal. Daarmee zijn we een van de duurzame koplopers binnen de theater- en evenementenbranche. Iets om trots op te zijn, maar ook iets om altijd scherp op te blijven. Daarom monitoren we onze uitstoot secuur. We draaien waar mogelijk aan de knoppen om het te verminderen. En compenseren het teveel door te investeren in duurzame projecten. Ook jouw event duurzaam organiseren? Bekijk hier alle tips

Maatwerk door techniek

Dat Spant technische kennis in huis heeft is niet vreemd; met jaren ervaring in televisie opnames, het verzorgen van congressen en ongeveer 100 theatervoorstellingen op de podia is veel know-how aanwezig. In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig en er wordt uitsluitend samengewerkt met professionals, hierdoor kan snel en flexibel gehandeld worden. Het is vanzelfsprekend dat niets onmogelijk is bij jouw congres. Wat voor een digitale presentatie, lichtshow of audio spektakel ook gewenst is, bij onze congreslocatie is het mogelijk.

Jouw ruimte in midden Nederland

Je organiseert een congres en bent op zoek naar goed bereikbare locatie met centrale ligging in Nederland? Spant ligt centraal in midden Nederland, in het hart van ‘t Gooi. Wij zijn gevestigd in Bussum en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Rondom Spant kan je gratis parkeren. Komen je gasten met het openbaar vervoer? Op loopafstand ligt het treinstation Bussum Zuid. Pendelvervoer inzetten is ook mogelijk. Ons ervaren team weet als geen ander dat een evenement al begint bij aankomst. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert jouw gasten, en bij binnenkomst in Spant ontvangt de portier iedereen met een warm welkom. Wij gaan bij elk congres voor de totale ontzorging. Wij helpen jou van het begin tot eind bij de organisatie van een succesvol congres.

Neem contact op met ons sales team

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Ons team helpt je graag verder

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel ons: 035 7504 705