Vergaderlocatie in Bussum?

Voor je vergadering  worden afspraken gemaakt over wat bepaalt of je vergadering succesvol is geweest: het meten van het rendement op de investering van je vergadering (ROI). Bij Spant beschikken we over de kennis en kunde om vele targets meetbaar te maken, kwalitatief en kwantitatief. Dit kan betrekking hebben op de aanwezige gasten – matchen zij met de beoogde doelgroep – of het aantal gasten die er in totaliteit zijn geweest.

Wil je een vergadering organiseren samen met klanten, zakelijke relaties of je collega’s voor minimaal 80 personen? Spant is de perfecte vergaderlocatie. Wij werken op maat, met de gewenste professionele ondersteuning en denken graag mee over de mogelijkheden. Als je op zoek bent naar vergaderruimte voor grotere vergaderingen, dan ben je bij Spant aan het juiste adres. Je kunt hier terecht kan voor vergaderingen vanaf 80 personen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een Algemene Ledenvergadering. Ook dan is Spant de ideale vergaderlocatie.

Meer informatie?

Technische kennis

Onze technici binnen onze sfeervolle vergaderlocatie beschikken over vrijwel alle audiovisuele apparatuur en kennen het gebouw door en door. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek. Beamers, laptops, beeldschermen en geluidsinstallaties zijn ruimschoots aanwezig. Ook microfoons en verlichting verzorgen we natuurlijk graag. Doordat we 90% in huis hebben aan techniek kunnen we snel en flexibel handelen. We zijn niet afhankelijk van leveranciers. Op basis van de wensen zetten we natuurlijk de geschikte apparatuur voor je in. Wij denken graag met je mee.

Food market

Met onze eigen chef kok en sous chef bedenken we de meest creatieve concepten op het gebied van eten en drinken voor je. Van een intiem diner tot een totale food belevenis. Alles is mogelijk op het gebied van Food & Beverage. Voor ieder wat wils, duurzaam, biologisch, internationale keuken, vers fruit en biologische sappen. Alles wordt vers bereid en snel en zonder wachttijden geserveerd.


Nieuw in ons aanbod is de Food Market. Maak een keuze uit de verschillende smaken en creëer je eigen beleving. Door de unieke presentatie geef je de gasten een ervaring die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Biologisch, duurzaam, verser dan vers en verrassend.

Bekijk de Food Market


Design interieur en bloemdecoratie, alles voor een perfecte vergaderlocatie

Onze eigen decorateur draait zijn hand niet om voor boeketten en podiumstukken een  buffet maakt hij prachtig op. Geheel in de huisstijl van jouw bedrijf of van jouw vergadering: alles is mogelijk in onze vergaderlocatie. Om een zo compleet mogelijk vergadering te realiseren verzorgen we indien nodig ook de branding. De kleuren, het thema of het logo van je organisatie kan door het hele gebouw tot in de details worden doorgevoerd. Val op met behulp van:

  • vlaggen met je logo en de naam van je vergadering
  • verwelkom je gasten op een loper in de kleur naar wens
  • het vullen van informatie naar wens op onze plasma informatieschermen op elke verdieping
  • bestickering van de garderobebalie bij entree, de bar, zuilen of andere podiumdelen met het logo of de slogan van jouw vergadering[/col]
vergaderlocatie siemens

Benieuwd naar onze referenties?

VERSCHILLENDE VERGADERRUIMTES

Spant beschikt over mooie vergaderruimtes voor het organiseren van jouw vergadering. De grote theaterzaal, podium één, van Spant kan worden gebruikt als een plenaire zaal. De zaal is geschikt vanaf 250 personen en in de vaste opstelling zijn bijna 800 plaatsen beschikbaar.

Wil je toch een intiemere vergaderlocatie voor de vergadering? Dan is de kleinere theaterzaal, podium twee te gebruiken als plenaire ruimte. Deze zaal heeft een tribune met een capaciteit van maximaal 275 personen. Overigens is de tribune in deze zaal vlot en moeiteloos om te bouwen tot een vlakke vloer zaal. Daarnaast beschikt Spant over mooie horecaruimtes die zijn te gebruiken voor ontvangst, pauzes, lunch en diner.