FOYER TWEE

Foyer twee bevindt zich op de tweede verdieping en grenst aan het balkon van podium één en podium voor kunst.
De foyer biedt een ideale ontvangstruimte voor bijeenkomsten van 100-150 personen die hun plenaire programma in podium voor kunst houden. Foyer twee geeft een exclusief gevoel, omdat het op de tweede verdieping is met eigen bar en toiletgroep.


150
Bezoekers
Verbonden aan podium één
Duurzame innovaties
Balkon
Verschillende zitjes
Lichte ruimte
Kunst wanden
Brede ingangen naar podium één
Gerenoveerde wandpanelen
Volledige branding mogelijk
Toiletten op de verdieping
210
m2 oppervlakte
Tv schermen voor branding
Eigen bar
Tweede verdieping
Technische begeleiding
Open blik naar Foyer één
Grote centrale tafel mogelijk
Zuinige/duurzame verlichting
Sfeervolle uitstraling
Verschillende zitjes
Grenst aan podium voor kunst

Kies de gewenste opstelling

Feest opstelling

150 personen
Na een informatief congres de dag afsluiten met een leuk feest op Foyer twee? De Foyers zijn naast onze zalen goed te gebruiken voor een afsluitend feest.

Meer info?

Staat de gewenste opstelling niet in ons aanbod? Laat ons weten welke opstelling je voor ogen hebt! We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen tegemoet te komen en een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Sfeerimpressie Feest opstelling

Receptie opstelling

150 personen
De receptie opstelling is de meest gebruikte opstelling in foyer twee. De receptie opstelling is ideaal in combinatie met andere podia.

Meer info?

Staat de gewenste opstelling niet in ons aanbod? Laat ons weten welke opstelling je voor ogen hebt! We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen tegemoet te komen en een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Sfeerimpressie Receptie opstelling

Altijd de duurzaamste optie

We durven het te claimen: ieder bezoek aan Spant is 100% CO₂-neutraal. Daarmee zijn we een van de duurzame koplopers binnen de theater- en evenementenbranche. Iets om trots op te zijn, maar ook iets om altijd scherp op te blijven. Daarom monitoren we onze uitstoot secuur. We draaien waar mogelijk aan de knoppen om het te verminderen. En compenseren het teveel door te investeren in duurzame projecten. Ook jouw event duurzaam organiseren? Bekijk hier alle tips

Maatwerk door techniek

Dat Spant technische kennis in huis heeft is niet vreemd; met jaren ervaring in televisie opnames, het verzorgen van congressen en ongeveer 100 theatervoorstellingen op de podia is veel know-how aanwezig. In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig en er wordt uitsluitend samengewerkt met professionals, hierdoor kan snel en flexibel gehandeld worden. Het is vanzelfsprekend dat niets onmogelijk is bij jouw congres. Wat voor een digitale presentatie, lichtshow of audio spektakel ook gewenst is, bij onze congreslocatie is het mogelijk.

Jouw ruimte in midden Nederland

Je organiseert een congres en bent op zoek naar goed bereikbare locatie met centrale ligging in Nederland? Spant ligt centraal in midden Nederland, in het hart van ‘t Gooi. Wij zijn gevestigd in Bussum en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Rondom Spant kan je gratis parkeren. Komen je gasten met het openbaar vervoer? Op loopafstand ligt het treinstation Bussum Zuid. Pendelvervoer inzetten is ook mogelijk. Ons ervaren team weet als geen ander dat een evenement al begint bij aankomst. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert jouw gasten, en bij binnenkomst in Spant ontvangt de portier iedereen met een warm welkom. Wij gaan bij elk congres voor de totale ontzorging. Wij helpen jou van het begin tot eind bij de organisatie van een succesvol congres.

Neem contact op met ons sales team

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Ons team helpt je graag verder

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel ons: 035 7504 705