Netwerkbijeenkomst organiseren

Je wilt een succesvolle netwerkbijeenkomst organiseren. Een bijeenkomst waar je gasten op hun gemak zijn en weinig drempels voelen om andere gasten aan te spreken. Ze gaan met een voldaan gevoel naar huis, omdat ze zich vrij hebben gevoeld om contact te leggen. En omdat ze hun netwerk hebben uitgebreid met relevante personen.

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig,

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Gelijk offerte aanvragen?


Netwerkbijeenkomst met de perfecte ambiance

Eerlijk is eerlijk. Om zo’n netwerkbijeenkomst te organiseren is er meer nodig dan mensen uit dezelfde branche of met dezelfde interesse bij elkaar te zetten in één ruimte. Gelukkig weten we bij Spant precies wat dat ‘meer’ is. Hoe zorg je ervoor dat ook de ‘ik-ben-niet-zo’n-netwerker’-gast met nieuwe LinkedIn-connecties naar huis gaat? Al meer dan vijftig jaar is Spant hét podium voor live ontmoetingen en netwerkbijeenkomsten

Je gasten in de spotlight

Een rode loper, een vriendelijke portier die de deur voor je opent, een gastvrouw die met een glimlach een welkomstdrankje aanbiedt… Van het begin tot het einde voelt je gast zich gezien. Hij mag er zijn, ervaart dat hij meteen onderdeel is van de bijeenkomst. Een geweldige basis om vanuit te netwerken.

Perfecte totaalconcepten

Wij geven jouw gasten een totaalbeleving. En dat kan alleen als we heel nauw met jou samenwerken. Wat is het doel van je netwerkbijeenkomst? Wie is je doelgroep? Heb je een thema? Dat bepaalt de keuze voor de muziek, de decoratie, de hapjes en de drankjes. Zo zorgen we ervoor dat alles klopt, helemaal passend bij jouw evenement. En ja, dat voelen je gasten. Dat maakt indruk.

Uitblinkers op het podium

Opscheppen zit niet in ons DNA, maar met meer dan vijftig jaar theaterervaring kunnen we volmondig zeggen dat we podiumexperts zijn. Heel fijn voor jou als organisator van een netwerkbijeenkomst. Al in het voortraject maak je kennis met onze getalenteerde theatertechnici. Zij weten wat werkt en staan te popelen om jouw programmaonderdelen te versterken met een gelikte presentatie. Nog op zoek naar sprekers, een dagvoorzitter of entertainment tussen de bedrijven door? We hebben een hele lijst met goede opties voor je klaarliggen.

Een efficiënte netwerkbijeenkomst

Zo doe je dat

Vele flexibele zalen

Onze vele foyers en andere zalen nodigen uit voor diverse pareltjes gedurende een feest. Van een intiem jazzy optreden tot een DJ die de gasten tot in de kleine uurtjes laat dansen. Van stand-up comedy tot sit-down diner. In alle ruimten, waarbinnen de zalen ook te koppelen zijn waardoor nog meer ruimte ontstaat, dragen interieur en styling bij aan de kracht van het samen vieren.

spant ruimtes

max. 780 personen (1100 met extra tribune)

In podium één kunnen indien gewenst, deels zittend en deels staand want de stoelen in het hart van deze zaal, kunnen plaats maken voor een centraal sta-gebied. Ideaal voor een personeelsfeest.

max. 275 personen

Podium twee is in mum van tijd om te bouwen van een geplaceerde ruimte met zit tribune, tot een vlakke vloer zaal. Zo kunnen gasten het ene moment een plenair onderdeel voor de netwerkbijeenkomst bijwonen, en het volgende moment in dezelfde ruimte na een korte break, een walking-diner geserveerd krijgen.

max. 750 personen

Het Plein heeft een industriële uitstraling en wordt veel gebruikt als ontvangstruimte van groepen tot 500 personen. Het Plein is daarnaast uit te breiden met podium vijf, zes en zeven waardoor er maximaal 750 gasten ontvangen kunnen worden.

Foyer een: max. 200 personen

Een prachtige, lichte, open ruimte om gasten te ontvangen of juist de dag af te sluiten met een feestelijke borrel. Uitermate geschikt voor de kleinschalige netwerkbijeenkomst.

Foyer een: max. 220 personen

Een prachtige, lichte, open ruimte om gasten te ontvangen of juist de dag af te sluiten met een feestelijke borrel.

O

O

“Bij Spant zijn we dol op verrassingen. We prikkelen keer op keer onze gasten met onverwachte smaken, geuren en kleuren. Alles om live bijeenkomsten te versterken. Want dat is waarin we geloven. Juist bij live ontmoetingen ontstaan krachtige verbindingen en nieuwe mogelijkheden.” Louise Kortschot, accountmanager.

Bewuste keuzes, goed gevoel

Onze verantwoordelijkheid pakken op het gebied van duurzaamheid. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons dna, is dat vanzelfsprekend voor ons. Dat doen we dan ook al sinds 2011. Daarmee zijn we als theater- en congreslocatie koploper in duurzaam ondernemen.

Nauwkeurige CO2-meting

Ieder bezoek aan ons is 100% CO2-neutraal. Dat claimen we sinds 2014. Pure Benefit meet jaarlijks onze CO2-uitstoot. Dan kijken ze niet alleen naar de uitstoot van ons eigen pand en apparatuur, maar bijvoorbeeld ook naar de uitstoot die onze leveranciers veroorzaken om ons te voorzien van food & beverage en andere materialen. En het brandstofverbruik van onze gasten. Kortom, de hele keten wordt meegenomen in de berekening.

bekijk onze CO2-voetafdrukOngekende kracht van food

Een spectaculair diner op ons podium met exclusieve gerechten bereid door onze artiesten in de keuken in samenwerking met topchef Onno Kokmeijer. Een walking dinner met bijzondere hapjes. Samen met jou bepalen we welke catering jouw netwerkbijeenkomst versterkt en aansluit bij je doelgroep. Ook hierbij kiezen we bewust: we serveren gezonde lekkernijen en minstens zeventig procent vegetarische ingrediënten. 


FOODBOOK

Wat zijn de mogelijkheden wat betreft de invulling van het eten op de dag zelf? In ons Foodbook staan hapjes van italiaans tot mexicaans en van vlees tot vegan.


Vraag ons Foodbook aan

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met ons sales team

Wij zijn er klaar voor om jouw netwerkbijeenkomst te organiseren! Bel ons om te sparren over de mogelijkheden.
Offerte aanvragen