Die kun je niet missen

Gepubliceerd op 20 april 2021

De spanningsboog van aandacht is bij elk event een uitdaging. Als theaterexpert in de congreswereld heeft Spant een uiteenlopend netwerk. Daarom hebben we vijf kick-ass dagvoorzitters voor je klaarstaan. Met deze vijf helpen we graag zodat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij je deelnemers.

Desiree Hoving – Dagvoorzitter, moderator en voormalig wetenschapsjournalist Desiree Hoving is een sprankelende, scherpe dagvoorzitter met de juiste focus op het publiek. Zij zorgt ervoor dat de meest complexe onderwerpen zo laagdrempelig worden dat iedereen er graag over mee wil praten. Dit doet ze door constant nieuwe verbindingen te maken; tussen de experts op het podium, het publiek en tussen deelnemers onderling. Haar stijl is verkennend, onderzoekend en interactief. Ze benadert zaken op een praktische wijze, gericht op tastbare resultaten en echte verandering

Nicole Terborg – Journalist Nicole Terborg is journalist en presentator. Ze werkt voor verschillende televisie- en radioprogramma’s van de publieke omroep. Naast ha.ar werk in omroepland presenteert en leidt Nicole uiteenlopende bijeenkomsten: van debatten en congressen tot literaire festivals. Haar Specialiteit? Achterhalen wat mensen drijft, het waarom achter zaken achterhalen en de zoektocht naar mooie verhalen.

Quinty Trustfull – Televisie presentatrice Quinty Trustfull is het vaste gezicht van RTL Koffietijd. Ze is een betrokken en sympathieke presentatrice voor feesten en evenementen. Quinty brengt professionaliteit, heeft aan een half woord genoeg. Duidelijk veel camera-ervaring. Ze zorgt voor soepele overgangen in het gesprek, tevens zorgt ze ervoor dat het verhaal altijd een kop en een start heeft. Haar spontane karakter brengt levendigheid en warmte in zakelijke onderwerpen.

Eva Brouwer – Presentator Een frisse verschijning met humor en kennis van zaken. Dat is Eva Brouwer. Eva komt echt tot haar recht op het podium, waar ze een gedegen voorbereiding combineert met spontane en alerte observaties. Interviewen is haar specialiteit. Niet voor niets werd ze verkozen tot ‘Beste Vrouwelijke Talent’ bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het Jaar’. Eva Brouwer presenteert en spreekt op uiteenlopende evenementen.

Lieke Lamb – Trendwatcher Lieke Lamb is mede eigenaar van Bureau Trendwatcher.com, dat zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Lieke is een zeer ervaren allround spreker, die op een lichte manier zware issues aan kan snijden en met een nuchtere blik naar complexe zaken kan kijken.

Als gastvrije sfeermakers adviseren en denken we graag mee. Neem gerust contact met ons op!