Food & Beverage

De mogelijkheden bij Spant zijn onbegrensd. Ons eigen keukenteam maakt de heerlijkste gerechten voor onze gasten klaar.
Speciale wensen voor je bijeenkomst? Ons keukenteam maakt graag concepten op maat, geheel naar jouw wens. Laat je inspireren!

FOOD INSPIRATIE

Ze zeggen dat we eten met onze ogen. Hoe kleurrijker, hoe gezonder en verser. Ons keukenteam heeft dat goed begrepen.
Verras jezelf en gasten met de meest smakelijke en mooie gerechten op je bijeenkomst.

“Duurzaamheid speelt natuurlijk een belangrijke rol.
Ik werk met seizoensproducten en kook
volgens het no waste-principe.”
~ Joost | Chef-Kok


Vraag ons Foodbook aan

De mogelijkheden graag bespreken?

DINER ON STAGE

Wil jij een keer iets anders? Een speciale belevenis voor jou en de bezoekers? Wat dacht je van een diner on stage in podium één! Aan prachtige tafels op het podium nemen alle bezoekers plaats. Onze eigen keukenbrigade bereidt de lekkerste gerechten, speciaal samengesteld voor jouw bijeenkomst. Natuurlijk kan hier ook entertainment bij plaatsvinden, geheel naar jouw wensen. Een bijzondere belevenis, voor iedereen!

WALK OR SIT DOWN

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een walking dinner tijdens jouw bijeenkomst in Spant. Kleine hapjes bereid door onze eigen keukenbrigade worden uitgeserveerd door ons gastvrije horecateam. Deze ‘hapklare’ hapjes kunnen staand gegeten worden, waardoor jouw gasten ongestoord verder kunnen met netwerken. Toch liever een sit down dinner? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Een heerlijk uitgeserveerd drie gangen diner, op maat gemaakt door onze chefkok, met verse producten uit het seizoen. Natuurlijk is dit ook mogelijk als lunch, voor een heerlijke break tijdens de bijeenkomst.

THEATERRESTAURANT

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade.