Food & Beverage

Ze geven energie. Ze vormen een toegankelijk gespreksonderwerp.
Ze creëren een moment om even te genieten of de zinnen te verzetten.
En ze dragen bij aan jouw verhaal.

Dat is wat goede, passende fooditems en dranken doen voor jouw evenement.
Samen met jou zorgen we voor catering die je event ondersteunt, versterkt of wellicht zelfs een statement is.

FOOD INSPIRATIE

Of je kiest voor een walking dinner of een eenvoudige lunch, alle gerechten worden met zorg en een duurzame visie bereid. Onze artiesten in de keuken stellen de lekkerste gerechten samen, speciaal voor jouw bijeenkomst. Elk gerecht is even vers en bereid met seizoensgebonden ingrediënten, zoveel mogelijk van lokale leveranciers. Alles wordt in huis én met liefde gemaakt.

” Ons artistieke keukenteam zoekt
steeds
naar variatie en verrassing.
Ze zijn minutieus maar tegelijkertijd
ook genereus. Het moet fun zijn.” 


Vraag ons Foodbook aan

De mogelijkheden graag bespreken?

DINER ON STAGE

Wil jij een keer iets anders? Een speciale belevenis voor jou en de bezoekers? Wat dacht je van een diner on stage in podium één! Aan prachtige tafels op het podium nemen alle bezoekers plaats. Onze eigen keukenbrigade bereidt de lekkerste gerechten, speciaal samengesteld voor jouw bijeenkomst. Natuurlijk kan hier ook entertainment bij plaatsvinden, geheel naar jouw wensen. Een bijzondere belevenis, voor iedereen!

WALK OR SIT DOWN

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een walking dinner tijdens jouw bijeenkomst in Spant. Kleine hapjes bereid door onze eigen keukenbrigade worden uitgeserveerd door ons gastvrije horecateam. Deze ‘hapklare’ hapjes kunnen staand gegeten worden, waardoor jouw gasten ongestoord verder kunnen met netwerken. Toch liever een sit down dinner? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Een heerlijk uitgeserveerd drie gangen diner, op maat gemaakt door onze chefkok, met verse producten uit het seizoen. Natuurlijk is dit ook mogelijk als lunch, voor een heerlijke break tijdens de bijeenkomst.

Maak kennis met René Turk,
onze F&B Manager

GASTVRIJHEIDSKONING EN FOODLOVER

Als je René hoort praten over zijn werk, dan weet je: hier spreekt een man met passie. Al 25 jaar zit hij in de branche. “Ik geniet enorm van het voortraject van een evenement. Om alles af te stemmen met de opdrachtgever, de keuken, de logistiek… Maar ik doe het uiteindelijk voor het moment dat de gasten bij ons binnenlopen. Ze worden warm ontvangen, we nemen alles uit handen en staan klaar met heerlijke hapjes en drankjes.”

Lees verder