MEDEWERKERSBIJEENKOMST ORGANISEREN

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie voor een medewerkersbijeenkomst? Dan is een theater de perfecte locatie voor een sfeervolle bijeenkomst.
Spant biedt alle ruimte voor kleine en grote medewerkersbijeenkomsten.

Flexibele ruimtes

Spant biedt vele flexibele ruimtes voor jouw medewerkersbijeenkomst. Wil je een groot feest organiseren met een optreden? Daar is Podium één zeer geschikt voor. Liever een informatieve bijeenkomst organiseren met aansluitend een borrel? Podium twee is hier ideaal voor met een inschuifbare tribune. Binnen een mum van tijd kan deze zaal omgebouwd worden van zaal met tribune naar een vlakke vloer. Liever een smaakvolle Food Market organiseren? Dat kan op Het Plein en foyer drie. Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van evenementen, congressen en theater kunnen wij uitstekend met jou meedenken over de invulling van de medewerkersbijeenkomst.

Formele bijeenkomst

Heeft de medewerkersbijeenkomst een formele insteek? Podium één beschikt over 780 zitplaatsen en podium twee over 275 zitplaatsen. Beide zalen zijn geschikt voor informatieve bijeenkomsten. Podium twee heeft een directe verbinding met de onlangs foyer drie, met aparte registratiebalie en garderobe. Hierdoor is het mogelijk afgezonderd de medewerkersbijeenkomst te beleven. Naast deze plenaire ruimtes beschikken wij over nog twee plenaire ruimtes en verschillende cateringruimtes.

Diner on stage

Wil je de medewerkers verrassen met een speciale medewerkersbijeenkomst? Wat dacht je van een diner on stage in podium één! Onze eigen keukenbrigade luistert graag naar jouw wensen om zo een heerlijk menu samen te stellen. De heerlijke gerechten worden uitgeserveerd aan de medewerkers die plaatsnemen op het podium. Natuurlijk zal hier ook entertainment bij plaatsvinden, volledig naar jouw wensen. Onze eigen decorateur Emile zorgt voor de styling en decoratie van de medewerkersbijeenkomst, die alles tot in de puntjes verzorgd.

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Neem contact op voor meer informatie


Gedecoreerde locatie voor medewerkersbijeenkomst

Aankleding van een bijeenkomst is essentieel, dat weten wij ook. Daarom besteden wij daar ook graag aandacht aan. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: wat we in huis hebben is tot in de puntjes verzorgd. Onze eigen decorateur en bloemsierkunstenaar Emile kan je perfect helpen bij de styling van jouw bijeenkomst. Laat je inspireren door zijn creatieve ideeën. Emile kleedt graag jouw medewerkersbijeenkomst op maat aan.

Benieuwd naar ervaringen met Spant?

Makkelijk bereikbaar

Spant Congrescentrum ligt zeer centraal in Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. De locatie ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Er is veel gratis parkeergelegenheid nabij Spant en er is voldoende plek voor fietsen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Bussum Zuid. Dit station ligt op loopafstand van Spant. Bovendien kunnen wij indien gewenst kunnen wij, op verzoek van jouw als organisator, pendeldiensten verzorgen.BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP