Seminarlocatie in Bussum

SPANT, WANNEER JE OP ZOEK BENT NAAR ERVARING

Door onze ervaring als theater, evenementenlocatie en congrescentrum weten wij als geen ander hoe wij een goed seminar neer moeten zetten. Onze event managers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen en congressen. Dus zoek je kennis waar je snel mee kunt schakelen? Een 100% duurzame seminar locatie in Midden Nederland? Dan denk je aan Spant seminar locatie. Onze professionals op het gebied van techniek, decor, aankleding, food en evenementen denken graag met je mee, zodat jij je droom seminar neer kunt zetten.

Evenementlocatie Utrecht

SEMINAR ORGANISEREN IN SPANT?

Evenementenlocatie Midden Nederland food

PERSOONLIJKHEID VOOROP BIJ IEDER SEMINAR

Bij onze unieke werkwijze staat een persoonlijke aanpak en flexibiliteit voorop. Dit maakt onze werkwijze uniek en daar zijn wij best trots op. Door de flinke dosis ervaring van onze eventmanagers weten wij als geen ander hoe wij een top seminar neer moeten zetten. Wij snappen dat je met enorm veel zaken rekening moet houden en dat het organiseren van een seminar voor een boel stress kan zorgen. Daarom staat ons team ervaren eventmanagers maar wat graag klaar om jou hierbij te ondersteunen. Wij ondersteunen jou tijdens het gehele traject zodat we samen met jou een droom event neer kunnen zetten. Heb je op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen of de catering? Ook dat is geen probleem. Wij blijven tot op het allerlaatste moment flexibel.

 


MAAK ALVAST KENNIS MET JE PERSOONLIJKE EVENTMANAGER

Samen maken we jouw seminar bijzonder in onze unieke theaterlocatie. Ben je enthousiast geworden over onze werkwijze? Dan nodigen wij jou uit om alvast kennis te maken met je persoonlijke eventmanager. Neem contact op en kijk wat Spant kan betekenen om jouw volgende seminar bijzonder te maken. Samen maken we jouw evenement bijzonder! Enthousiast geworden van onze werkwijze? Maak dan alvast kennis met je toekomstige persoonlijke eventmanager. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw evenement in Midden Nederland.

Neem contact met ons op
Offerte aanvragen


Foodtruck, Festival, arrangement, thema
Debat locatie buffet
Evenementenlocatie Midden Nederland foodfiets

Referenties

Lidz - Spant congrescentrum
Netwerk Lean in de zorg (Lidz)

De uitstraling van verzorging van Spant! is een van de 5 punten die deelnemers het meest hebben gewaardeerd. Daarnaast zijn we heel welkom en gastvrij ontvangen en waren alle medewerkers van Spant! erop gericht de congresdag tot een succes te maken. Een aanrader voor iedere congresorganisatie!

FNV Spant
FNV

Hele fijne samenwerking. Men denkt goed met je mee. Catering was voortreffelijk en meer dan genoeg. Professioneel team.

ABN AMRO - Spant congrescentrum
ABN AMRO

Er wordt goed meegedacht in mogelijkheden. Spant heeft een professioneel en gedreven team. Tijdens de dag zijn wij mede door team Spant ontzorgd. Een mooie gezellige locatie die ik zeker aanbeveel.

Amplify Spant congrescentrum
Amplify EventMarketing – Namens PubMedia / Mediafacts

Amplify EventMarketing had het voorrecht om de Mediafacts Nationale Uitgeefdag in opdracht van Pubmedia te organiseren. Een waar feestje in de voorbereiding en een vlekkeloze executie tijdens de dag. Mede door het team van Spant! was deze dag een groot succes.