Auto lancering of dealer meeting?

Het vinden van een geschikte evenementenlocatie voor een auto lancering is vaak lastig. Een locatie moet geschikt zijn om een auto naar binnen te rijden. Daarnaast moet er natuurlijk een verrassingselement mogelijk zijn, voor een spectaculaire presentatie. Spant biedt verschillende geschikte ruimtes om jouw lancering tot een succes te maken. Auto on stage? Geen probleem! Zelfs vrachtwagens zijn mogelijk.

Specialisten

Een bijeenkomst om de nieuwste auto te presenteren en te bespreken wat de toekomstplannen zijn? Jouw bijeenkomst wordt uniek met hulp van onze collega’s. Vanuit elk vakgebied denken onze specialisten met jou mee. Spectaculaire lichtshow? Niks is te gek: onze techniekbrigade maakt een plan op maat. Prachtige decoratie en branding door het hele pand? Decorateur Emile is op de hoogte van de nieuwste trends. Verrassend diner? Ons artiesten in de keuken bereiden de lekkerste gerechten, helemaal naar wens.

Gastvrijheid

Bij Spant staan gastvrijheid en persoonlijkheid hoog in het vaandel.  Dit start al op het moment dat jouw gasten aankomen bij Spant en hartelijk ontvangen worden door onze portier op de rode loper. Al het personeel van Spant staat de gehele dag voor jou en jouw gasten klaar. Wij voeren graag jouw wensen uit. De dag wordt afgesloten door een vriendelijk afscheid van onze portier, waarbij zij een heerlijke coffee-to-go meekrijgen voor onderweg.

Wij bespreken graag de mogelijkheden

Duurzaam en sfeervol

Dat wij onze evenementen duurzaam organiseren wil niet zeggen dat dit ten koste gaat van de sfeer en aankleding van de autopresentatie. Onze eigen decorateurs weten al onze ruimte om te toveren tot een sfeervol geheel. Wil jij een ruimte laten decoreren in de stijl van jouw huisstijl? Om een zo compleet mogelijk vergadering te realiseren verzorgen we indien nodig ook de branding. De kleuren, het thema of het logo van je organisatie kan door het hele gebouw tot in de details worden doorgevoerd. Val op met behulp van:

  • vlaggen met je logo en de naam van je brand
  • verwelkom je gasten op een loper in de kleur naar wens
  • het vullen van informatie naar wens op onze plasma informatieschermen op elke verdieping
  • bestickering van de garderobebalie bij entree, de bar, zuilen of andere podiumdelen met het logo of de slogan van jouw vergadering

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Flexibele ruimtes

Een auto op het podium? Geen probleem!

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig,

De perfecte ruimtes voor je autopresentatie

Podium één

780 personen
Auto on stage? Geen probleem!
Bij het organiseren van een autopresentatie maak je in het theater gebruik van alle beschikbare stoelen in de zaal. Of het nu de stoelen op onze vlakke vloer (stalles), de oplopende gedeeltes van de zaal (amfi) of het balkon zijn, elke plaats biedt een optimale zicht- en geluidservaring. Tijdens een autopresentatie bevinden de sprekers zich op het podium.

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een autopresentatie? Laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Podium één

Het Plein

500-780 personen
Auto’s op Het Plein? Dat past prima!
Op Het Plein is voldoende ruimte om auto’s in de spotlight te presenteren en 500 gasten te ontvangen. Door zijn rechthoekige vorm is Het Plein niet alleen een ideale cateringruimte, maar ook geschikt voor het opzetten van een beurs met stands. De ruimte straalt een industriële sfeer uit. Bovendien is Het Plein uit te breiden met podium vijf t/m tien, waardoor het mogelijk is om maximaal 780 gasten te ontvangen.

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een autopresentatie? laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Het Plein

Foyer één

200 personen
Een prachtige, lichte, open ruimte om je gasten te ontvangen of juist de dag af te sluiten met een feestelijke borrel. Bijvoorbeeld compleet met een dj op de vide.

Check beschikbaarheid

Meer informatie over het organiseren van een autopresentatie? laat je gegevens achter en het team van Spant zal vervolgens de beschikbaarheid nagaan en contact met je opnemen.

Sfeerimpressie Foyer één

Bekijk alle ruimtes van Spant

Centraal gelegen in Midden Nederland

Spant Congrescentrum ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. Onze evenementenlocatie in midden Nederland is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen van de A1 en  A27.  Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation op loopafstand. Bovendien kunnen wij indien gewenst pendeldiensten verzorgen.
Spant congres en theaterlocatie: voor iedere ontmoeting een podium.

Neem contact op met Marie-Louise

Meer informatie over een evenement organiseren of hulp nodig bij het regelen van een auto lancering of dealer meeting?
Marie-Louise helpt je graag verder!

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel: 035 7504 705