Feestlocatie Noord Holland

Ben jij van plan om een groot personeelsfeest te organiseren in een centraal gelegen evenementenlocatie? Dan is Spant Congrescentrum de uitgelezen locatie voor een succesvol feest. Door onze centrale ligging is deze feestlocatie in Noord Holland iedereen eenvoudig te bereiken. Met 13 ruimtes hebben wij altijd een geschikte plek voor jouw feest.  Of je nu een ruimte zoekt voor 60 of 2000 personen, bij Spant wordt de ruimte geheel naar wens aangepast.

Centraal gelegen Feestlocatie

Met onze centrale ligging in het hartje van Bussum zijn wij de ideale feestlocatie in Noord Holland. Spant is uitstekend te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Onze feestlocatie in Noord Holland ligt op loopafstand van het station Bussum en heeft een goede aansluiting met de afrit van de snelweg. Als één van de weinige feestlocaties in Noord Holland biedt Spant voldoende parkeergelegenheden naast de deur. Spant is bijzonder door haar unieke theateruitstraling en verleden.

Flexibele Feestlocatie

De event managers van onze congreslocatie hebben jarenlange ervaring op het gebied van theater en natuurlijk in het organiseren van congressen, evenementen, auto presentaties en symposia. Hierdoor weten zij als geen ander wat een feestlocatie in Noord Holland uniek maakt. Iedere ruimte binnen Spant onderscheidt zich door een uniek thema en een unieke aankleding. De ruimtes zijn flexibel in te zetten waardoor feesten van ieder formaat geen enkel probleem zijn. Dat maakt Spant de meest flexibele feestlocatie van Noord Holland.

FEESTLOCATIE NOORD HOLLAND, 100% DUURZAAM

Aandacht, een flexibele houding en aandacht staat voorop. Toch is er nog iets wat wij bij Spant enorm belangrijk vinden en dat is duurzaamheid. Spant is de duurzaamste feestlocatie van Noord Holland en in 2011 zijn wij daarvoor beloond met de Golden Green Key. Dit verzekerd jou ervan dat ieder feest, congres en evenement dat bij Spant wordt georganiseerd 100% co2-neutraal is. Om voorop te blijven lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie gaat onze locatie ieder jaar even dicht. In deze periode verbouwen wij onze locatie en geven wij alle zalen en ruimtes een welverdiende opfrisbeurt. Dat wij voorop lopen op het gebied van innovatie, techniek en sfeer zie je direct wanneer je binnenstapt in onze tot in de puntjes verzorgde feestruimtes, vergaderruimtes en uiteraard onze theaterzalen. Samen met jou maken wij er een waanzinnig feest van waar jij nog jaren tevreden op terug kunt kijken.

Ben jij op zoek naar een unieke feestlocatie in Noord Holland die goed te bereiken is en waar je gratis kunt parkeren? Dan heb jij jouw locatie gevonden! Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding. Hierin nemen wij je mee langs alle ruimtes die Spant rijk is en kunnen we vast de mogelijkheden bespreken. Wij zijn jou graag terug in onze sfeervolle feestlocatie in Noord Holland.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

neem contact op


Onze feestlocatie Noord Holland