SEMINAR LOCATIE VLAKBIJ UTRECHT

Voor ieder de juiste zaal

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 60 tot 2000 personen

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Een goede locatie voor je seminar is een must! Je wilt natuurlijk niet dat de deelnemers uren moeten rijden om op de locatie van jouw seminar te kunnen komen. Daarnaast is het belangrijk dat er voor de mensen die met de auto komen, voldoende parkeergelegenheid is en dat de locatie goed te bereiken is het met OV. Op maar twintig minuten rijden vanaf Utrecht en op loopafstand van station Bussum Zuid hebben wij voor jou een unieke seminar locatie met ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Spant is gevestigd in Bussum, op maar 20 minuten rijden vanaf Utrecht. Met 13 breed inzetbare zalen zijn wij een zeer flexibele seminar locatie. Spant biedt verschillende ruimtes aan die multi-inzetbaar zijn: plenaire ruimtes en subzalen van verschillende grootte. Alle ruimtes kunnen aangepast worden naar de ideale opstelling voor jouw seminar. De verschillende ruimtes hebben een capaciteit van 200 tot 1100 personen.

Naast flexibiliteit en persoonlijke aandacht is er in Spant oog voor elk detail tijdens het organiseren van jouw seminar. Zo ook op het gebied van de aankleding van onze ruimtes binnen onze seminar locatie. Je ziet dit al terug vanaf het moment dat je over de rode loper de locatie binnenloopt. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties, alles is tot in de puntjes verzorgd. Samen met onze professionals zorgen wij ervoor dat jouw seminar precies naar jouw wensen aangekleed wordt.

NOG MEER REDENEN NODIG OM SPANT TE KIEZEN ALS LOCATIE VOOR JOUW SEMINAR?


LAAT ONS JE TERUGBELLEN

Van plan om binnenkort een seminar te organiseren in onze inspirerende seminar locatie? Dan nodigen wij je graag uit voor een locatiebezoek. Hierin nemen we je mee in alle verschillende seminar zalen. Daarnaast kunnen we dan gelijk even sparren over de mogelijke wensen. Wij bellen je graag terug om een afspraak hierover te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.