Een kick-off meeting als vliegende start

Een project lanceren, een nieuwe samenwerking knallend starten of de doelstellingen voor het komende jaar scherp krijgen. Hiervoor wil je een kick-off meeting organiseren. Want een goede kick-off meeting geeft jullie project of samenwerking een vliegende start. Zorg jij voor de inhoud? Dan zorgen wij voor de perfecte ambiance, techniek en food & beverage. Samen organiseren we een kick-off meeting waarbij vanaf het begin de juiste toon wordt gezet.

Een goed begin is het halve werk

Starten met dezelfde informatie, gezamenlijk de doelstellingen bepalen en alle betrokkenen verbinden. Op die manier kan een kick-off meeting een boost zijn voor het vervolgtraject. Bij Spant kunnen we vooral veel betekenen als het gaat om die verbinding. Met ultieme, persoonlijke gastvrijheid, een passende uitstraling van de locatie en sprankelende hapjes en drankjes voelen jouw gasten zich meteen op hun gemak én gezien bij je kick-off meeting. De ideale voedingsbodem voor commitment.

Kick-off event organiseren?

#1. Iedere gast wordt gezien

Leid je een project of wil je een samenwerking goed neerzetten, dan weet je als geen ander dat je iedereen die meewerkt mee moet krijgen. En dat lukt alleen als de medewerkers begrijpen waar ze aan bijdragen en zich betrokken en gezien voelen. Een kick-off meeting is hét moment om daarvoor te zorgen. Bij Spant laten we jouw gasten zich welkom voelen. Oprechte aandacht. Dat ontvangt iedere gast die bij ons over de drempel stapt.

#2. Spraakmakende catering

Een hapje, een drankje, nog een hapje… Goede catering tijdens jouw kick-off meeting werkt enorm verbindend en is essentieel. Het draagt bij aan de beleving, aan het gevoel van dat moment. Je laat je gasten samen genieten en ze hebben meteen een gespreksonderwerp. Door onze artiesten in de keuken sluit de catering die we serveren altijd perfect aan bij jouw kick-off meeting.

#3. Hoge kwaliteit AV-techniek

Of je nou gaat voor de basis qua techniek of juist alles uit de kast wilt halen om je gasten een onvergetelijke, audiovisuele beleving te geven, het kan allemaal. Wat je ook kiest voor je kick-off meeting, onze technici kennen onze locatie als hun broekzak en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Dus geef de techniek van je kick-off meeting lekker uit handen. Dan kun jij je richten op de inhoud van de kick-off meeting.

Duurzame kick-off meeting

Sinds 2014 is elk bezoek aan Spant CO2-neutraal. Dat betekent dat we nauw letten op onze uitstoot. In onze keuzes gaan we voor de eerlijkere, groenere optie. En uitstoot die we niet kunnen vermijden, compenseren we. Staat duurzaamheid bij jullie ook hoog op de agenda? Laten we onze krachten bundelen. We kijken samen met jou heel graag hoe we de kick-off meeting duurzamer kunnen organiseren.

 

Kick-off vanuit Spant

Wil je de warme sfeer van Spant als basis voor jouw kick-off meeting? Neem contact met ons op. Monique helpt je graag verder!

Contact
vraag direct een offerte aan