Inspirerende vergaderlocatie

Ga je binnenkort een vergadering organiseren en ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Dan ben je bij congrescentrum Spant aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende geschikte ruimtes voor jouw vergadering, voor minimaal 80 personen. Samen zoeken wij graag met jou naar de beste ruimte voor jouw vergadering.

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

ONZE INSPIRERENDE ZALEN

Onze decorateur heeft oog voor detail. Dit zie je ook terug in onze inspirerende vergaderzalen. Van hele open ruimtes tot zeer knusse ruimtes: Spant heeft een inspirerende ruimte voor elk type vergadering. Dat onze unieke theaterlocatie is ingericht met oog voor elk detail, dat merk je al direct bij binnenkomst over onze rode loper. Alles wat in onze ruimtes te vinden is, is tot in de puntjes verzorgd. Je merkt direct dat ook styling één van onze expertises is. Onze decorateur Emile verzorgd de mooiste bloemstukken, branding en styling. Wij bezorgen onze gasten graag een wauw gevoel.
LAAT ONS JE TERUGBELLEN

Van plan om binnenkort een vergadering te organiseren in onze inspirerende vergaderlocatie? Dan nodigen wij je graag uit voor een locatiebezoek. Hierin nemen we je mee in alle verschillende vergaderzalen. Daarnaast kunnen we dan gelijk even sparren over de mogelijke wensen. Wij bellen je graag terug om een afspraak hierover te maken.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.