100% CO2-neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt

18 Flexibele ruimtes

Voor 80 personen of meer hebben wij altijd de geschikte ruimte

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Duurzame vergaderlocatie in Bussum

Op zoek naar een duurzame vergaderlocatie? Steeds meer bedrijven hechten veel waarde aan duurzaamheid. Bij Spant hebben wij van duurzaamheid onze specialisatie gemaakt. Onze locatie is namelijk geheel CO2 neutraal. Dit houdt in dat alle niet te vermijden CO2 die tijdens een vergadering wordt uitgestoot ook weer wordt gecompenseerd. Van plan om een duurzame vergadering te organiseren op een externe locatie? Dan is Spant de uitgelezen plek.

Meer informatie?

Hoe compenseren wij CO2 ?

De niet te vermijden CO2 die wij uitstoten, compenseren wij op verschillende manieren. Zo worden er tijdens duurzame vergaderingen geen plastic waterflesjes uitgedeeld, maken wij uitsluitend gebruik van groene stroom.

Groene energie

Onze duurzame vergaderlocatie maakt al enige jaren uitsluitend gebruik van duurzaam ingekochte windenergie. Daarnaast zijn er op ons dak verschillende zonnepanelen geïnstalleerd waarmee wij zelf ook energie opwekken. Daarnaast gaan wij ook zuinig om met de energie. Door de vele ramen in ons gebouw maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk daglicht en is de verlichting die je vindt allemaal LED.

Duurzaam inkoopbeleid Food & Beverages

Wij kopen onze goederen in bij lokale leveranciers en geven de voorkeur aan leveranciers die duurzaam produceren. Tijdens een duurzame vergadering bij Spant vind je daarom ook voldoende vegetarisch mogelijkheden. Ons Food beleid is namelijk volgens het 70/30 principe. Dit houdt in dat 70% van al het eten vegetarisch of zelfs veganistisch is. Daarnaast wordt bij de inkoop van (fris)dranken ook gekeken naar de duurzaamheid. Een aantal frisdranken is vervangen door een duurzame variant, maken wij uitsluitend gebruik van duurzame pet-flesjes, zijn de bieren 100% biologisch en worden de wijnen ingekocht bij duurzame wijnmakers.


Maak een keuze uit de verschillende smaken en creëer je eigen beleving. Door de unieke presentatie geef je de gasten een ervaring die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Biologisch, duurzaam, verser dan vers en verrassend.

Bekijk de Food Market


Duurzaam en sfeervol

Dat wij onze evenementen duurzaam organiseren wil niet zeggen dat dit ten koste gaat van de sfeer en aankleding van de vergaderlocatie. Onze eigen decorateurs weten al onze ruimte om te toveren tot een sfeervol geheel. Wil jij een ruimte laten decoreren in de stijl van jouw huisstijl? Om een zo compleet mogelijk vergadering te realiseren verzorgen we indien nodig ook de branding. De kleuren, het thema of het logo van je organisatie kan door het hele gebouw tot in de details worden doorgevoerd. Val op met behulp van:

  • vlaggen met je logo en de naam van je vergadering
  • verwelkom je gasten op een loper in de kleur naar wens
  • het vullen van informatie naar wens op onze plasma informatieschermen op elke verdieping
  • bestickering van de garderobebalie bij entree, de bar, zuilen of andere podiumdelen met het logo of de slogan van jouw vergadering

Benieuwd naar onze referenties?

Onze duurzame vergaderzalen

Bij Spant heb je de keuze uit meer dan 18 ruimtes. Uiteraard is niet iedere ruimte geschikt voor een duurzame vergadering, maar wij geven jou graag voldoende keuzemogelijkheden. Het maakt niet uit welke ruimte je kiest, bij een duurzame vergadering wordt CO2 altijd gecompenseerd. Ga jij voor een ultieme duurzame vergadering? Dan is buiten vergaderen in onze eigen Fier tuin wat jij zoekt.